Život
SAVJETI

Kako sigurno raditi preko interneta od kuće

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Epidemija koronavirusa u Hrvatskoj te brojne mjere i odluke natjerale su mnoge poslodavce da razmotre različite scenarije poslovanja i organizacije rada svojih zaposlenika od doma. Ne morate… više »

SUPER

WHO i Rakuten Viber zajedničkim snagama u borbi protiv dezinformacija o COVID-19

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i Rakuten Viber danas su najavili novo partnerstvo putem kojega će se zajednički boriti protiv dezinformacija koje okružuju pandemiju COVID-19, i to uz… više »

SAVJETI

Brinite se za sebe

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Briga o sebi ne bi trebala biti nešto što činite s vremena na vrijeme kada ste iscrpljeni. Trebate stvoriti svakodnevnu praksu i brinuti se za sebe. To će vas spriječiti da… više »

WHO

WHO protiv masovnog nošenja zaštitnih maski

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Dužnosnici Svjetske zdravstvene organizacije u ponedjeljak su rekli da i dalje ljudima preporučuju da ne nose maske za lice, osim ako nisu zaraženi koronavirusom ili ako njeguju bolesnu… više »

NAPOKON

Facebook u doba krize pomaže medijima sa 100 milijuna dolara

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Facebook izdvaja 100 milijuna dolara za pomoć medijima da osiguraju pouzdanu informaciju sada kad je ona izuzetno nužna i u vrijeme kada je ionako loš položaj medija dodatno ugrožen… više »

OPA :)

Kad su ženski orgazmi - gromoviti

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Orgazam se već pretvorio u pravu znanost, naročito nakon cijele sile istraživanja koja govore da ga žene sve češće ne doživljavaju. Stoga, vrijedi znati da postoje neke… više »

STVARNO?

Sada se najbolje snalaze - najinteligentniji

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Maštate li često o tome da živite kao pustinjak u prirodi umjesto u prenapučenom gradu ili da čitate knjigu na osami umjesto da plešete u prepunom klubu ili… više »

BRAVO

Tehnologija pomaže u borbi protiv korone

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Grupa danskih poduzetnika pokrenula je neprofitnu mrežu koja je spremna 3D printerima proizvoditi zaštitne vizire za liječnike i medicinske sestre angažirane u… više »

Kosa, krevet, spavanje
EH, DA... :)

Nikad se ne svađajte prije spavanja

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Još su naši stari govorili da nije preporučljivio ići na spavanje ljut ili posvađan s partnerom/partnericom. Uvijek se to govori u kontekstu očuvanja dobrih odnosa, no… više »

O, DA!

Vrijeme je dragocjenije od bilo čega materijalnog

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Ljudi koji odluče utrošiti novce na kupnju više slobodnog vremena, a ne na nešto što ima materijalnu vrijednost osjećaju se sretnije i zadovoljnije, rezultati su… više »

ČUDO

Kako korona virus mijenja tehnologiju

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Epidemija koronavirusa donijela je u kratkom vremenu brojne promjene u načinu života građana i funkcioniranju društva, ali i pokrenula brojne internetske procese, prisilivši… više »

PRIPAZITE

Ljetno računanje vremena 2020.

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Ljetno računanje vremena počinje noćas - Hrvatska i ostatak Europe s izuzetkom Islanda, Rusije i Bjelorusije vratit će se na zimsko računanje vremena u noći sa subote 28. na nedjelju 29.… više »

STVARNO?

Što muškarci mogu pročitati na ženi?

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Muškarci ne razumiju žene - predrasuda je koja je toliko raširena da je prerasla u mit, a on zapravo nije ni izbliza temeljen na istini, nego na bapskim pričama... naime,… više »

ZNANSTVENICI

Prerano ukidanje mjera ubrzalo bi mogući novi val koronavirusa

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Odgoda ponovnog otvaranja škola i pokretanja poslovnih aktivnosti u ishodištu epidemije u Kini mogla bi odgoditi mogući drugi val epidemije i omogućiti zdravstvenom sustavu da… više »

BRAVO

Tehnološki divovi u borbi protiv korona virusa

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Njemački tehnološki div Bosch objavio je da je razvio brzi test za koronavirus, a Siemens je najavio uspostavu mreže za 3D printanje dijelova medicinskih uređaja.. Potpuno… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh