Glazba
NAJAVE

Ljubljanski MENT najavio nova imena za jubilarno deseto izdanje

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Deseto izdanje festivala glazbenih otkrića, MENT Ljubljana, raspoređeno je na čak 15 koncertnih i konferencijskih lokacija diljem Ljubljane, a od 21. do 24. veljače 2024. uključivat će… više »

INMUSIC #16

Dogstar premijerno u Hrvatskoj na INmusic festivalu #16!

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Dogstar je osnovan početkom 90-ih godina kao projekt Keanu Reevesa na bas gitari i Roberta Mailhousea na bubnjevima, a dvojcu se naknadno pridružio Bret Domrose kao pjevač i gitarist čime je… više »

NAJAVE

Kragujevački punkeri KBO! protrest će Tvornicu kulture

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Bend KBO! osnovan je u siječnju 1982. godine u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji. Aca, Miša, Rajko i Vuja imali su samo sedamnaest godina kada su pod velikim odmorom odlučili osnovati punk… više »

NAJAVE

Lenny Kravitz dolazi u pulski Amfiteatar

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Nakon punih 13 godina, jedan od najdugovječnijih glazbenika današnjice vraća se pred hrvatsku publiku! Riječ je o američkoj rock zvijezdi Lennyju Kravitzu koji će nastupiti u pulskom… više »

NAJAVE

Lisinski obilježava 50 godina posebnim programom za najmlađe

objavljeno prije 10 mjeseci

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, jedinstveno kulturno središte Zagreba, sprema se osvojiti srca najmlađe publike posebnim programom osmišljenim za djecu. Bogat program… više »

NAJAVE

Simple Minds donose najveće hitove u pulsku Arenu

objavljeno prije 10 mjeseci

Miljenici domaće publike nastupit će na najspektakularnijem koncertnom prostoru na otvorenom u Hrvatskoj, možda i najljepšem koji ovaj dio Europe ima. Jedan od najvažnijih otočkih pop… više »

NAJAVE

Dropkick Murphys dolaze na stadion Šalata 12. lipnja

objavljeno prije 10 mjeseci

Najpopularniji svjetski predstavnici Celtic punk rock scene, i jedan od najtraženijih bendova današnjice, posvetili su dosta pažnje ovdašnjoj publici i prostorima. Redovito… više »

INMUSIC #16

Kantautorska zvijezda Paolo Nutini vraća se pred hrvatsku publiku

objavljeno prije 10 mjeseci

Paolo Nutini je šarmantni Škot talijanskog podrijetla čiji dubok, viskijem obojeni glas i prirodni dar pripovijedanja priče kroz pjesme donose originalan spoj zlatnog i modernog… više »

NAJAVE

Khruangbin stižu u Zagreb

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Trojka iz Teksasa poznata je po spajanju raznih utjecaja, od soula, duba, rocka do psihodelije. Khruangbin je uvijek pričao mnoštvo glazbenih jezika u svom stvaralaštvu, pletući… više »

NAJAVE

Joker Out najavljuju svoj prvi veliki tour u 2024.

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Nakon fantastične protekle koncertne sezone grupa Joker Out najavljuje svoju prvu veliku europsku turneju u 2024. godini! Nova serija nastupa, ovaj put pod nazivom „See You Soon"… više »

NAJAVE

Poznati gosti IDEM-ovih zagrebačkih koncerata

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Dva tjedna prije IDEM vikenda u Zagrebu u ponudi je ostalo još manje od pola kapaciteta Močvare za koji se očekuje da će otići jako brzo. Brzoj prodaji ulaznica pomoći će i potvrđeni… više »

NAJAVE

Crime + The City Solution u Vintage Industrialu večeras

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Ljubimci svjetski poznatog redatelja Wim Wendersa koji ih je uvrstio u svoje kultne filmove "Nebo nad Berlinom" gdje Crime + the city solution i nastupaju uživo i izvode svoju pjesmu "Six… više »

NAJAVE

Mortal Kombat 9. ožujka 2024. u Tvornici kulture

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u zagrebačkom Boogaloou, beogradska bijesna metal punk mašina Mortal Kombat dolazi 9. ožujka 2024. u Veliki pogon Tvornice… više »

NAJAVE

Prljavi rokenrol uz Kojote ove zime u Tvornici kulture

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Kojoti će ove zime održati veliki koncert u Tvornici kulture. Standardni divlji i sirovi rokenrol uz jedan od najznačajnijih zagrebačkih bendova bit će začinjen promocijom triju novih… više »

NAJAVE

Avril Lavigne u pulskoj Areni

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Avril Lavigne, kraljica pop-punk žanra, jedna od najutjecajnijih ženskih glasova svoje generacije, po prvi put nastupa u Hrvatskoj i to 17. lipnja 2024. u pulskoj Areni. Avril Lavigne je u… više »

skrolaj na vrh