« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
SVI U SKLONIŠTA!

Vraća se Opća opasnost

Uzalud sunce sja najavni je singl s novog albuma žestoke županjske grupe čiji izlazak se očekuje iduće godine

Više o

Opća opasnost

,

Uzalud sunce sja

Popularna županjska rock grupa, formirana u vrijeme Domovinskog rata, nakon nekoliko godina stagniranja izazvane estradnim previranjima, ponovno se vratila na hrvatsku rock scenu u svojoj izvornoj i najkreativnijoj postavi s ciljem stvaranja novih djela, izjavljeno je danas iz Croatia Recordsa.

Motivirana činjenicom da je prije petnaestak godina izazvala poprilično zanimanje na rock sceni, grupa je ove godine izdala kompilaciju 'Best of' na kojoj se nalazi 17 najvećih hitova među kojima su 'Jednom kad noć', 'Treba mi nešto jače od sna', 'Opća opasnost', 'Ruski rulet' i druge.

Opća opasnost je, zbog vjerne publike koja je davno prepoznala kvalitetu njihove glazbe čak i bez pojavljivanja u medijima, odlučila započeti prikupljanje materijala za novi album koji planiraju izdati sljedeće godine.

Prvi najavni singl naslovljen 'Uzalud sunce sja', čiju glazbu i tekst potpisuje Mario Vestić, izvrsna je najava novog albuma, a pjesma se već može čuti na radijskim frekvencijama i na MySpace-u Croatia Recordsa.

21.09.2009. 16:42:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh