« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
IZNENAĐENJE

Libar u Tvornici uz gosta Darka Rundeka

Ekipa iz Libra brije na novi val, pa je Darko Rundek kao jedan od najistaknutijih predstavnika tog perioda logičan izbor

Darko Rundek gostuje na koncertu grupe Libar
Darko Rundek gostuje na koncertu grupe Libar (Menart)
Više o

Tvornica kulture

,

ulaznice

,

Darko Rundek

,

koncert

,

cijena ulaznica

,

Libar

Za Libar odmora nema! Pripreme za veliki zagrebački koncert u subotu, 17. studenog  u Tvornici kulture u punom su jeku, a kako bi zagrebačka publika njihov nastup zapamtila i po vrhunskim suradnjama, uz onu dizajnersku s Milenom Rogulj ostvarili su još jednu - s Darkom Rundekom!

 Grupa Libar oduvijek je s ponosom isticala svoje glazbene uzore, a jedan od njih je i nekadašnji frontmen Haustora čiju pjesmu Bi mogo da mogu" vrlo često izvode.

Ovog puta će im se na pozornici pridružiti i njezin autor, a zajedno će izvesti još jednu skladbu čije ime za sada kriju!

 „Darko Rundek s Haustorom najveći je i najvažniji predstavnik hrvatskog Novog Vala, glazbenog perioda i pravca koji mi, u Libru, ponajviše cijenimo i volimo kada je riječ o domaćoj sceni. Njegovo gostovanje na ovom koncertu doživljavamo kao hommage kakav on i njegov bend zaslužuju. „Bi mogo da mogu" pjesma je koju su naša radijska i koncertna publika prepoznale, a njoj ćemo ovom prigodom pridružiti još jednu zajedničku izvedbu Haustorove pjesme s izvanrednim višeglasnim potencijalom- dodao je Nikola Čelan, jedan od vokalista Libra.

Rundekova djela već odavno imaju status bezvremenskih pjesama. Rado ih izvode razni izvođači, ali rijetki su oni koji imaju čast s njim zapjevati uživo.

Za Libar i Darka ovakva će suradnja biti sasvim novo iskustvo, a publici razlog više za odličan provod u Tvornici kulture! No, iznenađenja neće biti samo na pozornici!

Premijernu suradnju jedanaest glazbenika i bogati repertoar grupe Libar prvi put će doživjeti i dvjesto sudionika kongresa Shortcut Europe Zagreb 2012 Europske mreže kulturnih centara (ENCC). Kongres se održava u Zagrebu od 15. do 17. studenog, a okuplja predstavnike iz cijele Europe. Većini će to biti prvi susret s hrvatskom glazbom, tako da je Libru pripala i posebna čast predstavljanja hrvatske kulture!

Nakon četiri rasprodana Saxa, Libar je zaista odlučio napraviti sve kako bi i sami ovaj koncert još dugo pamtili. Tako će i njihov smještaj u Zagrebu biti drugačiji no inače - odsjest će u prvom zagrebačkom i otkačenom bed&breakfast studiju Kairos.  Ukoliko još niste nabavili ulaznicu, požurite na prodajna mjesta Eventima jer pretprodajna cijena iznosi samo 40 kn, a već je pola velike dvorane POPUNJENO!

S obzirom da su se na svim dosadašnjim nastupima pokazali pravim majstorima dobre atmosfere, u dobar provod uz Libar ove subote - ne sumnjamo!

Event na Facebooku:

Sve dodatne informacije o koncertu pratite na  http://booking.menart.hr

12.11.2012. 15:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh