Život
OPA :)

Hrana za bolji seks dolazi iz - mora

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Parovi koji jedu mnogo hrane iz mora imaju više spolnih odnosa i brže osiguraju potomstvo u odnosu na one koji izbjegavaju školjkaše ili srdelice, pokazalo je američko… više »

Foto: Pexels
STVARNO?

Dobro je slušati svoje instikte

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

U priručnicima za samopomoć često čitamo da se "treba osloniti na unutarnji glas", no u kolikoj je mjeri ta preporuka znanstveno utemeljena? U velikoj mjeri, smatraju američki znanstvenici,… više »

COOL

Značenja ponašanja kućnih ljubimaca

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Kućni ljubimci naročito su popularni među djecom. Maze ih i vole. Ali neprestano tapšanje i podizanje nije dobro za većinu životinja. Vlasnici bi pažljivo trebali tumačiti što… više »

IPAK?

Hvar ponovno u elitnom društvu najboljih europskih otoka

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Otok Hvar i dalmatinski otoci ponovno su se visoko pozicionirali na listi najboljih otoka u Europi. Ovoga puta, ugledni američki mjesečni časopis Travel+Leisure, Hvar… više »

NAPOKON

HAKOM mijenja pravila igre

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (Hakom) u petak je izmijenila Pravilnik o načinu i uvjetima obavljanja djelatnosti elektroničkih komunikacijskih mreža i usluga, primjerice… više »

erotski snovi san spavanje seks
OPA :)

Žene sve više sanjaju o seksu

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Žene danas tri puta više sanjaju o seksu u odnosu na svoje bake, pokazalo je istraživanje. Smatra se da je ova promjena došla zbog seksualne revolucije… više »

EH, DA... :)

3 najčešća razloga svađa među partnerima

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Svađe u vezi nisu rijetkost niti se treba zabrinuti ako ih ima, no samo u slučaju kad su konstruktivne i donose rješenja kojima su zadovoljna oba partnera. Jer, čak i najtolerantnijima… više »

WOW!

Računalni program razbija u pokeru

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Pobjeda koja se slavi kao prekretnica za umjetnu inteligenciju - američki znanstvenici stvorili su prvi računalni program koji može ustrajno pobjeđivati u igri pokera s više od dva… više »

BRAVO

Gana pokreće dostavu lijekova dronovima

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Zapadnoafrička država Gana pokrenula je u srijedu najveću na svijetu dostavnu službu medicinskih potrepština dronovima za koju se očekuje da će opskrbiti 12 milijuna ljudi cjepivom i… više »

COOL

Faktor X privlačnosti

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Ključni čimbenik privlačnosti je osjećaj - kako se osjećamo uz nekoga, čini li nas ta osoba sretnom, osjećamo li se kraj nje sigurno, budi li u nama nadu i kada ode želimo li je ponovno… više »

Kosa, krevet, spavanje
SAVJETI

Kako se uspavati bez problema

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Spavanje je možda i najvažniji dio dana - ako nije kvalitetno, imat ćete problema kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Uspostavite tihu i opuštajuću rutinu za spavanje. Na… više »

WOW!

U Osijeku se proizvode najbolje naočale za upravljanje dronovima na svijetu

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Još prije samo par godina pojam bespilotne letjelice ili drona predstavljao je potpunu nepoznanicu široj javnosti. Danas su ove letjelice sveprisutne, osim za sigurnosni nadzor,… više »

NOVOSTI

Nadogradnja EMUI 9.1 za HONOR pametne telefone

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

HONOR brand pametnih telefona najavio je da će EMUI 9.1 biti dostupan za Honor uređaje. Najnovija verzija EMUI-ja pruža uravnotežen i potpun korisnički doživljaj pri svakodnevnoj uporabi.… više »

NOVOSTI

Sony predstavlja novi Prime objektiv

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Tvrtka Sony predstavila je najnoviji dodatak E-mount seriji objektiva punog formata - FE 35mm F1.8 Prime objektiv širokog kuta i velikog otvora blende, model SEL35F18F. Kompaktne… više »

ZNATE LI?

Što muči samce?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Već neko vrijeme ste sami i to vas brine? Počeli ste strahovati da ćete zauvijek biti bez partnera i vjerujete da s vama nešto nije u redu?  "Postoji duboko ukorijenjeno… više »

skrolaj na vrh