« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu
NOVOSTI

Stižu nove stvari iz HONORa

Kreće odbrojavanje: u srpnju na tržište stižu novi HONOR-ovi uređaji

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HONOR)
Više o

Novosti

,

Honor

,

Honor 90

,

Honor 90 Lite

Nakon što je u travnju ove godine predstavljen dosad najbolji Magic5 Pro uređaj, HONOR za početak srpnja s velikim uzbuđenjem najavljuje veliku europsku premijeru novih Honor 90 i Honor 90 Lite pametnih telefona. Nova serija vrhunskih HONOR 90 uređaja, koji pripadaju višem srednjem cjenovnom razredu, službeno će se prezentirati 6. srpnja, na nikad uzbudljivijem lauch eventu u Parizu.

Nadolazeća serija HONOR 90 bit će značajna nadogradnja u odnosu na seriju telefona HONOR 80. Bilo da se radi o privlačnom dizajnu, iznenađujuće brzim performansama ili kameri koju pokreće umjetna inteligencija, telefoni serije HONOR 90 imaju za cilj dokazati da srednja klasa više ne znači prosječnost. HONOR tako govori o impresivnim specifikacijama i inovativnim značajkama koje bi nove pametne telefone mogle dodatno pozicionirati na tržištu srednje klase - čini se kao da je HONOR dobro istražio "obične" pametne telefone, nasmiješio se i rekao: "Možemo puno bolje."

Globalne verzije ovih modela neće se bitno razlikovati od kineskih, osim po softveru, no u svakom slučaju HONOR-ovo predstavljanje novih uređaja najbolje će predstaviti revolucionarni pametni telefon. Predstavljanje serije HONOR 90, koje će se održati 6. srpnja, s početkom u 15 sati u Pavillion Gabriel u Parizu, moći će se pratiti i uživo, putem poveznice https://www.hihonor.com/global/events/honor-summer-launch-event/

HONOR u posljednje vrijeme bilježi velik rast prodaje, a time i tržišnog udjela i na inozemnim tržištima, čime je postao novi globalni igrač, koji je više nego očito spreman za borbu protiv onih s najvećim tržišnim udjelom.

Za više informacija posjetite HONOR online na www.hihonor.com/hr

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

14.06.2023. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh