« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana
MONITORI

Philips Monitors predstavlja novi 40B1U6903CH

Philips Monitors predstavlja novi 40B1U6903CH monitor s Thunderbolt™ 4 priključkom za extra brzinu

Novi monitor iz Philipsa
Novi monitor iz Philipsa (Arhiva)
Više o

Philips Monitors

Brzi prijenos podataka čini brza poslovna rješenja. S ciljem ekstra produktivnosti, Philips predstavlja novi business monitor 40B1U6903CH. Opremljen je velikim zaslonom od 39,7 inča (dijag. 100 cm), rezolucijom 5K2K (5120 x 2160) i brzim, višenamjenskim ThunderboltTM 4 docking rješenjem.

Novi način rada

ThunderboltTM 4 docking rješenje je fleksibilno i svestrano - omogućujući prijenos podataka brzinom od 40 Gbps s dvosmjernom propusnošću, kompatibilan je i s prijašnjim ThunderboltTM žičanim vezama, USB-om i DisplayPortom. Philips 40B1U6903CH idealno je rješenje za profesionalce koji traže brzi prijenos podataka, brzu (1 Gbit/s) Ethernet vezu i mogućnost isporuke energije od 90 W na povezane uređaje.

Ugrađena web kamera za poboljšane video sastanke

Uz ThunderboltTM 4 docking, još jedan ključni adut za optimalnu produktivnost je i ugrađena web kamera od 5MP za visokokvalitetne pozive na sastanke. Optimizirana za bolji video doživljaj, ugrađena web kamera ima i noise-cancelling mikrofon, kao i praktičan Windows HelloTM certifikat - napredni senzori za prepoznavanje lica prijavljuju svakog korisnika na sve njegove Windows račune za svega nekoliko sekundi.

Vizualne performansež

Osim navedenih performansi, Philips 40B1U6903CH je opremljen i performansama za impresivno vizualno iskustvo.

Kako bi se izbjegli potencijalno štetni učinci dugog izlaganja plavom svjetlu, ovaj monitor je certificiran kao TUV Rheinland Eyesafe RPF 50; što znači da je plavi svjetlosni filter uvijek uključen. Uz to, monitor je dizajniran s kutovima gledanja od 178/178 stupnjeva putem IPS tehnologije tako da je sadržaj koji se gleda vidljiv iz gotovo svakog kuta. Također, slike ostaju oštre na zaslonu uz VESA Certified DisplayHDR 400.

Dodatne performanse

Osim vizualno privlačnih performansi, Philips 40B1U6903CH također je dizajniran za maksimalnu udobnost - opremljen je kompaktnom ergo bazom koja se naginje, okreće i prilagođava željama korisnika. Također je vrijedno spomenuti da je praktičnost od najveće važnosti za ovaj monitor i da se može pohvaliti kukicom za slušalice za jednostavno korištenje.

Kao dodatak arsenalu performansi, Philips 40B1U6903CH je opremljen i MultiClient integriranim KVM prekidačem koji je idealan za upravljanje multi monitor načinu rada jednostavno putem tipkovnice i miša. Osim toga, PowerSensor značajka korisnicima štedi do 80 % troškova energije smanjujući svjetlinu zaslona kada se monitor ne koristi.

Dostupnost

Zahvaljujući svim performansama, Philips 40B1U6903CH idealan je za profesionalce koji traže brzo rješenje bez kompromisa.

Monitor je dostupan od lipnja ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.849 eura

20.06.2023. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh