« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
SAX!

Tomislav Goluban & LPFB + Gosti

Da će četvrtak u Sax!u biti zaista poseban i drugačiji uz Tomislava garantira i njegov prateći sastav „Little Pigeon's ForHill Blues" te mnogobrojni gosti

Tomislav Goluban napravit će sjajnu atmosferu u Sax!u
Tomislav Goluban napravit će sjajnu atmosferu u Sax!u (Menart)
Više o

Tomislav Goluban

,

klub SAX

Vrstan glazbenik pun energije i svakako jedna od zanimljivijih pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni, Tomislav Goluban za dva dana će u zagrebačkom klubu Sax! održati koncert povodom izlaska svog petog studijskog albuma „Med bregi".

Da će četvrtak u Sax!u biti zaista poseban i drugačiji uz Tomislava garantira i njegov prateći sastav „Little Pigeon's ForHill Blues" te mnogobrojni gosti. Bit će to nedvojbeno večer dobre glazbe uz bend pojačan brass sekcijom kojem će se tijekom večeri na pozornici pridružiti većina gostiju koja je učestvovala na snimanju albuma.

To su u prvom redu vokalne solistice: Tamara Obrovac, Zdenka Kovačiček, Lela Kaplowitz i Singrlice, dok Zoran Perić iz sastava „Picksiebner" na benđu i jedan od najboljih europskih blues gitarista, talijan Mike Sponza već bruse svoje glazbene „blues alatke" za ovu posebnu priliku.

Večer će dodatno biti začinjena odličnim Bolfan vinima po specijalnim promocijskim cijenama. Dođite, konzumirajte miks zagorske popjevke i tradicionalnog bluesa, uživajte u neobičnim obradama svima poznatih kajkavskih standarda te kušajte Bolfan vina.

U četvrtak, 15.11. ne propustite poslušati kako zvuči spoj američkog delta bluesa i zagorske etno glazbe uz Tomislava Golubana i njegov prateći bend LittlePigeon's For Hills Blues Banda.

Ulaz na koncert je besplatan, a svi posjetitelji imat će priliku kupiti CD po promotivnoj cijeni!

Tomislava Golubana možete pratiti na web stranici  i na Facebooku.

13.11.2012. 12:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh