« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana
OPA :)

Huawei lokalno predstavio nove elegantne i snažne slušalice: Upoznajte FreeBuds 6i

Omogućuju svojim korisnicima da urone u zvučni svijet gdje se glazbeni stil susreće sa stvarnošću, gdje je svaki ritam jasan, a smetnje zvuka nestaju bez dodatnog truda

FreeBuds 6i
FreeBuds 6i (Huawei)
Više o

slušalice

,

Huawei

,

FreeBuds 6i

Huawei s ponosom najavljuje lansiranje FreeBuds 6i, najnoviji dodatak svojoj i-seriji slušalica. Ove vrhunske slušalice donose iznimnu kvalitetu zvuka, dugotrajnu bateriju i inteligentno aktivno poništavanje buke. S ovim značajkama, slušalice FreeBuds 6i predstavljaju najbolje što tržište može ponuditi u svom cjenovnom razredu od 100 eura te su savršen izbor za sve koji traže visokokvalitetan zvuk, udobnost i funkcionalnost po pristupačnoj cijeni.

Huawei FreeBuds 6i su trendi i cool, dostupne u nekoliko boja - bijeloj, ljubičastoj i crnoj. Omogućuju svojim korisnicima da urone u zvučni svijet gdje se glazbeni stil susreće sa stvarnošću, gdje je svaki ritam jasan, a smetnje zvuka nestaju bez dodatnog truda.

Poništavanje buke

Nadovezujući se na uspjeh svojih prethodnika, nove FreeBuds 6i slušalice dolaze opremljene Huaweijevom najboljom tehnologijom za uklanjanje buke do sada - Intelligent Dynamic ANC 3.0. Huawei tehnologija sada je u svojoj trećoj generaciji te predstavlja vrhunac tehnologije za uklanjanje buke. U prijašnjoj seriji ova Huawei tehnologija također je bila ekskluzivna za seriju Pro.

Nova Intelligent Dynamic ANC 3.0 tehnologija, omogućuje FreeBuds 6i slušalicama postizanje precizno poništavanje buke prilagođeno različitim scenarijima, generira parametre poništavanja buke kroz izgradnju ANC modela u stvarnom vremenu, s algoritmom posebno obučenim i podešenim za čak 34 scenarija. Ove Huawei slušalice prate buku svakih 2,6 μs i prilagođavaju parametre unutar jedne sekunde kako bi neprimjetno optimizirali poništavanje buke u okruženju.

Uz novi Intelligent ANC 3.0 vrhunski sustav, Huawei FreeBuds 6i zadivljuje sa svojih pet glavnih hardverskih nadogradnji na razini sustava za uklanjanja vanjskih zvukova koje mijenjaju zvučni performans. Nadogradnje za pasivno poništavanje buke (PNC) uključuju komoru za filtriranje buke i potpuno nove nastavke za uši, dok unaprijeđeni sustav za aktivno poništavanje buke (ANC) uključuju model s 3 mikrofona, 2,4 puta veću računalnu snagu i 11 mm Quad-magnet Dynamic Driver.

Sustav za filtriranje buke, vrhunska je tehnologija svih pet glavnih hardverskih nadogradnji na razini sustava i temelji se na Helmholtz principu rezonancije. Usmjeren je na srednje do visokofrekventne zvukove (1 kHz do 3 kHz), posebno učinkovit na 2-3 kHz i smanjuje pozadinske zvukove. Novi nastavci za uši izrađeni su od tekućeg silikona ugodnog za kožu te poboljšavaju zaštitu od buke, a dostupni su u tri veličine s čak 75% debljim vrhom i 25% debljim nastavkom za uši kako bi stabilnije prijanjali.

