Glazba
OTKAZI

Ferragosto JAM ipak 2021.

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Unatoč iznimnim naporima i velikoj želji da Ferragosto JAM održimo ovog ljeta od 5. do 9. kolovoza na Orahovačkom jezeru u izmijenjenom i prilagođenom obliku, nakon detaljnog razmatranja, s… više »

COOL

Ljeto u MSU - Mile Kekin

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Frontmen jednog od naših najpoznatijih bendova, Hladnog piva, i jedan od najznačajnijih autora regije, Mile Kekin, nastupa na trećem koncertu ovogodišnjeg Ljeta u MSU. Dvije… više »

GLAZBA

Bogatstvo Mozartova života - 'Gran Partita'

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu najavljuje zagrebačku izvedbu najmisterioznijeg i, po mnogima, najsofisticiranijeg Mozartovog djela - Gran Partita, 9. srpnja u 19.30 sati.… više »

GLAZBA

Jazz Is Back - B.P. 2020

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

U organizaciji Hrvatske glazbene mladeži u Grožnjanu će se, u sklopu Ljetne jazz škole, od 14. do 27. srpnja 2020. održati festival Jazz Is Back - B.P.   Jazz is Back B.P.… više »

JAZZ

Otvoren 20. jubilarni Liburnia Jazz Festival

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Gazdik je dobitnik Porina 2019. za najbolju jazz skladbu, "Gifted". Nakon njega prve večeri festivala svirao je Bruno Mičetić Quintet, predstavljajući novi album. Drugog dana, u subotu, na… više »

SHOW

80s party u Boogaloou

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

U subotu 11.07.2020. nastavljamo sa nizom 80's Partyja, najdugovječnijeg i najboljeg partija posvećenog popularnoj glazbi iz „zlatnih osamdesetih" u zagrebačkom popularnom Boogaloo… više »

GLAZBA

Corona. Tremolo. Maestoso.

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Riznicu od dvanaest koncerata u sezoni 2020./2021. otvara pijanistička kraljica Martha Argerich sa svojim prijateljima umjetnosti, a svojim će nas umijećem darivati i drugi… više »

MSU

Tamara Obrovac Quartet - Ljeto u MSU

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Tamara Obrovac u svojoj glazbi spaja jazz i etničke utjecaje zavičajne Istre, a upravo je taj prirodni suživot različitih glazbenih formi i improvizacije etablira kao iznimnu umjetnicu… više »

GLAZBA

Grlimo vas glazbom - Zagrebačka filharmonija

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Uz novi slogan "Grlimo vas glazbom" Zagrebačka filharmonija je u povodu 150 godina svog djelovanja održala konferenciju za novinare u utorak, 30. lipnja 2020. u Laubi u Zagrebu. Ravnatelj… više »

SJAJNO!

Koncerti u paviljonu Jeka

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Centar za kulturu i informacije Maksimir poziva na koncerte koji će se održavati u paviljonu Jeka svake nedjelje tokom srpnja, od 18:00 do 19:00 sati. 'Posjetitelji će tijekom ljeta moći… više »

INMUSIC 2021

White Lies stižu na sljedećem INmusicu

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

White Lies su 2007. godine oformili Harry McVeigh, Charles Cave i Jack Lawrence-Brown kako bi mogli početi izvoditi nove pjesme za koje su smatrali da se ne uklapaju u opus njihovog… više »

NAJAVE

Kandžija ima novi spot

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Majstor svog zanata i domaćeg hip-hopa objavio je novi singl "Nemoguće", pjesmu s albuma "Plafon" kojim je pokorio domaću i regionalnu scenu krajem prošle godine. "Nemoguće" je… više »

FESTIVALI

Dobra svirka na Festivalu tolerancije

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Skupina izvrsnih glazbenika, čiji se interes proteže između soula, funka, bluesa i rnb-a, pod imenom Soulbeat, koji za sebe vole reći kako imaju viziju glazbe spontano oslobođene iz dubine… više »

SJAJNO!

Dvorana HGZ-a spremna

objavljeno prije 3 mjeseca

Dvorana HGZ-a spremna je ponovno okupiti ljubitelje glazbene umjetnosti na koncertima i potpuno je sigurna da ih za koji dan ugosti, jer je provedena hitna sanacija krova i dvorane u kojoj… više »

FESTIVALI

Seasplash Corona Dance

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Točno nas tri tjedna dijeli od 18. Seasplash festivala koji ovo ljeto slavi punoljetnost na Martinskoj kod Šibenika, i koji u ovogodišnjem izdanju nosi poseban naziv - Seasplash… više »

skrolaj na vrh