Život
DILEMA

Je li svemir okrugao ili ravan?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Prema najnovijem istraživanju, ako putujemo dovoljno daleko u svemir, mogli bismo završiti tamo gdje smo i započeli. Naime, prema mjerenjima opservatorija Planck, naš svemir… više »

NOVOSTI

Kingston obnovio asortiman microSD i SD kartica s dodatkom Canvas Select Plus

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak tvrtke Kingston Technology Company, Inc. za flash memoriju, koji je svjetski lider u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, je… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Proglasila sam kraj! Strast ostaje dok se ne ugasne

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

U životu je uvijek bitna volja, imam ju jer je neki cilj preda mnom kojem tragove naslućujem iako mi je svaki dan bez tebe jednako sjetan, mutan, hladan i siv.. Svakodnevna rutina je plivanje… više »

sre?a radost
MA DA?

5 razloga zašto su solo žene sretnije

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Žena može biti što želi, barem u današnje doba, a prema istraživanju provedenom u Velikoj Britaniji 2017. više od 60 posto ih želi biti samo. Rezultati su pokazali… više »

Mentalno snažni ljudi vesele se tuđem uspjehu /Foto: Pexels
ZANIMLJIVO

Dobri međuljudski odnosi su nam najvažniji

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Portal MojPosao je za vrijeme trajanja 10. regionalnih Virtualnih dana karijera i znanja proveo istraživanje čiji je cilj bio utvrditi stanje na tržištu rada u Hrvatskoj i regiji.… više »

COOL

Vina dozrijevaju u - svemiru

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Više desetaka boca vrhunskoga francuskog vina poslano je na svemirsku postaju ISS, ali ne da bi ih konzumirali astronauti, već da bi se istražilo na koji način vina sazrijevaju u… više »

NOVOSTI

Novi AOC Q27T1 monitor potpisuje Porsche F.A.

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Kao što je najavljeno početkom ove godine, korisnici usmjereni na dizajn imaju priliku konačno na svoj radni stol staviti novi AOC Q27T1 monitor čiji dizajn potpisuje Porsche F.A… više »

OPA :)

Orgazam u snu - kako do njega?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Mokri snovi vežu se obično uz muškarce, koji se pokoji put probude "mokrih gaća" od noćne polucije, no znate li da orgazam u snu mogu doživjeti i žene? Ako nikad niste doživjeli noćno… više »

TRIKOVI

Faktor X ili tajna privlačnosti

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Izgled nije presudan za ljudske odnose - ako malo razmislite o ljudima s kojima se družite, shvatit ćete da tu ipak ima nešto drugo, neuhvatljivo i nejasno na prvi pogled -… više »

ANALIZA

Rijetke bolesti baš i nisu rijetke

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Svaka rijetka bolest po definiciji zahvaća malen broj ljudi, ukupno ih 300 milijuna danas u svijetu, ili četiri posto populacije, boluje od takvih bolesti, navodi se u izvješću… više »

POVIJEST

Voyager 2 napustio Sunčev sustav

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Voyager 2, jedna od najdugovječnijih svemirskih letjelica napustila je Sunčev sustav i počela slati signale iz međuzvjezdanog prostora. Ovo su potvrdile mnoge analize, od kojih je petero… više »

SAZNAJEMO

HT uslugama oglašavanja na internetu olakšava poslovanje

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Hrvatski Telekom, kao predvodnik digitalizacije Hrvatske, kontinuirano traži načine kako svojim korisnicima u privatnom i poslovnom segmentu olakšati poslovanje. Nova ponuda za… više »

EHHH...

Kako pobijediti zimski blues

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Zimski blues nazivamo sezonski afektivni poremećaj je često stanje koje utječe na osobe bilo koje dobi pa i djecu. Naime, radi se o obliku depresije koja se najčešće javlja… više »

PITANJE

Zašto ne možemo zaboraviti prvu ljubav?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Bez obzira na to koliko je vremena prošlo i koliko smo partnera promijenili, ponekad jednostavno ne možemo zaboraviti prvu ljubav.  Kad se prvi put zaljubilo osjećaji su izuzetno… više »

ZANIMLJIVO

Joga instruktori imaju problema s kukovima

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Popularnost joge ne jenjava, kako zbog fizičke koristi za fleksibilnost i ravnotežu pojedinca, tako i za njegovu duhovnu korist. Zbog toga je prakticiraju milijuni diljem svijeta te iz dana u… više »

skrolaj na vrh