Glazba
NAJAVE

Poznati gosti IDEM-ovih zagrebačkih koncerata

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Dva tjedna prije IDEM vikenda u Zagrebu u ponudi je ostalo još manje od pola kapaciteta Močvare za koji se očekuje da će otići jako brzo. Brzoj prodaji ulaznica pomoći će i potvrđeni… više »

NAJAVE

Crime + The City Solution u Vintage Industrialu večeras

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Ljubimci svjetski poznatog redatelja Wim Wendersa koji ih je uvrstio u svoje kultne filmove "Nebo nad Berlinom" gdje Crime + the city solution i nastupaju uživo i izvode svoju pjesmu "Six… više »

NAJAVE

Mortal Kombat 9. ožujka 2024. u Tvornici kulture

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u zagrebačkom Boogaloou, beogradska bijesna metal punk mašina Mortal Kombat dolazi 9. ožujka 2024. u Veliki pogon Tvornice… više »

NAJAVE

Prljavi rokenrol uz Kojote ove zime u Tvornici kulture

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Kojoti će ove zime održati veliki koncert u Tvornici kulture. Standardni divlji i sirovi rokenrol uz jedan od najznačajnijih zagrebačkih bendova bit će začinjen promocijom triju novih… više »

NAJAVE

Avril Lavigne u pulskoj Areni

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Avril Lavigne, kraljica pop-punk žanra, jedna od najutjecajnijih ženskih glasova svoje generacije, po prvi put nastupa u Hrvatskoj i to 17. lipnja 2024. u pulskoj Areni. Avril Lavigne je u… više »

NAJAVE

Letu šuke vraćaju se Zagreb

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Bend predvođen jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora, Dinom Šaranom, donosi svoje bezvremenske hitove i presjek karijere. Ono što je počelo 1986. u Sarajevu… više »

INMUSIC #16

Hozier premijerno u Hrvatskoj na INmusic festivalu #16!

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Jedan od najpopularnijih i najnagrađivanijih irskih glazbenika današnjice, Hozier, poznat po jedinstvenom glasu i folk blues rock izričaju u svojim pjesmama, prvi put dolazi u… više »

NAJAVE

Sjajan koncertni tjedan u Tvornici kulture

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

U omiljenom klubu u Šubićevoj najavljen je sjajan koncertni tjedan. Od utorka, 28. studenog do nedjelje, 3. prosinca 2023. godine Tvornica je kulture the place to be jer publiku… više »

SEA STAR

Novi Sea Star 2024

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Danas je službeno započelo odbrojavanje do šestog izdanja Sea Stara! Jedan od najvećih hrvatskih festivala i događaj kojim će se tradicionalno pokrenuti europska festivalska sezona… više »

NAJAVE

Jeru The Damaja & Phat Phillie na turneji po Hrvatskoj za 50 godina Hip-Hopa

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Legendarni Gang Starr Foundation član iz Brooklyna, Jeru The Damaja, pridružit će se našem Phat Phillieju u američkim kutcima gradskih knjižnica u Osijeku, Vukovaru, Zagrebu, Rijeci i… više »

NAJAVE

Buč Kesidi rasprodali 7 uzastopnih koncerata u Zagrebu

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Nakon pet rasprodanih koncerata u ALU u rujnu 2021. te stadiona Šalata u svibnju ove godine grupa Buč Kesidi ponovo će malo povisiti ljestvicu u Zagrebu. Najavljena rezidentura u… više »

NAJAVE

Brkovi na stadionu Šalata

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Grupa Brkovi u subotu 7. rujna 2024. godine nastupit će na stadionu Šalata. Teško je bilo prije dva desetljeća zamisliti u što će se s godinama pretvoriti glazbeni put,… više »

INMUSIC #16

Sleaford Mods novo pojačanje INmusic festivala #16!

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Sleaford Mods, hvaljeni britanski post-punk duo iz Nottinghama osnovan je 2007. godine, a poznati su po svom grubom, 'minimalnom i brutalnom' glazbenom stilu koji nastaje kao odgovor na gorak… više »

NAJAVE

Sting opet stiže u Arenu Zagreb

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Ulaznice su u prodaji od petka, 24. studenog, a mogu se osigurati u sustavu Eventima. Na pozornici će se Stingu pridružiti njegov naelektrizirani rock band kako bi publici pružili dinamičnan… više »

NOVA GODINA

Najveći novogodišnji party i ove godine u Tvornici kulture

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Tvornica kulture i Radio Tvornica i ove godine organiziraju jedan od najvećih novogodišnjih tuluma u gradu. Party će se i ove godine protezati na dva floora, a naši ponajbolji… više »

skrolaj na vrh