« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana
NOVOSTI

Kingston najavljuje nove Server Premier DDR5 module

Više od 35 godina Kingston je brend memorije kojemu vjeruju vodeći proizvođači poslužitelja i najveći svjetski podatkovni centri

Server Premier DDR5 module
Server Premier DDR5 module (Kingston)
Više o

Kingston

,

Server Premier DDR5 module

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, danas je najavila izdavanje svog 32GB i 16GB Server Premier DDR5 5600MT/s i 5200MT/s ECC bez buffera s DIMM-ovima i ECC SODIMM-ovima.

Više od 35 godina Kingston je brend memorije kojemu vjeruju vodeći proizvođači poslužitelja i najveći svjetski podatkovni centri. Server Premier je Kingstonovo standardno industrijsko memorijsko rješenje za poslužiteljsku klasu koje se prodaje prema specifikacijama za korištenje u otvorenim sistemima, a posjeduje validaciju Intelove platforme od strane kvalificiranih vodećih proizvođača matičnih ploča/sustava. Uz zaključani BOM (Bill of Materials) koji obezbeđuje dosljednost brenda i reviziju primarnih komponenti (uključujući DRAM, PMIC, SPD hub, termalne senzore i PCB), sva Kingstonova memorijska rješenja poslužitelja su 100% testirana i podvrgnuta rigoroznom dinamičkom snimanju procesa koji je dizajniran kako bi se prepoznali kvarovi u ranom životu, u tvornici.

Server Premier značajke uključuju:

  • Zaključani Bill of Materials (BOM)

  • Obavijesti o zamijeni dijelova (PCN) - 90 dana

  • 8Q preglednost plana puta

  • Validacija platforme

  • Kvalifikacija vodećih proizvođača poslužiteljskih matičnih ploča

  • Ograničeno doživotno jamstvo

  • Vodeća usluga i podrška u industriji

"Ponosni smo što možemo najaviti dostupnost brzina DDR5 5600MT/s i 5200MT/s za ECC bez buffera s DIMM-ovima i SODIMM-ovima," rekla je Iwona Zalewska, DRAM poslovni menadžer, Kingston, EMEA. "Najnoviji Intel i AMD DDR5 sustavi koji podržavaju ECC moći će iskoristiti prednosti poboljšanog integriteta podataka dostupnog s ovim novim modulima."

Uz on-die ECC (ODECC) koji se nalazi u svakom DDR5 DRAM čipu, ovi novi moduli imaju dodatni DRAM kako bi podržali algoritam ECC (Error Correction Code) na omogućenim Intel i AMD procesorima, pružajući poboljšani integritet podataka i stabilnost za mainstream i mobilne radne stanice.

17.06.2023. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh