Život
NAJAVE

Google+ odlazi u povijest 4 mjeseca prije najavljenog roka

objavljeno prije 29 dana i 9 sati

Opće je poznato da Google+ društvena mreža nije uspjela u natjecanju s Facebookom i Twitterom. Mnogi su korisnici izbrisali profile, ili zaboravili na njeno postojanje. No, to nije… više »

EHHH...

Zašto selfieji ispadaju čudno?

objavljeno prije 29 dana i 23 sata

Volite selfieje? Niste zadovoljni s onim što vidite? E, problem je u tome što ih ne snimate kako treba, bez obzira na to koliko skup/dobar/IN mobitel imate. Naime, prema… više »

ZNATE LI?

Usamljenost je katastrofa za zdravlje

objavljeno prije 1 mjesec

Usamljenost utječe na zdravlje snažnije od pušenja, a paradoksalno je da usamljenost prerasta u epidemiju u ovo doba sveprisutnosti i svepovezanosti... no, tako je, i rizik… više »

SAVJETI

Proširite horizonte s AOC-ovim idejama za multi - monitore

objavljeno prije 1 mjesec

Specijalist za monitore AOC nudi širok spektar monitora za različite potrebe i namjene. Mnogi od njih su savršeni za korisnike koji traže maksimalnu produktivnost ili… više »

DESTINACIJE

Što kažete na egzotične blagdane?

objavljeno prije 1 mjesec

Premda je Hrvatska metropola tri puta zaredom odnijela titulu najboljeg božićnog sajma u Europi, Zagreb ove godine nije bio u prilici nastaviti braniti ovu prestižnu titulu prema pravilima… više »

ANALIZA

OnePlus 6T McLaren: utječe li 10 GB RAM-a na performanse?

objavljeno prije 1 mjesec

OnePlus 6T McLaren, strateško izdanje, najbolji je OnePlus uređaj na tržištu u smislu sirovih specifikacija. Dobio je 256 GB interne flash memorije i 10 GB RAM-a. Koliko ova… više »

ZNATE LI?

Žene razmišljaju o seksu svakih...

objavljeno prije 1 mjesec

Žene će jako teško priznati da razmišljaju o seksu, štoviše, većina će ih reći kako im to uopće ne pada na pamet... što je, naravno, velika i masna laž.… više »

MA DA?

Što je potrebno za sretnu starost?

objavljeno prije 1 mjesec

Što nam treba za zdravu starost? Vjerovali ili ne, ne radi se niti o zdravom životu ni o pretjeranoj brizi o zdravlju već o - seksu. Naime, znanstvenici tvrde kako je za sretne… više »

JAKO!

Koliko je plastika stvarno opasna za zdravlje?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Plastični pribor za jelo i plastične čaše sve češće su u upotrebi, no korištenje plastičnih boca može izazvati ozbiljne zdravstvene probleme. Ukoliko nekoliko dana… više »

STVARNO?

Facebook opet ima veliku sigurnosnu rupetinu

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Facebook je pun sigurnosnih propusta, a najnoviji otkriveni omogućio je partnerskim aplikacijama pristup privatnim fotografijama (onima koje su učitane, ali nikad podijeljenje, objavljene u… više »

EHHH...

25 najgorih passworda

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Najgori password na svijetu je, očekivano, dobro znana brojka 123456, dok drugo mjesto zauzima jednako kreativna šifra "password". Ove dvije šifre već pet godina drže svoje… više »

ZNATE LI?

Što je važnije - brand ili jamstvo?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Jeste li i vi doživjeli da uređaj prestane raditi odmah nakon isteka jamstva, dok uređaji koje su kupili naši roditelji ili čak bake - još uvijek rade. Studije su pokazale… više »

WOW!

4400 godina stara grobnica otkrivena u okolici Kaira

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Egipat i dalje otkriva svoja čuda, pa je tako ovih dana objavljana vijest o otkriću grobnice stare čak 4400 godina. "Grobnica svećenika koji se zvao Wahtye nađena je u Sakari,… više »

HE HE

Sezona vezivanja je počela, jeste li još solo?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Kraći dani i hladnije noći koje počinju u kasnu jesen i protežu se kroz zimu, navodno nas potiču na ulaženje u nove veze  - kako bi se vezali uz jednog… više »

SAVJETI :)

4 načina za impresioniranje žena

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Svaki muškarac koji ima potrebe za družicom želi impresionirati damu za koju mu je pobuđen interes. No, rijetki tek to i uspijevaju. Donosimo vam četiri elegantna džentlmenska načina… više »

skrolaj na vrh