Sustav s 3 mikrofona, od sada je s preciznijim prikupljanjem šuma, poboljšanim dodatnim vanjskim mikrofonom, koji hvata zvukove iz okoline s 50% boljim omjerom signala i šuma (SNR) od svog prethodnika te značajno poboljšava jasnoću zvuka i produžuje poništavanje šuma od niskih do srednjih frekvencija. Osim toga, ove se slušalice mogu pohvaliti snažnijim povećanjem računalne snage od 2,4 puta kroz Intelligent Dynamic ANC 3.0 sustav, koji omogućuje obradu buke u stvarnom vremenu i značajna unapređenja poništavanja u različitim akustičkim postavkama. Nadopunjujući ovu tehnologiju, Huawei FreeBuds 6i također su opremljeni dinamičkim pokretačem s četiri magneta od 11 mm s većom osjetljivošću koji unapređuje poništavanje buke generiranjem obrnutih zvučnih valova kako bi se suprotstavio svakoj buci koja ulazi u vaše uši.

To rezultira 100% poboljšanjem u poništavanju pozadinske buke, s prosječnim uklanjanjem na punoj frekvenciji od 27 dB i do 5 kHz ultraširokog ANC frekvencijskog raspona.

U prepunim i bučnim kafićima, slušalice FreeBuds 6i se ističu time što značajno smanjuje zvuk pozadinskog čavrljanja, a tijekom putovanja npr. zrakoplovom, napredne značajke za poništavanje buke slušalica rade na način da filtriraju niskofrekventnu buku, nudeći bezbrižno iskustvo tijekom leta. Čak i u vožnji podzemnom željeznicom, ove slušalice oduševljavaju, stvarajući tiše i ugodnije putovanje jer se dinamički prilagođavaju zvukovima okoline. Time omogućuju neometano uživanje u omiljenoj playlisti.

Slušalice FreeBuds 6i mogu se istovremeno povezati s dva uređaja putem Bluetootha, omogućujući prebacivanje zvuka bez potrebe za ponovnim spajanjem i razdvajanjem. Na taj način se može jednostavno prebacivati zvuk čak i između iOS i Android uređaja bez ikakvih poteškoća.

Besprijekorne značajke za vrhunsku jednostavnost korištenja

FreeBuds 6i izvrsno integriraju iznimnu kvalitetu zvuka s dugotrajnim trajanjem baterije. Opremljene ultramagnetskim bas drajverom od 11 mm, ove slušalice isporučuju prodoran bas koji je 50% snažniji do 14Hz, podržan LDAC HD audio kodekom i Hi-Res Audio Wireless certifikatom za kristalno čistu jasnoću zvuka. Korisnici također mogu personalizirati svoje audio iskustvo uz podržane multi-EQ efekte, koji pružaju do 10 podesivih postavki EQ-a za prilagodbu glazbenog ukusa.

Trajanje baterije FreeBuds 6i slušalica ključna je značajka, pružajući do 35 sati ukupne reprodukcije s potpuno napunjenim kućištem te s 8 sati s jednim punjenjem slušalica. Uz to, brzo punjenje od 10 minuta nudi dodatna 4 sata reprodukcije koje je idealno za užurbane životne stilove. Sve zajedno, ove značajke osiguravaju da ove slušalice ispunjavaju zahtjeve dinamično svakodnevno korištenje.

Dostupnost

Huawei FreeBuds 6i slušalice dostupe su u prodaji na hrvatskom tržištu po cijeni od 99 EUR, u tri moderne boje - crnoj, bijeloj i ljubičastoj. Više informacija potražite na službenoj stranici Huaweija.

Novi proizvodi tvrtke Huawei

Dostupan u crnoj i bijeloj boji, HUAWEI Pura 70 Pro dolazi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.199,00 eura, a kupiti ga možete kod odabranih Huawei partnera. HUAWEI WATCH FIT 3, najnoviji predstavnik popularne WATCH FIT serije pametnih satova, dostupan je na lokalnom tržištu u tri boje i po preporučenoj cijeni od 169 do 189 eura, ovisno o modelu.

Pametni sat HUAWEI WATCH GT 4 od 41mm u zelenoj boji dostupan je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 279 eura, dok je cijena HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition pametnog sata 699 eura.

19.06.2024. 13:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh