Glazba
FLAMENCO

Paco De Lucia uskoro u pulskoj Areni

objavljeno prije 14 godina

Paco De Lucia, jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih flamenco gitarista svih vremena u pratnji ansambla održat će koncert 23. kolovoza u pulskoj Areni. Osvojite ulaznice na Metro portalu!… više »

JEDAN JEDINI

Goran Bare svira u Dubrovniku 12. kolovoza

objavljeno prije 14 godina

Legendarni Goran Bare, jedinstven i kontroverzan autor i glazbenik, ove godine bilježi 30 godina rada. Djelovao je samostalno i s Plaćenicima, ali navjerniji ostao je matičnom bendu Majke.… više »

SONISPHERE FESTIVAL

Teško nevrijeme pregazilo Sonisphere Festival

objavljeno prije 14 godina

Teško je nevrijeme pogodilo Sonisphere festival u finskom Poriju, jučer u poslijepodnevnim satima. Jaki naleti vjetra oštetili su pozornicu i porušili šatore i… više »

Bono uspješno operiran, U2 nastavlja europsku turneju

objavljeno prije 14 godina

Pjevač grupe U2 Bono Vox vratio se u petak navečer na pozornicu nakon dvomjesečna mirovanja zbog operacije leđa, a menadžer toga irskog benda predviđa najunosniju turneju u povijesti. U2 je… više »

PULA

Viva la Pola festival spreman za lansiranje

objavljeno prije 14 godina

Još nas točno tjedan dana dijeli od Viva La Pola! festivala. Vrijeme je da vas podsjetimo na to zašto ste već kupili ulaznice, a ako slučajno niste, možda ih osvojite u… više »

MREŽNICA U NAMA

MUN Fest uskoro kreće

objavljeno prije 14 godina

Sve je manje vremena do MUN Festa, pa da vas još jednom podsjetimo zašto morate otići tamo, a i da trojicu sretnika nagradimo besplatnim upadom za sve dane festivala i… više »

TREĆI

Humanitarni open air ''Nasipavanje'' 6. i 7. kolovoza

objavljeno prije 14 godina

Treći Nasipavanje Open Air Multifest održava se 6. i 7. kolovoza ispod Jankomirskog mosta u Zagrebu. Kao i kod prva dva festivala, razlog je humanitarni - prikupljaju se sredstva za Ričarda… više »

GLAZBENA POSLASTICA

Stiže nam Prince u studenom

objavljeno prije 14 godina

Zagrebački koncert Princea dogovoren je još prošli četvrtak, a vijest je potvrdio direktor Arene Zagreb Zdenko Antunović. "Arena je za Princea rezervirana od 27. do 29.… više »

MOČVARA - LIVE

Ljetni glazbeni spektakl u Močvari

objavljeno prije 14 godina

Ljeto je u punom zamahu i dok se vi kupate i sunčate na prekrasnom Jadranu, ili samo na Jarunu i Bundeku, Močvara za vas priprema žestoki spektakl, zbog kojeg ćete otkazati ili barem odgoditi… više »

SONY

U studenom izlazi novi album Michaela Jacksona

objavljeno prije 14 godina

Prvi posthumni album Michaela Jacksona izlazi u studenome i sadržavat će dosad neobjavljene snimke, objavio je časopis Rolling Stone. Na albumu će se naći 10 izabranih pjesama od stotinjak… više »

BOOGALOO

Tito & Tarantula na jesen u Zagrebu

objavljeno prije 14 godina

Tito & tarantula, fenomenalan mexican-rock bend, dolazi ponovo "razvaliti" Zagreb u četvrtak 21. listopada, u klubu Boogaloo. Najpoznatiji su po hitovima „After dark", „Back… više »

TVORNICA LIVE

Blixa Bargeld i Alva Noto u zagrebačkoj Tvornici

objavljeno prije 14 godina

Blixa Bargeld je skladatelj, pisac, glumac, pjevač, glazbenik i predavač u mnogim umjetničkim područjima, a  najpoznatiji je kao glavni vokal u grupi Einstürzende Neubauten i kao… više »

Uvala Voz na Krku

Skaville festival - dio prvi

objavljeno prije 14 godina

Bez obzira na loše vrijeme koje nas je pratilo po putu, kada smo prelazili Krčki most i s lijeve strane uočili Uvalu Voz i našu destinaciju, sunce nam je zasjalo... u mislima.… više »

ROCK SPEKTAKL

Majke u rovinjskom Monviju

objavljeno prije 14 godina

Nakon nekoliko uspješno odrađenih koncerata, posebno onog u Zagrebu, Bare i Majke nastavljaju s koncertnom promocijom nekih novih materijala, i dakako dobrih starih hitova. Sljedeći je… više »

OTKAZANO

Otkazani koncerti Kirila Džajkovskog

objavljeno prije 14 godina

Prenosimo vam službeno priopćenje organizatora koncerata Kirila Džajkovskog u Hrvatskoj: "Otkazuju se koncerti Kirila Džajkovskog koji su se trebali održati u: Zadru 01.08.2010. - klub… više »

skrolaj na vrh