« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana
MOŽE SE

Kako funkcionira Google na HUAWEI P60 Pro?

Uz AppGallery te ova dva pomoćna alata, bez ikakve muke možete jednostavno instalirati i koristiti sve aplikacije - i sve Google aplikacije, da ne bi bilo zabune ;)

Naravno da se može...
Naravno da se može... (Huawei)
Više o

Google

,

Huawei P60 Pro

,

Gspace

,

Gbox

Kroz našu redakciju prošli su mnogi Huawei telefoni, od nova i Mate pa sve do P serije. Posljednji uređaji iz Huawei P serije pametnih telefona bio je par flagship uređaja - P50 Pro i P50 Pocket. Moćni flagshipi s fantastičnim kamerama i podosta zanimljivim dizajnom, posebice kod P50 Pocketa - rasklopnog flagshipa koji je sve oduševio svojom višedimenzionalnom šarkom koja nije odavala tragove sklapanja.

O P60 Pro smo puno slušali, no prije nego smo ga uopće imali i priliku vidjeti na našem tržištu, osvojio je TIPA 2023. nagradu, a potom i DXOMARK za najbolju kameru na svijetu. Naravno, po dolasku u Hrvatsku, svi smo imali priliku isprobati najnoviju XMAGE tehnologiju koja je i više nego dostojno zamijenila Leicu. No, ipak, danas su nam pametni telefoni puno više od fotografiranja. Trudeći se ostati u korak s mlađim generacijama koje žive na društvenim mrežama, pokušavamo ovladati osnovama svih popularnih svjetskih aplikacija.

Za one koji još ne znaju, Huawei ima AppGallery, svoju vlastitu trgovinu aplikacija koju su razvili kao odgovor na američke sankcije. Doslovno, na njoj možete pronaći sve što vam treba. Ono što je nas najviše zanimalo jest kako funkcioniraju Google servisi. Huawei već dugo koristi alternativne načine za instaliranje svih potrebitih Google aplikacija, a najpoznatiji su Gspace i Gbox. U nastavku vam donosimo upute za preuzimanje i korištenje.

Gspace

Gspace je alat koji omogućuje korisnicima preuzimanje Google aplikacija s punom funkcionalnošću. Gspace je dostupan u AppGallery trgovini te se u par klikova instalira na vaš uređaj.

Nakon što preuzmete Gspace, putem njega instalirate Google Play Store, ulogirate se, te zatim kao i na svakom drugom uređaju putem Google Play Store-a preuzimate sve željene aplikacije kao što su YouTube, Instagram, Google Maps, Gmail, i druge.

Gbox

Gbox je aplikacija treće strane koja omogućuje jednostavan pristup i korištenje Google aplikacija, a preuzima se putem AppGallery trgovine.

Nakon instaliranja Gboxa, korisnik unutar aplikacije može pronaći određene aplikacije poput Google Maps, Google Drive ili Photos, ali i Disney+, HBO, Prime Video, Steam itd.

Uz AppGallery te ova dva pomoćna alata, bez ikakve muke možete jednostavno instalirati i koristiti sve aplikacije.

20.06.2023. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh