Hi-tech nema prethodne stranice
SAVJETI

Kako razmišljati o zdravlju i fitnessu uz FIT 3 pametni sat

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Ravnoteža i zdrav način života obilježje je modernog življenja, posebno izraženo među mlađom demografijom. Oni ne traže samo dobru fitness spremu već slijede znanstveno utemeljen pristup… više »

WOW

HONOR 200 serija - sjajna!

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

HONOR, najbrže rastući brend pametnih telefona u Europi, predstavio je HONOR 200 seriju pametnih telefona na europskom događaju na prestižnom Longchamp hipodromu u Parizu. Na događaju s… više »

COOL

Huawei Photography Masterclass radionica

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Huawei će ovog lipnja održati niz Huawei Masterclass radionica kako bi korisnicima predstavili najzanimljivije funkcije Huawei pametnih uređaja te im pokazali kako putem pametnog telefona… više »

COOL

Crystal Armor Kunlun Glass staklo na Huawei Pura 70 Pro

objavljeno prije 5 dana

Studije pokazuju da je 50% slučajeva servisa pametnih telefona nakon prodaje obično povezano s napuknutim ili razbijenim zaslonima. Lagana pukotina na staklu često je dovoljna da zahtijeva… više »

COOL

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green Edition

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Izgledati i osjećati se dobro može biti izazovno usred mnogih zahtjeva posla, obitelji i društvenog života. Mnogi gadget mogu biti iznimno korisni, ali nisu u potpunosti nosivi i… više »

COOL

Hisense lokalno predstavio sjajne stvari

objavljeno prije 11 dana

Hisense, kao jedna od vodećih tvrtki za potrošačku elektroniku, lokalno je na velikom eventu u Zagrebu premijerno predstavila najnoviju linije kuhinjskih uređaja koji su od nedavno… više »

COOL

Garmin obilježava Globalni dan trčanja

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Garmin obilježava Globalni dan trčanja s potkrijepljenim podacima u to kako trčanje jača um i tijelo, kao i metrikama poput prosječne udaljenosti po trčanju i tempu po kilometru. Od boljih… više »

SAVJETI

Top 6 razloga zašto kupiti novi Huawei Watch Fit 3 pametni sat

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

HUAWEI Watch Fit 3 pametni sat od nedavno je dostupan na lokalnom tržištu, a svi kupci ovog uređaja na dar dobivaju FreeBuds SE 2 bežične slušalice. Ponuda traje do 3.6. ili do… više »

COOL

Huawei Watch 4 Space Edition

objavljeno prije 17 dana i 3 sata

Nakon prvog koraka po Mjesecu, čovječanstvo je krenulo u svoje najznačajnije razdoblje znanstvenih inovacija s pogledom usmjerenim prema zvijezdama. I dok su se sateliti lansirali i… više »

COOL

Upoznajte Fashion Squared koncept novog HUAWEI Watch Fit 3 pametnog sata

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Huawei je predstavio Watch Fit 3, najnovije izdanje renomirane Watch Fit serije pametnih satova. Slogan "Fashion Forward" sadrži bit Huawei nosivih proizvoda, a istovremeno i težnju brenda da… više »

COOL

Huawei Pura 70 Pro dostupan u prodaji

objavljeno prije 20 dana i 4 sata

Najnoviji Huawei flagship pametni telefon - HUAWEI Pura 70 Pro dostupan je u prodaji na lokalnom tržištu. Telefon je dostupan u crnoj i bijeloj boji kod Huawei prodajnih partnera, a… više »

SAVJETI

Što sve ima nova HUAWEI Pura 70 serija

objavljeno prije 23 dana i 2 sata

Huawei je predstavljanjem novog flagshipa najavio iskorak od HUAWEI P serije te nadogradnju i rebrendiranje fotografski orijentirane serije pametnih telefona u HUAWEI Pura seriju. Obnovljena… više »

COOL

HUAWEI WATCH FIT 3 spaja vrhunski dizajn s pametnom tehnologijom

objavljeno prije 24 dana i 2 sata

Nedavno lansirani HUAWEI WATCH FIT 3 predstavlja osvježeni iskorak brenda u poljima dizajna i tehnologije, donoseći sveobuhvatnu nadogradnju dizajna, materijala izrade i interaktivnog… više »

COOL

HONOR na VivaTechu

objavljeno prije 24 dana i 6 sati

Globalni tehnološki brend HONOR debitirao je na VivaTechu, jednom od najvećih europskih tehnoloških i inovacijskih događaja, gdje je predstavio svoj inovativni pristup umjetnoj… više »

COOL

HONOR predstavlja MagicOS 8.0 za HONOR Magic V2 seriju

objavljeno prije 25 dana

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je dostupnost novog MagicOS 8.0 za HONOR Magic V2 seriju. Korisnici HONOR Magic V2 i PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR mogu preuzeti1 i… više »

skrolaj na vrh