Biznis
EHHH...

Hrvatska sve skuplja destinacija

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Hrvatska, mala zemlja za veliki odmor... iliti skupi, kao što pokazuje istraživanje koje je proveo britanski The Sun po kojem sedmodnevni odmor u Zadru ispada skuplji nego u… više »

ANALIZA

Kinezi kao spasitelji hrvatskog gospodarstva?

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Ono o čemu se puno špekuliralo uoči sastanka na vrhu Kine i zemalja srednje i jugoistočne Europe, službeno je potvrđeno u petak (12.4.) u Dubrovniku: Grčka je postala članica… više »

POLITIKE

Još uvijek samo nula iz Europske središnje banke

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Prije sastanka Vijeća Europske središnje banke ove srijede (10.4.) opet je bilo onih koji su se nadali kako će konačno biti povišena temeljna kamatna stopa. Ali, kao i nebrojeno… više »

PRIJAVITE SE!

Httpool i njihov partner IMS pokreću BESPLATNU platformu za učenje

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Httpool je pokrenuo svoju vlastitu edukacijsku platformu kako bi certificirao sve medijske planere i marketing stručnjake i pomogao boljem razumijevanju svih Httpool/IMS proizvoda kroz… više »

NOVE STVARI

Zaboravite na novčanik, od sada plaćajte Garmin satom

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Jeste li se ikad našli na trčanju bez novčanika i sjetili ste se ako trebate kupiti bočicu vode ili bananu dok prolazite kraj trgovine? Od sada je to moguće putem Garmin sata. Nemate… više »

EY 2019

Priznanje ženskom poduzetništvu i (ekologičnom) životnom projektu

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Među pedeset poduzetnika iz trideset i pet hrvatskih tvrtki, na jučerašnjoj dodjeli prestižne nagrade EY Poduzetnik godine, jedina žena poduzetnica među pet… više »

SAJMOVI

Hannover: industrijska revolucija 5G

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Roboti izvršavaju najkompliciranije radnje, ljudi nose naočale za kretanje u svijetu virtualne realnosti i uz pomoć posebnih rukavica upravljaju 3D printerima koji tražene dijelove… više »

IMENOVANJA

Optima Telekom objavljuje novosti u Upravi

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Na sjednici Nadzornog odbora Optima Telekoma objavljeno je da mandat gospođe Irene Domjanović, članice Uprave za prodaju i marketing (CMO), ističe 1. travnja 2019. godine te da gospođa… više »

SAZNAJEMO

Vrijedne uspomene uz FIFA World Cup™ Visa kreditne kartice

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Zagrebačka banka u suradnji s Visom Hrvatska predstavlja jedinstveno izdanje FIFA World CupTM Visa kreditne kartice. Riječ je o kartici elegantnog dizajna s peharom Svjetskog nogometnog… više »

HMMM...

Internetska drama u Strasbourgu

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Platforma za kampanje Change.org prema vlastitim navodima je skupila preko pet milijuna potpisa protiv europske reforme autorskog prava. Te navode nije moguće neovisno provjeriti. Tko se… više »

ZNANJE

Junior Engineer Academy predstavljen u Hrvatskoj

objavljeno prije 10 mjeseci

U Zagrebačkom inovacijskom centru predstavljan program Junior Engeneer Academy, projekt nastao suradnjom Deutsche Telekom Stiftunga, Instituta za razvoj i inovativnost mladih i Hrvatskog… više »

POSLOVANJE

Wiener osiguranje predstavilo sjajne poslovne rezultate

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Nastavno na uspješnu prethodnu godinu, Wiener osiguranje VIG i u 2018. godini ostvarilo je snažan rast te se pozicioniralo na 4. mjesto liste vodećih društava na hrvatskom… više »

KONFERENCIJE

Sto PRoblema Brexita na Danima komunikacija

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

U novinama širom svijeta jedna tema ne jenjava - Brexit. Britanci još uvijek odlučuju kako točno provesti rezultat referenduma iz 2016. na kojem je većina glasala za izlazak iz… više »

CFO MANAGEMENT

Uloga i odgovornost direktora financija (CFO)

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Uloga direktora financija (CFO) svakim danom je sve kompleksnija, naročito u kompanijama koje rastu, uče i koje se prilagođavaju tržištu. Danas se stručnost CFO-a podrazumijeva, ali… više »

PROBLEMI

Uljanik pred provalijom

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Zbog krize u Uljaniku mijenja se lice Pule: radnički stanovi iznajmljuju se turistima, a trgovine se sele izvan centra. Lokotima zaključan ulazak u Uljanik, a radnici ponovno štrajkaju… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh