Hi-tech
AOC

AGON by AOC novi monitor

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

AGON by AOC, vodeći globalni brend gaming monitora i IT dodataka s ponosom predstavlja AG276QZD, najnoviji model hvaljene AGON PRO serije. Ovaj vrhunski gaming monitor od 26.5 inča (68,6 cm)… više »

XMAGE

Huawei P60 Pro i tehnologija kamere

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Nedavno je lansiranje flagship pametnog telefona HUAWEI P60 Pro pobudilo više uzbuđenja oko Huaweijevih impresivnih skokova u tehnologiji kamera pametnih telefona. Iako su kamere za… više »

COOL

Inspirirajuće putovanje autentičnosti

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

U svijetu koji često izgleda kao da se prebrzo kreće, pronalaženje vremena za širenje pozitivnosti i dobrih vibri važnije je nego ikad. Svatko od nas nosi jedinstvenu energiju s kojom… više »

ODLIČNO!

Putuje vam se? Evo aplikacija ;)

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Kada su dani osjetno duži, a noći znatno toplije, počinjemo razmišljati o ljetovanju, pogotovo kada je već sredina lipnja. Ako volite sve obaviti unaprijed, možda ste već organizirali… više »

MOŽE SE

Kako funkcionira Google na HUAWEI P60 Pro?

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Kroz našu redakciju prošli su mnogi Huawei telefoni, od nova i Mate pa sve do P serije. Posljednji uređaji iz Huawei P serije pametnih telefona bio je par flagship uređaja - P50… više »

MONITORI

Philips Monitors predstavlja novi 40B1U6903CH

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Brzi prijenos podataka čini brza poslovna rješenja. S ciljem ekstra produktivnosti, Philips predstavlja novi business monitor 40B1U6903CH. Opremljen je velikim zaslonom od 39,7 inča… više »

OPA :)

Upoznajte Huawei nova 11i

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Nakon predstavljanja dva flagship modela pametnih telefona, HUAWEI P60 Pro i Mate X3, Huawei je lokalno lansirao i model HUAWEI nova 11i. Najnoviji član nova serije utjelovljuje kombinaciju… više »

SJAJNO

HONOR 90 će izgledati čudesno

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je niz umjetničkih djela iz intrigantne nove suradnje s britanskim digitalnim umjetnikom Christianom Venablesom. Inspiriran filozofijom… više »

dođi

Touch the Moon još dva dana na Mažurancu

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Impresivna svjetlosna instalacija branda Huawei „Touch the Moon" postavljena na lokaciji Trga Mažuranića u Zagrebu i nastala u suradnji s umjetnicima iz Kotaga Studia u kratkom… više »

AGON

AGON by AOC predstavlja AG405UXC

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

AGON by AOC, vodeći globalni brend gaming monitora i IT dodataka, spreman je redefinirati uranjanje u gaming lansiranjem AGON AG405UXC. Ovaj 40-inčni (100 cm) ravni ultra-široki (21:9)… više »

NOVOSTI

Kingston najavljuje nove Server Premier DDR5 module

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, danas je najavila izdavanje… više »

WOW

Touch the Moon na Trgu Mažuranića

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Poznati tehnološki brand Huawei u suradnji s umjetnicima iz Kotaga Studia postavlja impresivnu svjetlosnu instalaciju pod nazivom „Touch the Moon" na lokaciji Trg Mažuranića u… više »

SAVJETI

Znate li snimiti Mjesec?

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Mjesec je Zemljin najstalniji pratilac i nebeski objekt koji se najlakše nazire na noćnom nebu. Ta tajanstvena kamena lopta udaljena 384633 km od Zemlje inspiracije je mnogih mitova i… više »

NOVOSTI

Stižu nove stvari iz HONORa

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Nakon što je u travnju ove godine predstavljen dosad najbolji Magic5 Pro uređaj, HONOR za početak srpnja s velikim uzbuđenjem najavljuje veliku europsku premijeru novih Honor 90 i… više »

COOL

Kad ste zadnji puta ugledali zvijezde u svom gradu?

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Svjetlosno onečišćenje je problem koji se javlja u urbanim područjima zbog prekomjerne i nepravilne upotrebe umjetne rasvjete. To ima ozbiljne posljedice ne samo za ljudsko zdravlje,… više »

skrolaj na vrh