« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana
OPA :)

Upoznajte Huawei nova 11i

Najnoviji dodatak obitelji nova kombinira tehnologiju sa stilom za pružanje boljeg korisničkog iskustva

Huawei nova 11i
Huawei nova 11i (Huawei)
Više o

pametni telefon

,

Huawei nova 11i

Nakon predstavljanja dva flagship modela pametnih telefona, HUAWEI P60 Pro i Mate X3, Huawei je lokalno lansirao i model HUAWEI nova 11i. Najnoviji član nova serije utjelovljuje kombinaciju tehnologije i dizajna, a namijenjen je pojedincima koji žele pouzdan uređaj s kojim će se isticati.

Pametni telefon HUAWEI nova 11i nasljeđuje klasični Star Ring dizajn prethodnih generacija. Pridržavajući se poznate Huawei predanosti izvrsnosti, ravni zaslon obrubljen je ultra uskim okvirima od 1 mm, što rezultira impresivnim omjerom zaslona i tijela od 94,9%. Uz debljinu od samo 8,55 mm i težinu od 193 g, osim što je praktičan za pregledavanja jednom rukom, bez napora staje u sve torbe ili džepove radi jednostavnosti i kompaktnosti. HUAWEI nova 11i dolazi u dvije boje inspirirane prirodom - Mint Green i Starry Black.

Beskrajno trajanje baterije s brzim punjenjem

HUAWEI nova 11i dolazi uz 40W HUAWEI SuperCharge Turbo, koji puni bateriju na 60% za samo 30 minuta punjenja. Deset minuta punjenja dovoljno je za 12 sati poziva, 6 sati reprodukcije videa, 2 sata igranja i 23 sata reprodukcije lokalne glazbe. Pametni telefon također se može pohvaliti 22-slojnim sustavom zaštite od punjenja baterije, čime možete bezbrižno napajati svoj telefon punom brzinom.

U međuvremenu, baterija velikog kapaciteta od 5000 mAh dizajnirana je za napajanje pametnog telefona kroz svaki dan. HUAWEI nova 11i također upravlja potrošnjom baterije identificirajući i ograničavajući energiju koju troše nebitne aplikacije.

Vrhunsko audio-vizualno uranjanje

HUAWEI nova 11i dolazi s ekspanzivnim 6,8-inčnim velikim zaslonom s omjerom zaslona i tijela od 94,9% i ultra uskim okvirom od 1 mm za impresivno gledanje sadržaja. Ima promjenjivu brzinu uzorkovanja dodirom do 270 Hz za glatkiji rad. Pametni telefon dolazi s poboljšanim algoritmima i audio rješenjem Histen 8.1 za poboljšanu kvalitetu zvuka i nudi značajke za umirivanje vida kao što su Smooth Light Adjustment, Night mode, eBook mode i Eye Protect mode za ugodnije gledanje pri slabom svjetlu.

Izvanredna fotografija i svestranost s dvostrukom AI kamerom

Primarna stražnja kamera od 48 MP ima otvor blende od f/1,8, senzor od 1/2 inča i tehnologiju spajanja piksela 4 u 1 za generiranje većih piksela od 1,6 μm. Kamera visoke razlučivosti radi besprijekorno s rješenjem RAW domene za sve scenarije za snimanje zadivljujućih fotografija u slabo osvijetljenim okruženjima.

Super Night Shot 2.0 omogućuje svijetle i jasne fotografije, te poboljšava ukupnu čistoću i izražajnost detalja tamnih i noćnih scena. Značajka inteligentno povećava svjetlinu slike i prikazuje jasnije detalje. AI Snapshot koristi Huawei algoritam detekcije pokreta za praćenje kretanja u stvarnom vremenu i podešavanje brzine zatvarača kamere. To omogućuje snimanje jasnih snimaka nemirnih krznenih ljubimaca ili prijatelja koji se bave brzim aktivnostima poput paintballa. Za potrebe selfieja, selfie kamera od 16 MP podržava segmentaciju portreta i selfije s pozadinskim osvjetljenjem. U međuvremenu, AI Beauty 5.1 i AI algoritmi za uljepšavanje poboljšavaju crte lica, zaglađuju kožu i pružaju druge značajke za uljepšavanje.

Maksimalna pohrana: više datoteka, više aplikacija, više filmova

HUAWEI nova 11i dolazi s memorijom od 128 GB. To vam donosi dovoljno prostora za pohranjivanje otprilike 160 epizoda serije, 10.000 pjesama ili 70 ultra-HD filmova. Preuzimanje aplikacija, igara i datoteka je sad jednostavno kada su problemi s pohranom stvar prošlosti.

EMUI 13: Pametnija iskustva i značajke za sve

HUAWEI nova 11i pokreće EMUI 13 operativni sustav. Početni zaslon minimalističkog je stila, što ga čini vrlo prilagodljivim i donosi personalizirane interakcije korisniku. Widgeti usluga omogućuju vam da prijeđete prstom prema gore na ikoni aplikacije kako biste generirali widget koji se može povećati ili smanjiti, sakriti ili prikazati ili čak složiti widgete iste veličine. S prelaskom za pristup, servisni widgeti pružaju izravan pristup širokom rasponu značajki sadržaja temeljen na prelasku.

Predan zaštiti privatnosti i sigurnosti korisnika, Huawei ulaže u vodeću tehnologiju u industriji kako bi im pružio transparentnije i kontroliranije iskustvo nego ikad prije. Centar za privatnost opća je nadzorna ploča koja vam daje uvid u to kako se aplikacije ponašaju. Prikuplja sve osjetljive informacije kojima aplikacija pristupa u stvarnom vremenu i prikazuje osjetljive profile ponašanja aplikacije u grafikonima. Također proaktivno pruža prijedloge za zaštitu privatnosti za rizične aplikacije.

Sigurnosni centar korisnicima daje jasan uvid u stanje sigurnosti njihovog uređaja. Prikazuje trenutni sigurnosni status, skenira i uklanja viruse, blokira uznemirujuća ponašanja i automatski štiti plaćanja. Također, proaktivno identificira rizike i pruža savjete vezane uz sigurnost. Za sveobuhvatnije pametno iskustvo, Senior Mode ima sedam razina prilagodbe prikaza za povećanje i optimizirane postavke zaslona osjetljivog na dodir što pomaže starijim korisnicima da uklone lažne i rizične mobilne aplikacije i smanje rizik od krađe podataka.

AppGallery donosi cijeli niz funkcionalnih aplikacija

Kao i uvijek s Huawei pametnim telefonima, HUAWEI nova 11i dolazi s punim nizom funkcionalnih aplikacija. AppGallery je dostupan u više od 170 zemalja i regija s preko 580 milijuna globalno aktivnih mjesečnih korisnika i 6 milijuna registriranih programera.

Dostupnost i cijene

HUAWEI nova 11i dostupna je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 239 EUR. Za više detalja posjetite web stranicu branda.

20.06.2023. 08:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh