« Hi-tech
objavljeno prije 23 dana i 21 sat
COOL

Upoznajte Fashion Squared koncept novog HUAWEI Watch Fit 3 pametnog sata

Nova HUAWEI Watch Fit 3 serija dolazi u četvrtastom, modernom i trendi obliku koji je prikladan za svakog korisnika

Huawei Watch Fit 3
Huawei Watch Fit 3 (Huawei)
Više o

Huawei

,

pametni sat

,

HUAWEI WATCH FIT 3

Huawei je predstavio Watch Fit 3, najnovije izdanje renomirane Watch Fit serije pametnih satova. Slogan "Fashion Forward" sadrži bit Huawei nosivih proizvoda, a istovremeno i težnju brenda da osigura mjesto istinskog inovatora na tržištu pametnih nosivih proizvoda. Iz tog slogana proizašao je i koncept „Fashion Squared", kojim je predstavljen potpuno novi Huawei Watch Fit 3 pametni sat. Uređaj nasljeđuje klasični kvadratni dizajn ranijih modela Watch Fit serije, a donosi napredne značajke za fitness i praćenje zdravlja.

Nova HUAWEI Watch Fit 3 serija dolazi u četvrtastom, modernom i trendi obliku koji je prikladan za svakog korisnika. Nakon četiri godine i tri generacije, potpuno novi Watch Fit 3 predvodi trendove nosivih uređaja kombinirajući estetiku s performansama. Sat sadrži sveobuhvatna sportska i zdravstvena ažuriranja i korisnicima pruža poboljšano iskustvo korištenja aplikacije StayFit, kao i nove tehnologije za praćenje zdravlja TruSleepTM 4.0 i TruSeenTM 5.5. Korisnicima su također na raspolaganju i pet novih sportskih načina rada, uključujući padel.

Utjelovljenje mode i tehnoloških inovacija

Huawei Watch Fit 3 pametni sat ima zaobljeno kućište s uglatim rubovima što dodatno ističe mladenački i odvažan stav novog dizajna. Sat je tanak samo 9,9 mm i težak tek 26 g, a tijelo od aluminijske legure i glatka metalna kopča su vrlo elegantni i odgovaraju svakom stilu. Korisnici također mogu birati između različitih boja remena sata. Remenje se lagano zamjenjuje pa ih korisnici mogu mijenjati prema svome raspoloženju i stilu.

Huawei Watch Fit 3 sadrži ultra lagani 1,82-inčni AMOLED 2.5D zaslon visoke razlučivosti s nevjerojatnim omjerom zaslona prema tijelu od 77,4% koji podržava maksimalnu svjetlinu do 1.500 nita te se automatski prilagođava korisnikovom okruženju, osiguravajući tako optimalnu vidljivost u uvjetima slabog ili jakog osvjetljenja.

Uravnotežite svoj kalorijski unos

StayFit aplikacija može pomoći korisnicima da se zdravije hrane i da postignu bolju tjelesnu formu. Aplikacija je temeljito nadograđena kako bi korisnici na zaslonu sata mogli pratiti kalorijske unose i potrošnju, a sadrži i globalnu bazu podataka o hrani baziranoj na 50 zemalja i regija, koja uključuje visokokvalitetnu nutricionističku analizu. StayFit aplikacija korisnicima omogućuje zabilježiti svaki obrok u aplikaciji Huawei Health. Tu je i značajka Smart Suggestion koja korisnicima preporučuje razne sportove i aktivnosti, temeljene na navikama vježbanja, potrošnji kalorija, pa čak i vremenskim uvjetima.

Sat podržava animacije za zagrijavanje i hlađenje tijela za uobičajene vježbe, uključujući trčanje, biciklizam i plivanje, a Huawei Health aplikacija nudi više od 660 tečajeva vježbanja koje je osmislila globalna fitness i lifestyle ikona Pamela Reif. Korisnicima je na raspolaganju više od 100 sportskih načina rada, uz neke prinove poput padela i nogometa.

Inovativni i još precizniji pregledi zdravlja

 

Opremljen najnovijim znanstveno utemeljenom Huawei TruSleepTM 4.0 tehnologijom za praćenje spavanja, Watch Fit 3 pruža sveobuhvatnu analizu kvalitete sna i smjernice za što mirniji san. Zahvaljujući tankom dizajnu, sat pruža cjelodnevnu udobnost nošenja, uključujući i spavanje.

Sat sadrži HUAWEI TruSeenTM tehnologiju 5.5 za poboljšano praćenje vitalnih znakova. Sat korisnicima omogućuje i praćenje menstrualnog ciklusa i to uz pomoć kalendara, koji korisnicima omogućuje pregled informacija o trenutnom, prethodnom i nadolazećem ciklusu.

Živite pametnije i lakše

Kako bi zadovoljio kriterije i navike najaktivnijih korisnika, baterija sata može izdržati do 10 dana uz samo jedno punjenje. Huawei Watch Fit 3 puni se brzo, a potrebno je svega 10 minuta punjenja kako bi uređaj imao dovoljno baterije da izdrži cijeli dan korištenja.

S raznolikim izborom boja i živopisnim UX-om koji integrira blistavu rotirajuću krunicu, HUAWEI Watch Fit 3 nije samo jednostavan za korištenje, već je i vizualno zanimljiv modni dodatak koji privlači pažnju. Sa sve raznovrsnijim životnim stilom mladih ljudi, funkcije Watch Fit 3 sata također su poboljšane te podržavaju reprodukciju glazbe, daljinsko okidanje i podsjetnike (tekstualne poruke, društvene aplikacije), brze odgovore na poruke, vremensku prognozu, asistenta i više.

Watch Fit 3 možete jednostavno spojiti s bilo kojim Huawei uređajem, poput Pura 70 Pro pametnog telefona, ali i sa svim ostalim Android i iOS uređajima.

Sljedeći korak u Huaweijevoj budućnosti nosive tehnologije

Huawei nastavlja globalni trend izrade estetski atraktivnih pametnih satova. Najnoviji i nadolazeći nosivi uređaji branda nude i klasične okrugle i elegantne oblike te trendovske kvadratne oblike, u skladu s individualnim estetskim preferencijama i modnim ukusima.

Novi proizvodi tvrtke Huawei:

Na velikom launch eventu u Dubaiju 7. svibnja, Huawei je predstavio nove nosive, audio i pametne uredske proizvode, uključujući potpuno novi HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition pametni sat, nadograđeni HUAWEI MateBook X Pro te kompanijin prvi tablet s najnovijom generacijom PaperMatte zaslona - HUAWEI MatePad 11"S. Osim navedenih inovacija, event u Dubaiju predstavio je slušalice FreeBuds 6i s poboljšanim mogućnostima uklanjanja buke, novu nijansu open ear slušalica FreeClip, HUAWEI MateBook 14, prijenosno računalo s profesionalnim 2,8K OLED zaslonom te 41 mm HUAWEI WATCH GT 4, koji je sada dostupan u zelenoj boji. Više informacija o dostupnosti proizvoda možete potražiti na stranicama tvrtke.

28.05.2024. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh