Život
SAVJETI

Predanost je ključ dobre veze i vjernosti

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Postoje stvari koje mogu utjecati na to hoće li osoba varati, odnosno zaustaviti je u takvim namjerama, ako i kada do njih dođe. Konkretno, faktor koji se i u istraživanjima pokazao kao bitan… više »

SPOOKY :)

5 znakova da imate šesto čulo

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Šesto čulo obično spada u razgovore o stvarima s one strane ogledala, no to baš i nije uredu - svi mi ga imamo, no rijetki ga uspiju prepoznati i slušati što im… više »

INICIJATIVE

Europski regulator želi uvesti paneuropsku mobilnu aplikaciju za praćenje virusa

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Europski regulator za zaštitu podataka (EDPS) pozvao je u ponedjeljak da se uvede paneuropsku mobilnu aplikaciju za praćenje širenja koronavirusa umjesto sadašnjih… više »

ZAKLJUČAK

Maske ipak treba nositi?

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Zaštitne maske ne mogu se nabaviti ni za lijek, a cijelo vrijeme se spore dvije struje - jedna tvrdi da sprječavaju ili barem usporavaju širenje zaraze, drugi tvrde da su… više »

ZANIMLJIVO

Ostanite doma uz Biotekine kućne znanstvene radionice

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Pokusi Bioteke koje školarci mogu raditi kod kuće, objavljuju se na YouTubeu. Na internet se preselila i PANDA 4, projektna nastava za darovitu djecu... Pokuse mogu raditi djeca… više »

RECENZIJA

Samsung Galaxy A31 - Infinity-U zaslon i ogromna baterija

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Samsung Galaxy A31 je vrlo sličan nedugo predstavljenom M21. Čak se podudara i dijagonala Super AMOLED zaslona od 6,4 inča kao i rezolucija 2.400 x 1.080 piksela. Kako je riječ o Infinity… više »

SAVJETI

Preživljavanje veze na daljinu

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Veze su prilično komplicirana stvar, živjeli vi u istom mjestu ili različitima, a naročito ako ste razdvojeni zbog više sile - baš kao što je to trenutno. Veze na daljinu… više »

ZAPAMTITE!

Kada muškarci postaju ljubomorni?

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Muškarci su poznati po svom posesivnom odnosu prema ženama s kojima su u vezi... štoviše, ako imate dragog s kratkim fitiljem, sva je prilika da će prije ili kasnije… više »

FAKE NEWS?

Britanska vlada protiv teorije zavjere o 5G mreži

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Teorija urote po kojoj u širenju novog koronavirusa ulogu imaju i repetitori 5G telekomunikacijske mreže lažna je vijest i potpuno je besmislena, rekli su u subotu britanski… više »

WOW!

Zoom je glavna zvijezda izolacije

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Što je zajedničko britanskom premijeru Borisu Johnsonu, slavljenicima rođendana i tisućama učenika diljem svijeta? Svi se koriste video aplikacijom Zoom dok su fizički razdvojeni usred… više »

CMOK

Znate li se ljubiti? Onako, baš dobro?

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

O seksu možete puno toga čuti, vidjeti i pročitati, no nitko ne nudi instrukcije iz ljubljenja. A ako ono ne paše partneru, teško da će izlazak prerasti u pravu vezu. Zato su se… više »

COOL

Tri komplimenta tjedno - recept za dobru vezu

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Kompliment je uvijek dobrodošao, reći će neki, drugi se neće složiti jer oni neiskreni se vrlo brzo provale i ostaje gorak okus u ustima, pa ih očito ne treba dijeliti šakom i… više »

COOL

Facebook predstavio desktop verziju Messengera

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Facebook je predstavio desktop verziju svoje Messenger aplikacije za Mac OS i Microsoft Windows kako bi korisnicima društvene mreže omogućio video chatove na zaslonima svojih računala.… više »

LOŠE...

Širi li se korona virus disanjem?

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Moguće je da se novi koronavirus širi zrakom običnim disanjem i govorom, rekao je u petak vodeći američki stručnjak u borbi protiv Covida-19, u vrijeme kad se američka vlada priprema… više »

NOVOSTI

Schneider Electric pridružio se Tehničkom sporazumu o kibernetičkoj sigurnosti

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Schneider Electric, pridružio se Tehničkom sporazumu o kibernetičkoj sigurnosti, revolucionarnom dogovoru država potpisnica da će raditi na poboljšavanju ekosustava kibernetičke… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh