« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
SPEKTAKL

Prodano već 2500 ulaznica za Depeche Mode

Depeche Mode, bend koji je redefinirao shvaćanje glazbe, sljedeće ljeto kreće na veličanstvenu, revolucionarnu turneju po Europi

Depeche Mode spremaju spektakl na Maksimiru
Depeche Mode spremaju spektakl na Maksimiru (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

Maksimir

,

ulaznice

,

koncert

,

Depeche Mode

,

cijena ulaznica

Omiljeni bend hrvatske publike, DEPECHE MODE, dolazi u Zagreb i u prvih tjedan dana prodaje prodano je oko 2500 ulaznica!

Na maksimirski koncert Depeche Modea žele i Hrvati i stranci! Velik broj fanova će tokom ove turneje posjetiti nekoliko koncerta najdražeg im benda. Zagreb je jedna od omiljenih destinacija budući da je na koncertima u Hrvatskoj uvijek dobra atmosfera!

Sudeći prema primarnoj zainteresiranosti za ulaznice, Maksimir još jednom biti pun glazbenih ljubitelja!

Nema sumnje da će Depeche Mode odraditi izvstan nastup, fanovi će još jednom biti oduševljeni, a euforija će se prepričavati još dugo nakon koncerta!

Depeche Mode fanovi i dalje su jedna od najvjernije publike što vjerno prikazuje prodaja ulaznica za fan pit. Fan pit za maksimirski koncert ovih glazbenih velikana prodaju se enormnom brzinom.

U prvim danima prodaje telefoni nisu prestaju zvoniti, a e-mail sandučići su bili pretrpani upitima. Rezervacija ulaznica nažalost nije moguća, no prodajnih mjesta ima dovoljno po cijeloj Hrvatskoj i šire, a također se ulaznice mogu kupiti online putem stranice www.eventim.hr.

Dosadašnja prodaja pokazala je kako fanovi ne čekaju zadnji čas. Također se izvrsno prodaju ulaznice za donju tribinu budući da te ulaznice nude najveći konfort posjetiocima, ali ni ostale kategorije ne zaostaju.

Kapacitet stadiona smanjen je na samo 25 000 posjetitelja. Pozornica će biti smještena na istočnoj strani stadiona, te je u prodaji samo zapadna tribina: gore i dolje, travnjak i fan pit.

Ulaznice za koncert u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica su sljedeće:

Zapad dolje: 500 kn

Zapad gore: 350 kn

Fan pit: 400 kn

Stajanje: 350 kn

***Ulaznice za koncert mogu se kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate!

*** Članovi fan kluba ADRIA ENTERTAINMENT ostvaruju posebne pogodnosti. Budi i ti član fan klupa Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte!

Prva glazbena knjižara, Rockmark, snizila je cijenu Depeche Mode biografije. Svaki kupac ulaznice za koncert Depeche Modea za svega 30 kuna može kupiti jedinu do sada objavljenu biografiju benda u Hrvatskoj. Prilika koja se ne propušta!
Biografiju po akcijskoj cijeni od 30 kuna je moguće kupiti samo u Rockmarku i uredu Adrie Entertainmet. Akcija traje do isteka zaliha.

Depeche Mode, bend koji je redefinirao shvaćanje glazbe, sljedeće ljeto kreće na veličanstvenu, revolucionarnu turneju po Europi koja će bez sumnje biti glazbeni vrhunac 2013. godine.

Depeche Mode senzaciju doživjet će i hrvatska publika na domaćem terenu - u Zagrebu.

Osigurajte Vaše ulaznice na vrijeme! Dok čekate koncert bezbrižno uživajte s ulaznicama u džepu ili spremljenim na sigurno mjesto u Vašem domu. S društvom se zabavljajte uz DEPECHE MODE hitove, a za svoj gušt se podsjetite svih manje poznatih pjesama iz njihove bogate diskografije! Opustite se uz knjigu s biografskim podacima te saznajte sve o Vašem omiljenom bendu!

U proljeće Vas očekuje novi album i nezaboravan koncertni spektakl! Samo dvije riječi opisuju sve: DEPECHE MODE!

Ovo će biti prvi njihovi nastupi uživo nakon iznimno uspješne 2009/2010 Tour of the Universe za vrijeme koje su svirali na 142 koncerta te oborili rekorde prodaje s više od 2.5. milijuna prodanih ulaznica. Obilježavajući preko tri desetljeća na vrhu glazbenog obzora, s više od 100 milijuna prodanih albuma, Depeche Mode su većinu ove godine proveli radeći na njihovom željno iščekujućem 13. studijskom albumu koji slijedi album 'Sounds Of The Universe' iz 2009., a biti će objavljen u proljeće..

"Uzbuđen sam zbog novog albuma," kaže Dave Gahan, "I također sam jako uzbuđen što se vračamo na turneju!"

Za više informacija posjetite: www.depechemode.com

ADRIA ENTERTAINMENT PONOSNO PREDSTAVLJA:

ORAŠAR - ST.PETERSBURG BALLET - 06.11.2012. - KD V. LISINSKI, ZAGREB
STEVE VAI - 9.11.2012. - TVORNICA KULTURE, ZAGREB
MOTHER AFRICA - 23.2.2013. - KC DRAŽEN PETROVIĆ
MARK KNOPFLER - 5.5.2013. - ARENA ZAGREB
DEPECHE MODE - 23. 5. 2013. - MAKSIMIR, ZAGREB
WE WILL ROCK YOU - 24. - 26. 5. 2013. - ARENA ZAGREB

04.11.2012. 18:56:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh