Glazba nema prethodne stranice
KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 16 sati i 57 minuta

Eto što ima Miro Ungar live, 20h - klub Kontesa Septum Sonus, 20h - Hard place Dub Pistols, 20h - Vintage industrial bar JazzHR Festival, 20h - Tvornica kulture više »

NAJAVE

The Tiger Lillies u kinu SC

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Domaćoj publici ne treba naročito predstavljati Tiger Lillies koji su Zagreb pohodili posljednji put u prosincu 2012. Ova vrlo u svakom smislu plodonosna mašina (samo tijekom korone su… više »

FESTIVALI

5 razloga da već danas kupite karte za Rocks&Stars

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Cave Romane u Vinkuranu je sigurno jedna od najljepših pozornica na otvorenom u Hrvatskoj, ako ne i ovom dijelu Europe, a Rocks & Stars Festival je postao sinonim za vrhunski… više »

NAJAVE

Them Moose Rush u Vintageu

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Glazbeni trojac Them Moose Rush na krilima hvaljenog četvrtog albuma "Zepaxia" stiže pred zagrebačku publiku ovoga četvrtka! U Vintage Industrial Baru nastupit… više »

MUDRI BRK

Mudri Brk popunjava lineup

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Treća godina masu dobrog đira i masu dobre muzike dobila je novo glazbeno pojačanje. M.O.R.T. i Reper iz sobe pridružuju se lineupu festivala Mudri Brk koji će se održati od 25. do 28. srpnja… više »

INMUSIC #16

Dodatna pojačanja INmusic #16

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

U suradnji s Dostavom zvuka na INmusic festival #16 stiže žanrovski presjek hvaljenih domaćih glazbenih sastava - od kantautorskog pop-punka i global psych zvuka do stoner rocka i… više »

INMUSIC #16

INmusic festival- glazbeni spektakl koji građani obožavaju

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

INmusic festival, jedan od najvećih glazbenih događaja u Hrvatskoj, obilježava 18 godina postojanja i nastavlja osvajati srca građana Zagreba i Hrvatske te ostaje prepoznat kao nezaobilazna… više »

NAJAVE

Nove postaje Superval turneje po Hrvatskoj su Pula i Rijeka

objavljeno prije 7 dana i 7 sati

Nakon sjajnih nastupa u Đakovu, Osijeku, Dubrovniku, Šibeniku, Čakovcu i Koprivnici Superval nastavlja turneju po Hrvatskoj! Na red su stigli Pula, gdje će se 10. 5. u klubu Kotač… više »

NAJAVE

Swingers u Tvornici kulture slave 25 godina postojanja

objavljeno prije 7 dana i 10 sati

Swingers ove jeseni velikim koncertom u Tvornici kulture slave 25 godina postojanja! Četvrt desetljeća kasnije vraćaju se na pozornicu na kojoj su održali svoj prvi koncert kako bi s publikom… više »

SEA STAR

Angelina Mango na šestom Sea Staru

objavljeno prije 9 dana i 11 sati

Angelina Mango u svojoj 22. godini života bilježi nevjerojatne uspjehe i glazbene trijumfe: prva je žena pobjednica 74. izdanja festivala Sanremo u posljednjih 10 godina, jedna je od… više »

NAJAVE

Šarena pojava uz Dubiozu Kolektiv i S.A.R.S. početkom lipnja na Jarunu

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Već bogatom i raznovrsnom lajnapu posljednje večeri Zagreb Music Festa pridružit će se rap/rock bend Šarena pojava. Oni će tako 1. lipnja na Jarunu nastupiti uz Dubiozu Kolektiv,… više »

COOL

Welcome Day Sea Star Festivala

objavljeno prije 10 dana i 11 sati

Dobrodošlica na šesto izdanje Sea Star Festivala, u četvrtak, 23. svibnja, donosi nešto zaista posebno! U suradnji s Ada Divine Awakening i EXIT festivalima, u idiličnoj… više »

NAJAVE

U Vinkuran dolaze Dire Straits Legacy i Esteriore Brothers

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

Kad idemo van, svi u Vinkuran! Jer su tamo, zna se, i ove godine najbolji ljetni koncerti. Jubilarni 5. Rocks & Stars u kamenolomu Cave Romane otvara u sklopu ljetne turneje, u srijedu… više »

INMUSIC #16

Mladi i originalni ETEP bendovi dolaze na INmusic festival #16

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

Lenhart Tapes, solo projekt srpskog umjetnika Vladimira Lenharta, ruši granice stvaranja glazbe. Uz jedinstvenu postavku walkmana i kaseta, Lenhart stvara hipnotizirajuću… više »

NAJAVE

Superval uz INmusic

objavljeno prije 16 dana i 10 sati

Suradnja Supervala i INmusic festivala se nastavlja kako bi udruženim snagama djecu i mlade potaknuli na otkrivanje i razvijanje svojih glazbenih talenata. U lipnju 2024., tri izvrsna… više »

skrolaj na vrh