Glazba
konačno!

Michael Buble snimio novi album

objavljeno prije 15 godina

"Crazy Love" naziv je novog albuma Michaela Bublea, s kojim se nakon dvije i pol godine stanke vraća na glazbeno tržište. Pjevač, koji je popularnost stekao coverima poznatih jazz… više »

Povratak na scenu

Izašao novi spot zanosne Whitney Houston

objavljeno prije 15 godina

Whitney Houston objavila je nedavno novi album naziva „I look to you", kojim se nakon šestogodišnje stanke želi vratiti na glazbenu scenu. Na snimanju spota u New Yorku za… više »

najava

Tarja Turunen u Zagrebu

objavljeno prije 15 godina

06. listopada 2009. godine u zagrebačkoj Tvornici Tarja će predstaviti svoj posljednji album ''My Winter Storm''. Užitak slušanja njenog vilinskog glasa dostupan je od danas svima za… više »

ispunjeno proročanstvo

Beatlesi popularniji od Isusa

objavljeno prije 15 godina

Više od 40 godina nakon što je John Lennon na sebe navukao kršćanski bijes izjavivši da su Beatlesi popularniji od Isusa, britanski Telegraph pokazao je pomoću… više »

SVI U SKLONIŠTA!

Vraća se Opća opasnost

objavljeno prije 15 godina

Popularna županjska rock grupa, formirana u vrijeme Domovinskog rata, nakon nekoliko godina stagniranja izazvane estradnim previranjima, ponovno se vratila na hrvatsku rock scenu u svojoj… više »

U prodaji

Novi album Gustafa - Chupacabra

objavljeno prije 15 godina

El Chupacabra je došla tiho. Nečujno. Nidan to nebi bija ni vidija, ni zna, da koze nisu počele krepivati. Koz više ni. Sada ste vi na redu. Chupacabra je sprid vas... Novi… više »

Istrošila se inspiracija

Najnoviji hit Green Daya je plagijat?

objavljeno prije 15 godina

Osim što se album prodaje odlično, dečki su bili i među izvođačima koji su za svoj uradak pobrali najviše MTV-ijevih VMA (Video music awards) nagrada. Najnoviji singl… više »

oko metropole

34. samoborske glazbene jeseni

objavljeno prije 15 godina

Tijekom 34. samoborskih glazbenih jeseni od 18. rujna do 10. listopada u Samoboru će gostovati brojna ugledna imena hrvatske i svjetske glazbene scene, rečeno je. Izvršna direktorica… više »

kao lili marlen

Raspjevana gospođa od 92 godine skinula Beatlese s vrha top ljestvice

objavljeno prije 15 godina

Devedesetdvogodišnja pjevačica, koja je vrhunac karijere doživjela tijekom Drugog svjetskog rata, iznenađujuće je zasjela na prvom mjestu sa svojim "Best of" albumom. Vera Lynn je tako… više »

Digitalna reizdanja

Veliki povratak Beatlesa

objavljeno prije 15 godina

Zahvaljujući digitaliziranim inačicama pop albuma Beatlesa, koji su se u prodaji pojavili u srijedu, sve je izglednije da će liverpoolska četvorka ponovno zasjesti na vodeća mjesta britanske… više »

bitka za popularnost

Udruženje glazbenika protiv anti-piratskih mjera

objavljeno prije 15 godina

Udruženje glazbenih zvijezda, tekstopisaca i producenata pobunila se protiv anti-piratskih mjera vlade Velike Britanije. Uporni file-shareri (osobe ili siteovi koje besplatno ili uz nadoknadu… više »

čestitamo

Međunarodne nagrade za violončeliste Muzičke akademije

objavljeno prije 15 godina

Ovogodišnje natjecanje, koje se održalo od 30. kolovoza do 6. rujna, privuklo je rekordan broj violončelista, njih 49 iz cijelog svijeta. U sve tri etape natjecanja žiri uglednih… više »

Iznenađenje večeri

Nagrada Mercury pripala britanskoj reperici Speech Debelle

objavljeno prije 15 godina

Pjevačica, pravim imenom Corynne Elliot, koja je tinejdžerske godine provela kao beskućnica, rekla je da se uvijek nadala da će ponijeti kući nagradu od 20.000 funti. "Očekivala sam da ću je… više »

I dalje intrigantni

20 stvari koje niste znali o Beatlesima

objavljeno prije 15 godina

1. Možda zvuči nevjerojatno, ali još uvijek postoje neobjavljene pjesme Beatlesa. Jedna od najpoznatijih jest ˝Carnival of light˝ snimljena 1967., zatim 27-minutna improvizacija… više »

comeback

Povratak Public Image Ltd-a nakon 17 godina

objavljeno prije 15 godina

Pjevač John Lydon, poznatiji kao Johnny Rotten iz Sex Pistolsa, obnovit će svoj bend Public Image Ltd nakon 17 godina i krenut će na petodnevnu turneju u prosincu, pišu mediji. Lydon… više »

skrolaj na vrh