« Glazba
objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana
NAJAVE

Mortal Kombat 9. ožujka 2024. u Tvornici kulture

Na sceni već više od desetljeća, Mortal Kombat tvrdim zvukom i direktnim tekstovima na satiričan način iznosi oštru kritiku modernog društva

Mortal Kombat u Tvornici
Mortal Kombat u Tvornici (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Mortal Kombat

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u zagrebačkom Boogaloou, beogradska bijesna metal punk mašina Mortal Kombat dolazi 9. ožujka 2024. u Veliki pogon Tvornice kulture u sklopu promocije svog petog studijskog albuma koji će biti objavljen krajem prosinca.

Na sceni već više od desetljeća, Mortal Kombat tvrdim zvukom i direktnim tekstovima na satiričan način iznosi oštru kritiku modernog društva. Domaća publika, iz godine u godinu sve brojnija, zaželjela je Mortal Kombat u većem klupskom prostoru jer se za prošlogodišnji koncert u Boogaloou tražila karta više.

Mortal Kombat - „Rijaliti"

Odrastajući na tvrdoj underground glazbi devedesetih, zbog deficita domaćih bendova u tom žanru, 2009. su oformili bend kojeg su i sami željeli biti slušatelji. Već prve pjesme zakotrljale su im zavidnu brojku pogleda na YouTubeu i od tada su korak po korak, po svojim pravilima, disciplinirano i oslanjajući se samo na vlastitu intuiciju, gradili svoj put prema vrhu alternativne scene.

U deset godina postojanja objavili su četiri studijska albuma i jedan uživo, a u Tvornici kulture predstavit će svoj peti studijski album koji će objaviti krajem prosinca na službenoj stranici benda.

Ulaznice
Cijena Earlybird ulaznica iznosit će 10 eura do 31. prosinca, nakon toga cijena ulaznice će biti 13 eura, a na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 15 eura. Prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 34) i putem Entrio sustava.

FB event: facebook.com/events/7443222245697004
Koncert organizira Dostava Zvuka. 

03.12.2023. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh