Život
HE HE

Što će muškarci najviše uljepšavati

objavljeno prije 23 dana i 21 sat

Muškarci se vole predstaviti u puno boljem svjetlu od onog koje ih stalno obasjava, pa tako svaka žena treba dobro pripaziti tijekom prvih kontakata na društvenim mrežama i na… više »

ODABIR

10 Xiaomijevih pametnih telefona do 2.000 kuna za vašeg školarca

objavljeno prije 24 dana

Početak nove školske godine za brojne roditelje donosi i nedoumice oko izbora prikladnog pametnog telefona za svog školarca. Naime, pametni telefoni sveprisutni su među… više »

NIJE VALJDA

Seksi selfieji žena su put ka uspjehu i ravnopravnosti?

objavljeno prije 24 dana i 1 sat

Selfie kultura, ako se to tako može nazvati, poharala je cijelu zemaljsku kuglu - društvene mreže prepune su seksi selfija žena iz raznih dijelova svijeta, a znanstveno istraživanje… više »

IFA 2018

BlackBerry najavio KEY2 LE

objavljeno prije 24 dana i 7 sati

BlackBerry KEY2 LE je namijenjen ljubiteljima hardverskih tipkovnica na pametnim telefonima. Ovu vrstu uređaja još uvijek dobro prihvaćaju kupci u SAD-u, Kanadi, Njemačkoj i Srednjoj… više »

PRVAŠIĆI

Kako pripremiti dijete za prvi dan škole

objavljeno prije 24 dana i 8 sati

Prvi dan škole je na vratima, a vi imate malca koji nestrpljivo, ali i sa zebnjom očekuje svoj prvi susret sa školskim klupama? Vjerujemo da želite djetetu ovaj važan korak u… više »

WOW!

Neka umjetna inteligencija predvidi budućnost vaše veze

objavljeno prije 24 dana i 19 sati

Predviđanje budućnosti veze nekad je bilo prepušteno slučaju ili mašti - trgale su se latice jadnog cvijeća ili pružalo dlanove Romkinjama u kafiću, ali kako smo stigli u… više »

SAVJETI :)

Kako pronaći Gospodina Najboljeg Mogućeg

objavljeno prije 24 dana i 21 sat

Savršen muškarac je, baš kao i savršena žena, neuhvatljiva pojava o kojoj se može sanjati u tinejdžerskoj dobi, no nakon toga je to kontraproduktivno - svaka žena… više »

otac i sin
ZNAMO VEĆ :)

Najvažnija stvar u odgoju zdrave i kreativne djece

objavljeno prije 24 dana i 23 sata

Djeca se u zadnje vrijeme doživljavaju kao novi gadget u kući, no s jednom velikom manom - dolaze bez uputa za uporabu... pa slijedom toga i vrtimo glavama u nevjerici kad vidimo kako se… više »

BROJKE

Vlak protiv zrakoplova - koliko nas stvarno košta letenje?

objavljeno prije 25 dana

Potrebno je tek nekoliko klikova na Internetu i odmah možete saznati koliko košta, primjerice, avionska karta iz Londona za Berlin. Niskobudžetni letovi su sve primamljiviji za sve… više »

IFA 2018

Honor Magic 2 - novi flagship smartphone predstavljen u Berlinu

objavljeno prije 25 dana i 1 sat

Honor Magic 2, novi flagship Honora predstavljen je iznenada na kraju predstavljanja Honora Play u sklopu IFA-e u Berlinu. Nastavljajući na uspjehu prve generacije Honor Magica predstavljenog… više »

AHA!

Kako odabrati školsku torbu da sačuva zdravlje djeteta?

objavljeno prije 25 dana i 2 sata

Školske torbe svake godine su jednako nevjerojatno teške i prepune bespotrebnih knjiga koje služe jedino za zaradu izdavačima, a mala i nejaka leđa trebaju ih tegliti svakoga… više »

RECENZIJA

Huawei P20 Pro recenzija - 4 mjeseca kasnije

objavljeno prije 25 dana i 7 sati

Huawei P20 Pro, model osme generacije u liniji P, proglašen je najboljim pametnim telefon u 2018. Prema riječima stručnjaka pruža najbolju kombinaciju tehničke opreme, kvalitete… više »

HE HE

4 igrice za razbijanje dosade u krevetu

objavljeno prije 25 dana i 19 sati

Ljubavne igrice su pravi način za oživljavanje strasti kad vam se u ljubavnom životu dogodi ono najgore - dosada u krevetu. Kako ona vodi prema problemima van spavaće sobe, evo spasa -… više »

SAVJETI :)

Znakovi da vam je veza u krizi

objavljeno prije 25 dana i 21 sat

Veze imaju svoje uspone i padove, što je potpuno normalno i očekivano, no kad se počnete osjećati nezadovoljno i nesigurno - vrijeme je za uzbunu. Naravno, ne treba odmah početi… više »

IFA 2018

Philips u punom sjaju - veliki izbor monitora i inovacija na IFA sajmu u Berlinu

objavljeno prije 26 dana

Na ovogodišnjem IFA sajmu koji se održava od 31. kolovoza do 5. rujna u Berlinu, Philips će svoje monitore predstaviti u dvorani 22 gdje će se svi posjetitelji sajma imati priliku… više »

skrolaj na vrh