Život
NOVOSTI

Android 9.0. Pie: provjerite je li vaš smartphone na popisu nadogradnji?

objavljeno prije 25 dana

Kao što znate, Android 9 Pie mobilna inačica sustava je objavljena. Hoće li se vaš pametan telefon osladiti novom poslasticom? Android 9.0 Pie već se vrti na Pixel XL/ 2 / 2 XL… više »

ZAPAMTITE :)

5 karakteristika sjajnog ljubavnika

objavljeno prije 25 dana i 13 sati

Sjajan ljubavnik ne nalazi se tek tako, nije to jednostavan posao. Osim vještina pod plahtama, ono zahtijeva i mentalnu predanost i inteligenciju. Stoga, provjerite poklapaju li se… više »

ZNATE LI?

Kad su muškarci najprivlačniji ženama?

objavljeno prije 25 dana i 14 sati

Muškarci bi dali sve da znaju što je to ženama privlačno i kad imaju najveće šanse kod njih, no rješenje je na pomolu - studija iz magazina Science Advances… više »

MA DA?

Znate li koliko se pizza pojede u životu?

objavljeno prije 25 dana i 16 sati

Volite li u lijeno nedjeljno popodne naručiti pizzu dok gledate omiljenu seriju u pidžami ili uživate u pizzi prije izlaska s prijateljima, kulturno poštovanje i divljenje… više »

WOW!

Enzimi mogu promijeniti krvnu grupu?

objavljeno prije 25 dana i 17 sati

Znanstvenici vjeruju da su u laboratorijskim testiranjima otkrili siguran način promjene krvne grupe darivatelja u univerzalni tip "0" koji je često potreban u hitnim transfuzijskim… više »

PRIJAVITE SE :)

Osam dana do Prvog Festivala hodanja

objavljeno prije 25 dana i 20 sati

Za osam dana na području Ličko senjske županije održat će se masovno sportsko događanje - Prvi Hrvatski Festival Hodanja koji će okupiti ljude iz cijele Hrvatske ali i inozemstva. Prvog i… više »

TRIKOVI

Google zna kako ubrzati učitavanje web stranica u Chrome

objavljeno prije 25 dana i 20 sati

Stiže Lazy Loading, značajka za Chrome web preglednik koja ubrzava učitavanja mrežnih stranica za 18-35 %, ovisno o vrsti stranice i vezi s internetom. Moderne web stranice postaju sve… više »

OTKRIĆE

Otkriveni novi ostaci misteriozne civilizacije Chavin

objavljeno prije 25 dana i 22 sata

Drevna civilizacija Chavin svoj je vrhunac u Peruu doživjela između 1300. i 550. godine prije Krista, a sada je došlo vrijeme da se rasvijetli većina misterija - uz pomoć… više »

NOVOSTI

Camera 9.0 ažuriranje za Nokia smartphone

objavljeno prije 26 dana i 1 sat

HMD Global, dom Nokia telefona, s veseljem objavljuje ažuriranje koje će donijeti poboljšanu funkcionalnost kamere i korisničko iskustvo za Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus i Nokia 6.1… više »

HE HE

Što žene privlači na muškarcima... zapravo?

objavljeno prije 26 dana i 13 sati

Nema univerzalnog odgovora na pitanje što je ženama privlačno, a pronalazak partnerice u digitalno doba postaje sve teže i za muškarce. Međutim, znanstvenici su im odlučili… više »

ZNATE LI?

Kako prirodnim putem možete ubrzati rast brade

objavljeno prije 26 dana i 14 sati

U većini slučajeva najbolje je pustiti bradu da raste i redovito je njegovati, držati čistom i hidratiziranom, a ona će rasti svojim najprirodnijim (zdravim) tempom.… više »

GAMESCOM

NVIDIA RTX platforma donosi Real-Time Ray Tracing i AI u niz blockbuster igara

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Nakon predstavljanja prvih GeForce RTX TM grafičkih kartica, temeljenih na NVIDIA Turing TM arhitekturi, NVIDIA je danas objavila da se veliki broj blockbuster video igara - predvođenih sa… više »

EHHH...

Kakve se tetovaže najčešće požale?

objavljeno prije 26 dana i 19 sati

Prije nego što tetovirate ime patnera na svom tijelu, trebali biste razmotriti kolike su šanse da ćete zauvijek biti zajedno, jer su tetovaže… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy Note9 stigao u Hrvatsku

objavljeno prije 27 dana

Za Galaxy Note 9 potražnja je 50 posto veća od prošlogodišnjeg modela. Barem tako izvještavaju trgovci širom svijeta na temelju predbilježbi. Inače, uređaj je… više »

OPA!

4 opasnosti sextinga

objavljeno prije 27 dana i 13 sati

Sexting odnosno slanje pornografskog sadržaja preko mobitela tema je o kojoj se premalo razgovara, a roditelji nedovoljno brinu. Međutim, jedan krivi potez može dovesti do raspačavanja… više »

skrolaj na vrh