Život
SAZNAJEMO

Zimski praznici u kojima će uživati i klinci i odrasli

objavljeno prije 26 dana i 11 sati

Nerijetko se događa da članovi iste obitelji ili društva koje planira zajednički odmor žele na različite načine provesti vrijeme. Jedni priželjkuju puno odmora i dokolice, a drugi su… više »

SAVJETI

Rješenje svih problema s erekcijom

objavljeno prije 26 dana i 22 sata

Ništa toliko jako ne utječe na samopouzdanje muškaraca koliko problemi s erekcijom u ključnom trenutku. Ovakve probleme uglavnom imaju oni koji pate od erektilne… više »

FORA :)

Epson i finski muzej u suradnji

objavljeno prije 27 dana i 10 sati

Epson, vodeći svjetski proizvođač projektora 1 , odabrana je marka novootvorenog umjetničkog muzeja Amos Rex u središtu Helsinkija, u kojemu se interaktivne digitalne instalacije… više »

AJOJ :)

Očevi, sinovi i priča o seksu...

objavljeno prije 27 dana i 22 sata

Siguran seks u ovom vremenu je nužnost, no kako doznati nešto o tome iz prve ruke? Teško, ako je vjerovati istraživanjima - mnogi dječaci i tinejdžeri imaju potrebu sa svojim… više »

EHHH...

3 neverbalna znaka da vam je veza gotova

objavljeno prije 28 dana

Govor tijela otkriva puno više nego riječi, pa tako može otkriti i što se zapravo događa u nekom odnosu - ne čudi, stoga, da će vrlo jasno pokazati znakove da je vaša… više »

LOVA?

Zašto nas maltretiraju božićnim pjesmama u shopping centrima?

objavljeno prije 28 dana i 2 sata

Božićno doba je tu, a s njim su stigle i božićne pjesme koje jednostavno ne možemo izbjeći - osim što ih puštaju na svim radio stanicama, trešte i u svakom shopping… više »

WOW!

Elon Musk predstavio superbrzi tunel

objavljeno prije 28 dana i 3 sata

Elon Musk predstavio je superbrzi podzemni tunel u Los Angelesu koji bi trebao omogućiti brži prijevoz od metroa. Musk je pokazao i autonomna vozila za prijevoz tunelom. Milijarder Elon Musk… više »

SAZNAJEMO

5 očaravajućih odredišta za proslavu Nove godine

objavljeno prije 28 dana i 5 sati

Želite proslaviti kraj godine sa stilom? Pogledajte popis vrhunskih odredišta za blještavi ulazak u novu godinu koja je Booking.com izdvojio među svojih 29 milijuna dodanih… više »

NAJAVE

Philips predstavlja novi 24 inčni monitor

objavljeno prije 28 dana i 10 sati

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore, najavljuje Philips 241B8QJEB monitor. Ovaj 24- inčni (23.8 cm) Full HD LCD monitor profesionalcima nudi… više »

Koja je tajna uspješnog braka? / ISTOCK/GETTY IMAGES
ZNATE LI?

Jedini faktor uspješnog braka je...

objavljeno prije 28 dana i 22 sata

Ljubav je najljepši osjećaj na svijetu, ali kako bi odnos između dvoje zaljubljenih opstao potrebno je biti na istoj frekvenciji. Psiholog Peter Pearson koji u Kaliforniji… više »

ZNATE LI?

Što neodoljivo privlači žene?

objavljeno prije 29 dana

Muškarci stalno muku muče s odgovorima na glavno pitanje - kako privući žene, a rješenje je zapravo prilično jednostavno. Istraživanje objavljeno u stručnom časopisu… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
FORA :)

Najguglaniji pojmovi u Hrvatskoj ove godine

objavljeno prije 29 dana i 3 sata

Najčešće pretraživani pojam u Hrvatskoj i na svijetu na internetskoj tražilici Google ove je godine bilo Svjetsko nogometno prvenstvo, na drugom mjestu hrvatske ljestvice je… više »

EH, DA... :)

Dr. Google uzrokuje cyberhondriu...

objavljeno prije 29 dana i 6 sati

Googlanje simptoma polako postaje navika velikog broja ljudi, no unatoč svim vašim frustracijama vezanim za liječnike, ipak bi trebali znati da dr. Google nije zamjena za stvarnog… više »

A KOD NAS?!

Radni tjedan sve kraći širom svijeta

objavljeno prije 29 dana i 9 sati

Raditi četiri dana, a dobiti plaću za pet radnih dana? Zvuči predobro da bi bilo istinito, no čini se da velik broj tvrtki iz cijeloga svijeta koje su skratile radni tjedan… više »

HUMANITARNO

Činim dobro svaki dan - PBZ Grupa donira

objavljeno prije 29 dana i 9 sati

Donacijom 243.750,00 kuna Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb, PBZ Grupa je zaokružila obilježavanje jubilarne godišnjice svog humanitarnog projekta „Činim dobro… više »

skrolaj na vrh