Život
ATRAKCIJA

Mjesečev meteorit prodan za 600 tisuća dolara

objavljeno prije 26 dana i 4 sata

Mjesečev meteorit pronađen prošle godine u sjevernoj Africi prodan je na dražbi za nešto više od 600.000 dolara, priopćila je u subotu aukcijska kuća sa sjedištem… više »

WOW!

Sva čuda ljudskog organizma

objavljeno prije 26 dana i 5 sati

Ljudsko tijelo složen je mehanizam koji funkcionira na zaista čudesan način, a mi ga obično uzimamo zdravo za gotovo, niti ne razmišljajući o tome kakvi se sve procesi istovremeno… više »

RECENZIJA

Huawei Mate 20 lite recenzija

objavljeno prije 26 dana i 6 sati

Huawei je već daleko od prvog objavljivanja lagane inačice flagship modela s Postscriptom "lite". Tako i nova Mate 20 linija nije iznimka. Prije lansiranja Mate top modela, na tržištu… više »

ZNATE LI?

Zašto je seks ponekad bolan?

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Seks je uglavnom pozitivno iskustvo koje ne bi trebalo biti bolno, pa se krvarenje i ozbiljni bolovi nakon seksualnog odnosa moraju se pregledati kod liječnika. Ako spadate u nesretne žene… više »

EH, DA... :)

Kakve žene muškarci jednostavno obožavaju?

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

Kada govorimo o muškarcima, oni su isti kao i žene - svaki je različit i ne privlači svakog muškarca jedno te isto, ali postoji nešto što ih sve jednako privlači,… više »

STVARNO?

Kako nas ubijaju božićne pjesme

objavljeno prije 26 dana i 22 sata

Božićne pjesme i blagdanski ugođaj svake godine stižu sve ranije, a s njima i blagdanska glazba koju mnogi vole Ipak, ako traje dugo i gotovo neprestano može vrlo loše utjecati na… više »

SAVJETI

S antibioticima - umjereno

objavljeno prije 27 dana

Uporaba antibiotika u svijetu porasla je za 65 posto između 2000. i 2015., posebno u nerazvijenim i u srednje razvijenim zemljama, što prijeti svjetskom zdravlju, upozoravaju… više »

SAZNAJEMO

AOC partner nadolazećih velikih esport događanja

objavljeno prije 27 dana i 1 sat

Specijalist za monitore AOC s ponosom najavljuje suradnju s Red Bull Guardiansima i Red Bull Kumiteom - velikim Red Bullovim esport događanjima koja će se održati od 19. do 20. listopada, te… više »

MA DA?

Kinezi će lansirati umjetni Mjesec?

objavljeno prije 27 dana i 3 sata

Mjesečina je romantična, definitivno, a ako vam je dosta umjetnog svjetla po noći, možda bi trebali razmisliti o selidbi u Kinu gdje bi se do 2020. godine trebao lansirati umjetni mjesec koji… više »

NOVOSTI

Čak 26 posto pametnih telefona ima kućište od obostranog stakla

objavljeno prije 27 dana i 6 sati

Prema izvješću Counterpointa, do kraja 2018. godine 26 posto pametnih telefona na tržištu imat će kućišta s obostranim staklom, do kraja 2019. godine 41 posto,… više »

PROBLEMI?

Zašto vam se ne seksa?

objavljeno prije 27 dana i 19 sati

Seks je sjajna stvar, no ponekad ga zapravo - nema... a zašto? Razloga može biti puno, a neki od njih su prilično zbunjujući, jer vi želite seks, ali nema dovoljno volje, libida,… više »

EHHH...

5 tipova žena koje muškarci izbjegavaju

objavljeno prije 27 dana i 20 sati

Ljubav je čudna stvar - sjetite se samo koliko ste vidjeli parova koji, prema vašem shvaćanju svijeta, nikako ne bi trebali biti zajedno? Recimo, prelijepa žena i... fino rečeno,… više »

PRIPAZITE

Duljina prstiju i seksualna orijentacija su povezani?

objavljeno prije 28 dana i 5 sati

Postoji veza između duljine prstiju i seksualne orijentacije, pokazala je studija provedena na Sveučilištu Essex. Žene čiji su kažiprst i prstenjak lijeve ruke zamjetno različitih… više »

NOVOSTI

Nokia X7 ili 7.1 Plus sa Snapdragon 710 službeno

objavljeno prije 28 dana i 7 sati

Nokia X7 ili Nokia 7.1 Plus modernog je dizajna u skladu s trendovima za 2018. godinu. Od prethodnog modela Nokia 7 Plus i nedavno objavljenog Nokia 7.1. uređaja razlikuje se većom… više »

UFF, NEZGODNO

Jeste li alergični na - seks?

objavljeno prije 28 dana i 18 sati

Seks je omiljena zabava i, kažu neki, najbolja stvar na svijetu, no postoje i oni koji pritom imaju neželjenih poteškoća - alergije. Alergijske reakcije tijekom seksa teško je… više »

skrolaj na vrh