Život
PODACI

AOC i MMD povećali udjel na europskom tržištu monitora

objavljeno prije 25 dana i 23 sata

Tržište monitora u Europi poraslo je u prvom kvartalu 2018. godine, od siječnja do travnja, za osam posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Pokazuju to posljednji podaci… više »

HE HE

Jutarnji seks je najbolji početak dana

objavljeno prije 26 dana i 11 sati

Jutarnji seks nije uvijek jednostavan - treba barem oprati zube, možda se i probuditi do kraja... ali sve se to isplati. Evo 9 razloga za jutarnji seks: Buđenje - ako ništa drugo,… više »

EH, DA... :)

Muški i ženski mozak se, naravno - razlikuju

objavljeno prije 26 dana i 12 sati

Muški mozak funkcionira potpuno drugačije od ženskog - ako to tvrdite cijeli život (ponekad se i na taj način opravdavajući za nesporazume s partnerom), vi ste u pravu. Znanstvenici sa… više »

DA ZNATE... :)

Lova stvarno nema veze sa srećom

objavljeno prije 26 dana i 14 sati

Novac definitivno nema nikakve veze s osjećajem sreće - za taj su osjećaj uvjerljivo najzaslužniji dobar san i dobar seks. U studiji je sudjelovalo 8.250 Britanaca, a većina ih je… više »

NOVOSTI

Android™ 8.1 Oreo™ dostupan na Nokiji 2 putem Nokia Beta Labsa

objavljeno prije 26 dana i 17 sati

HMD Global, dom Nokia telefona, s veseljem objavljuje kako je AndroidTM 8.1 OreoTM dostupan na Nokiji 2 putem Nokia Beta Labsa. Laboratoriji su dizajnirani za one koji prvi žele isprobati… više »

BOLEST

Herpes ima pola stanovništva Zemlje

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Više od 3,7 milijardi ljudi mlađih od 50 godina zaraženo je herpes simplex virusom tip 1 (HSV-1) kojeg su najvjerojatnije dobili kao djeca, pokazalo je istraživanje WHO-a. Uz to, 417… više »

SAZNAJEMO

EPSON predstavlja robota WorkSense W-01 na sajmu automatica 2018

objavljeno prije 26 dana i 23 sata

Epson na sajmu automatica (štand B5-319, Messe München) predstavlja autonomnog robota s dvije ruke koji „vidi, osjeća, razmišlja i radi", model WorkSense W-01. Ovaj… više »

SAVJETI :)

Kako se spremiti za sigurno putovanje

objavljeno prije 26 dana i 23 sata

Kada se spremate na putovanje uvijek jedno mjesto u koferu rezervirajte za torbicu sa lijekovima koji bi vam mogli zatrebati. Torbica sa lijekovima bi trebala sadržavati osnovne lijekove… više »

MA DA?

Muškarci varaju češće, a opraštaju rjeđe

objavljeno prije 27 dana i 11 sati

Nevjera se obično dovodi u vezu s muškarcima, puno rjeđe sa ženama (iako je heteroseksualna nevjera uvjerljivo najčešća), ali pritom pokazuju da baš i nisu pretjerano… više »

ZNATE LI?

Zašto je dobro voditi dnevnik

objavljeno prije 27 dana i 12 sati

Puno puta nas nešto ljuti, a ne možemo onome koga to ide očitati bukvicu. Ima dana kad nam na pamet padne pametna ideja, ali ako ju ne možemo odmah realizirati, zaboravimo na nju. Ili… više »

SAVJETI :)

Savjeti za sprječavanje provale za vrijeme godišnjeg odmora

objavljeno prije 27 dana i 16 sati

Godišnji odmor treba nam kao kruh i voda, no nije nemoguće i da se pretvori u noćnu moru - ako nam lopovi poharaju kuću ili stan za vrijeme našeg sunčanja na plaži. Upravo iz… više »

SAZNAJEMO

Splash ljeto nikad nije bilo zabavnije

objavljeno prije 27 dana i 19 sati

S dva nova tobogana Terme Tuhelj ultimativni su hit ovoga ljeta! Neopisiv je osjećaj spuštati se vrtoglavom brzinom na atrakciji dugoj 113 metara postavljenoj na dvanaestmetarskoj… više »

NOVOSTI

Xiaomi Mi Max 3 izgleda cool

objavljeno prije 27 dana i 23 sata

Izvršni direktor Xiaomi - Lei Jun, najavio je lansiranje početkom srpnja divovskog pametnog telefoni sa zaslonom dijagonale 6,9 inča! Radio se o modelu Mi Max 3. Xiaomi nije odabrao… više »

DA VIDIMO...

Umjetna inteligencija mogla bi predvidjeti pobjednika Svjetskog nogometnog prvenstva? Hajde da vidimo...

objavljeno prije 28 dana i 12 sati

Svaki puta kad dođe na red nogometno prvenstvo iskrsne nekakva životinja za koju se tvrdi da predviđa rezultate, pobjednike i ishode. Dosad su postojali hobotnica Paul, kornjača, a ove godine… više »

autobus prijevoz bus
EH, DA...

Evo zašto se Hrvati masovno iseljavaju

objavljeno prije 28 dana i 16 sati

Zbog čega Hrvati odlaze u inozemstvo? Koji su njihovi motivi te što o razlozima iseljavanja misle oni koji (još uvijek) žive u Hrvatskoj, MojPosao otkriva u velikom… više »

skrolaj na vrh