Život
MA DA :)

Facebook u novom skandalu

objavljeno prije 29 dana i 12 sati

Facebook je preuzeo e-mail kontakte više od 1,5 milijuna korisnika, ne tražeći prethodno od njih dozvolu, priopćili su iz te društvene mreže tvrdeći da se sve to dogodilo -… više »

SAZNAJEMO

Marker opet radi najbolje web trgovine

objavljeno prije 29 dana i 18 sati

Web trgovine koje je izradila varaždinska tvrtka Marker osvojile su čak sedam nagrada za izvrsnost na Konferenciji Ecommerce Day 2019. Riječ je o dosad najvećem natjecanju najboljih web… više »

ZANIMLJIVO

Nevinost se najčešće gubi u dobi od...

objavljeno prije 1 mjesec

Prosječna dob kad gubimo nevinost navodno je 17.4 godina, prema podacima iz nove studije. U anketi provedenoj na 1000 ljudi u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama, online… više »

ZNATE LI?

Kad se treba ženiti? Da potraje, mislimo...

objavljeno prije 1 mjesec

Brak je u krizi kao institucija, kažu, jer ih sve više vrlo brzo završava razgovor, tako da je gotovo postalo normalno nakon pet godina reći - nije dobro, idemo dalje...… više »

NOVOSTI

RF spektar za zemaljsku digitalnu televiziju na javnom natječaju

objavljeno prije 1 mjesec

Vijeće Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) je na sjednici održanoj 18. travnja 2019. donijelo odluku o raspisivanju javnog natječaja za izdavanje pojedinačne dozvole… više »

ZNATE LI?

Koliko bi trebao trajati seks?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Koja je to brojka koja definira prosječnu duljinu trajanja seksa? Zanimljiva tema koja svakoga zanima, a teško ju je utvrditi jer se za vrijeme odnosa svi relativno… više »

EH, DA... :)

Kako znati da ste u dobroj vezi?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Kvaliteta veze puno je važnija od količine seksa, primjerice, a o tome  jako puno govori mogućnost da s partnerom razgovarate potpuno iskreno o apsolutno svemu. U istraživanju su… više »

BURAAZ :)

420 - danas je dan omiljene biljke

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Dan marihuane svake se godine obilježava 20. travnja, što ste vjerojatno već negdje čuli. No, jeste li se ikada zapitali zašto baš taj datum i kakve veze… više »

STVARNO?

Umjetne inteligencije uskoro će pisati - sve!

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Futurolozi već neko vrijeme upozoravaju kako će inteligentni strojevi u budućnosti velikim dijelom obavljati poslove u nizu profesija, uključujući i novinarsku, a da takva predviđanja nisu… više »

NAGRADE

Proglašeni pobjednici natjecanja Sony World Photography Awards 2019.

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Svjetska organizacija za fotografiju proglasila je pobjednike prestižnog natjecanja Sony World Photography Awards 2019. Laskava titula Fotografa godine u okviru Profesionalnog natjecanja,… više »

SAVJETI :)

Pisanice - kako ih skuhati i obojati

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Pisanice su jedan od glavnih simbola Uskrsa, no nije ih baš jednostavno pripremiti kako se misli. Za početak, treba ih pravilno skuhati kako bi bile pogodne za bojanje, a tu ćemo… više »

HE HE

Najjednostavniji recept za više seksa

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Ljuta hrana nije za svakoga - rijetki je stvarno vole, mnogi se pretvaraju da im je to baš ono pravo, a većina će izbečiti oči i popiti par čaša bilo čega kad nalete na ljuto.… više »

EHHH...

Zašto je loše otići gladan u krevet?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Večera je onaj obrok koji se najčešće preskače, pa se posljedično ode u krevet gladan... neki ne mogu zaspati pa se ipak dignu i malo brste po frižideru, no većina ipak uspije zaspati.… više »

EHHH...

Čitanje pri dnu ljestvice omiljene zabave roditelja i djece

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Tek 5% roditelja u Hrvatskoj kaže kako im je čitanje omiljena zabava s djetetom, a 11% roditelja u Hrvatskoj ne kupi ili posudi niti jednu knjigu za svoje dijete tijekom godine. Rezultati su… više »

COOL

Napokon uočena HeH+, prva molekula formirana u svemiru

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Znanstvenici su objavili da su prvi put u svemiru otkrili mitsku česticu nazvanu HeH+ koja bi mogla biti prva molekula formirana u svemiru i koja je označila "rađanje kemije". Prema… više »

skrolaj na vrh