« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana
COOL

6 sjajnih karakteristika pametnog telefona koje ćete zavoljeti

Huawei Pura serija pametnih telefona otvara novo poglavlje svojim jedinstvenim dizajnom i vrhunskim performansama

Huawei Pura 70 Pro
Huawei Pura 70 Pro (Huawei)
Više o

Huawei Pura 70 Pro

,

HUAWEI Pura 70 serija

Sjajne vijesti za ljubitelje dizajnerske čistoće, inovacija i modnog napretka. Predstavljamo Huawei Pura 70 Pro pametni telefon, stvoren za jedinstveno korisničko iskustvo koje potiče kreativnost i proširuje horizonte inovativnim pristupima.

Huawei Pura serija pametnih telefona otvara novo poglavlje svojim jedinstvenim dizajnom i vrhunskim performansama. Otkrijte šesta ključnih značajki koje ističu glavne prednosti HUAWEI Pura 70 Pro pametnog telefona.

Forward Symbol dizajn

Forward Symbol dizajn mijenja trendove i redefinira estetiku. Huawei Pura 70 Pro ističe se svojim elegantnim i modernim dizajnom koji kombinira estetsku privlačnost s funkcionalnošću, vrhunske materijale, sofisticirane boje, i tanku izradu kako bi pružio uređaj koji ne samo da izgleda fantastično, već je i praktičan za svakodnevnu upotrebu. Njegov dizajn omogućuje elegantno korištenje svih naprednih funkcija koje nudi, stvarajući savršeni balans između ljepote i funkcionalnosti. S oštrim estetskim rezovima, tehnološkim skokom u kvaliteti slikanja i snažnim performansama, ova serija pametnih telefona nudi vam iskustvo koje još niste doživjeli.

Kamera koja živo znači

Život se sastoji od trenutaka koje želimo vizualno uhvatiti i sačuvati. Jedna od najnovijih funkcija je Ultra Speed Snapshot koja vam omogućuje da „zamrznete" trenutke u pokretu. Bez obzira fotografirate li objekt koji je pokretu, npr. psa u igri ova značajka osigurava jasne i oštre slike. Osim toga, telefoto kamera omogućuje vam približavanje udaljenim objektima, idealno za snimanje sportskih događaja s daljine. Ovaj pametni telefon opremljen je Ultra Lighting glavnom kamerom koja ima prilagodljiv otvor blende i veliki senzor, što omogućuje bolje prikupljanje svjetla za savršene fotografije. Glavna kamera sadrži promjenjiv otvorom blende od F1.4 do F4.0 i prostranim 1/1.3-inčnim senzorom koji maksimizira unos svjetla. Dok su makro fotografije s Ultra Lighting makro telefoto kamerom, opremljenom s velikim otvorom blende F2.1 i impresivnim 35x makro zumom.

Uhvatite inspirativne trenutke koji vas okružuju u trenu s Ultra Lightning kamerom i HUAWEI XD Motion Engine, bilo da je riječ o igri svjetlosti na valovima, sportskom događaju ili zadivljujućem prizoru. Snimanjem i kombiniranjem iste slike snimljene na dugoj i kratkoj ekspoziciji na senzoru kamere, HUAWEI XD inteligentno fino podešava sliku Motion Engine za postizanje čiste i oštre slike koja vam prikazuje jedinstveni trenutak.

Super izdržljivo Kunlun Glass staklo

Huawei Pura 70 od sada dolazi s novom generacijom Kunlun Glass zaslona, poznatim kao Super Durable Kunlun Glass, koji koristi formulu razvijenu kroz iterativne nadogradnje za stvaranje jačeg stakla koje povećava otpornost na pad za 100%. Uvođenjem nanokristala tijekom proizvodnje stakla i korištenjem visokotemperaturnih toplinskih procesa za njihovo spajanje sa staklom, stvara se gušći i čvršći materijal - Kunlun Glass.

EMUI 14.2 - zabava na dlanu

Novi operativni sustav EMUI 14.2 donosi zabavu izravno u vaše ruke, s personalizacijom raznih interaktivnih tema koje koriste tehnologiju praćenja očiju za animaciju vašeg zaključanog ekrana. Pripremite se za zabavu s interaktivnim temama koje sadrže zanimljive elemente koji se mijenjaju ovisno o vašem pogledu. Personalizirajte svoj početni ekran modernim naljepnicama i zabavnim emotikonima koji odražavaju vaše raspoloženje ili osobnost.

Napajanje u trenu

Huawei je mislio i na to, s baterijom od 5050 mAh i 80 W bežičnim HUAWEI SuperCharge punjenjem, vaš telefon će se napuniti do 50% u samo 15 minuta. Još jedna sjajna značajka je mogućnost napajanja drugih uređaja s 20 W reverzibilnim punjenjem.

Cijena

HUAWEI Pura 70 Pro dolazi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.199,00 eura, a kupiti ga možete kod odabranih Huawei partnera. Dolazi u prekrasnoj bijeloj i crnoj varijanti, a pruža jednako puno zabavna kao i Huawei napredne tehnologije.

Novi proizvodi tvrtke Huawei

HUAWEI WATCH FIT 3, najnoviji predstavnik popularne WATCH FIT serije pametnih satova, dostupan je na lokalnom tržištu u tri boje i po preporučenoj cijeni od 169 do 189 eura, ovisno o modelu.

Pametni sat HUAWEI WATCH GT 4 od 41mm u zelenoj boji dostupan je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 279 eura, dok je cijena HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition pametnog sata 699 eura. Nove u ponudi su i FreeBuds 6i, bežične slušalice koje donose iznimnu kvalitetu zvuka, dugotrajnu bateriju i inteligentno aktivno poništavanje buke po cijeni od 99 eura.

18.06.2024. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh