« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
PTICE

Tisuće ptica palo s neba u novogodišnjoj noći

POGLEDAJTE VIDEO - Gradić Beebe u državi Arkansas prije ulaska u novu godinu doživio je pravi pljusak mrtvih ptica

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube)
Više o

ptice s neba

,

uginule ptice

Kako kažu stanovnici, i inače tijekom noći preko gradića prelijeću tisuće i tisuće ptica, tako da Stara godina nije bila nikakva iznimka. Ono što je u cijelo priči čudno jest činjenica da su odjednom tisuće ptica počele padati s neba, najvećim dijelom mrtve.

Neke od ptica bile su još žive nakon pada, tako da se moglo provjeriti radi li se o kakvom toksinu u zraku, no svi su testovi pokazali da ptice nisu otrovane. Ipak, ekipa za raščišćavanje terena unijela je dodatan nemir u stavnovnike gradića svojom odjećom i gas maskama na glavama.

Stanovnici su sumnjičavi prema nalazima patologa, koji tvrde da trovanja nije bilo, i glasno se pitaju zašto su ekipe došle tako ekipirane. Preko šezdeset leševa poslano je na ispitivanje kako bi se utvrdio stvaran uzrok smrti, a položaj gradića u odnosu na tornado koji je prohujao državom također isključuje mogućnost da su ptice žrtve prirodne nepogode.

03.01.2011. 18:01:08
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    grrow
    21.01.2011. 16:34
    Najveća hakerska prevara u povijesti - odlikaši na teškim drogama protiv 'retardiranih vladinih služenika' http://hackk.notlong.com

Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh