Život
GAMESCOM

Samsung se hvali CJG5 - zakrivljenim monitorom za gamere

objavljeno prije 19 dana i 1 sat

Prateći gaming scenu i ovogodišnji Gamescom, ne možemo ne primjetiti kako ova godina ljubiteljima igara omogućuju da vide i rade stvari koje nikada ne biste zamišljali. Naravno,… više »

MA DA?

4 savjeta za bolju masturbaciju

objavljeno prije 19 dana i 13 sati

Žensko masturbiranje prestalo je biti tabu tema, pa donosimo savjete za žene koje još uvijek nisu dovoljno istražile svoje tijelo.  Lubrikanti - slobodno se… više »

COOL

9 neuobičajenih savjeta za privlačan izgled

objavljeno prije 19 dana i 14 sati

Ljepota i privlačnost često dolazi iz neuobičajenih izvora koji nemaju velike veze sa šminkom, odjećom ili stavom, pa evo 9 savjeta kako je podići na potpuno novu razinu. Brada - žene… više »

NAJAVE

Xperia XZ3 predstavljena, u Hrvatsku stiže u listopadu

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

Xperia XZ3 najnoviji je top model koji je prestavio Sony Mobile, nastavljajući tako evoluciju XperiaTM inženjeringa i dizajna. U elegantan i moderan dizajn uklopljena su najbolja… više »

GADGETI

Fitbit Charge 3 sportska narukvica, znatno bolja od Xiaomi Mi Band 3

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Tržište fitness gadgeta se razvija brže nego prije. Najnoviji dodatak je Fitbit Charge 3 sportska narukvica, za koju moramo priznati da nam je zapela za oko. Prepuna je softverskih… više »

ZAPAMTITE :)

G-točka i tri poze za njenu stimulaciju

objavljeno prije 20 dana i 13 sati

Žene (pre)često ne mogu dostići vrhunac samo uz penetraciju, stoga u takvim situacijama veliku ulogu igra G točka. Još kad većini muškaraca ne bi bila potpuna… više »

O, DA!

Pogreške koje treba izbjeći i mirno - večerati!

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Večera je obrok koji je prvi na redu za odstrel kad krećemo na dijetu - ionako nas se zasipa pričama kako ne treba jesti iza 18 sati, ne smije se ovo i ono, uglavnom, trebali bismo od ručka… više »

STVARNO?

Kada odlučujemo jesmo li dešnjaci ili ljevaci?

objavljeno prije 20 dana i 16 sati

Dešnjaci su znatno brojniji od ljevaka, no ne može se reći da vladaju svijetom - vjerojatno ste i sami primjetili da mnogi izvanredni ljudi u svim područjima života pišu lijevom… više »

BROJKE

Prodano 30 milijuna Epsonovih pisača sa spremnicima velike zapremine za tintu

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Seiko Epson Corporation objavljuje da je kumulativna globalna prodaja Epsonovih tintnih pisača sa spremnicima za tintu velike zapremine dostigla 30 milijuna jedinica. Epson je svoje tintne… više »

ZNATE LI?

Zašto je sjajno imati brata ili sestru?

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Koliko ste se puta potukli s bratom ili sestrom, izmijenili ružne riječi kroz suze, ljubili se i grlili s njima, zajedno odrađivali roditeljske kazne? Kad odrastete, ovo postanu neka od… više »

ZAPAMTITE :)

Par savjeta kako dragu dovesti do orgazma

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

Orgazam je ženama vrhunac, a muškarcima potvrda da su napravili sve što treba kako bi zadovoljili svoju dragu, no kao što dobro znamo, tu se nerijetko pojavljuju nemali… više »

MA DA?

Kako najbrže preboljeti prekid?

objavljeno prije 21 dan i 14 sati

Recept za liječenje slomljenog srca iliti kako preboljeti prekid traži se oduvijek, a savjeta je mali milijun - od prijelazne veze do hobija, no radi li išta od toga? Očito ne… više »

NOVOSTI

Idealni monitori za sve one koji vole fotografiju

objavljeno prije 21 dan i 17 sati

19. kolovoza obilježio se Svjetski dan fotografije u znak priznanja velike moći fotografije te kako bi se potaknuo njen pozitivan utjecaj diljem svijeta. No, nije sve samo u jednom danu jer… više »

ZAPAMTITE!

10 najboljih pasa za djecu

objavljeno prije 21 dan i 19 sati

Djeca i psi - ne znaš jesu li slađi ili zabavniji par, definitivno. Koliko vas je samo puta vaše dijete zatražilo da mu nabavite psa? E, pa ako ste odlučili ispuniti želju,… više »

PREDSTAVLJAMO

Pocophone F1 najpristupačniji smartphone sa Snapdragon 845

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

Kako bi postao privlačnija u očima kupaca i osvojio nova tržišta, uključujući SAD, Xiaomi je odlučio stvoriti novi brend Poco na čelu s Alvinom Tse, bivšim direktorom prodaje za… više »

skrolaj na vrh