Život
GLASINE

Googleovi CPU-i u razvoju?

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Nikkei Asia izvještava da Google radi na vlastitim procesorima za prijenosna računala i tablete, uz Tensor čip koji je najavljen za Pixel 6. temeljenim na ARM arhitekturi. Što… više »

AJOJ

Koliko žene stvarno rade?

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Žene rade više poslova i to stalno - nakon što dođu kući, uhvate se kuhanja, spremanja, pranja i svega ostaloga što, kao, čini ženu... a nama je, iskreno, to teže sranje.… više »

NOVOSTI

MyHuawei aplikacija - novi doživljaj korisničkog iskustva

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Imati sve ključne informacije o uređaju na samo jednom mjestu potrebno je svakom korisniku, pogotovo kada se radi o pouzdanim i osobnim podacima. Upravo zato je Huawei osmislio aplikaciju… više »

TOČNO

Zbog pandemije se ne osjećamo slobodno

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Sloboda je sjajna stvar kad je imate... tek kad je više nemate znate što ste izgubili... Istraživanje Europskog vijeća za vanjske poslove, objavljeno u rujnu, pokazalo… više »

COOL

Kingston najavljuje XS2000, prijenosni SSD džepne veličine

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških rješenja, danas je… više »

ZNATE LI?

Kako se s menopauzom nositi i ostvariti kvalitetan seks

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Iako se radi o sasvim normalnoj fazi života, menopauza je još uvijek tabu tema koja dovodi do mnogih zabluda i stvara osjećaj straha kod većine žena. Do 2025. godine više od… više »

PROBLEMI

Španjolci se na radna mjesta vraćaju mentalno neodmoreni

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

"Nisam se uopće odmorila", kaže Carla, zamjenica direktora jedne marketinške agencije, nakon što se vratila u Madrid s plaže u Andaluziji, na jugu Španjolske. "Kada vidim… više »

Umjetnički prikaz sudara dviju neutronskih zvijezda / Foto: CNN
KRAFNA

Zbunjujući izgled svemira?

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Svemir... posljednja granica, kako je to lijepo rekao Gene Roddenberry u Zvjezdanim stazama - da, svemir je moguće istraživati, no u ovom trenutku nemamo sve moguća čuda iz tog serijala, pa… više »

NOVOSTI

AMD Radeon PRO W6600 grafički akcelerator dostupan u prodaji

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Kao dio nove AMD Radeon PRO W6000 serije predstavljene u lipnju, grafički akcelerator AMD Radeon PRO W6600 sada je dostupan za kupnju u Schneider-Digital u Njemačkoj po cijeni od 640 EUR bez… više »

WOW!

Psyche 16 - asteroid vrijedan neizrecive količine novaca

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Nebo je puno svakih čuda, kao što dobro znamo kad samo pogledamo uvis... no, između svih fantastičnih fotografija, ova ne izgleda baš nešto senzicionalno, a zapravo se… više »

O, DA...

Mentalno zdravlje i onečišćenje

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Svijet smo napravili prema svojoj mjeri stvari, tako da sada imamo što smo htjeli - prljav i oduran svijet koj svakoga dana postaje sve gori i prljaviji. No, da je to sve, bilo bi… više »

ŠKOLICA

Viberovo istraživanje o povratku u školske klupe

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Jesen kuca na vrata, baš kao i sezona povratka u školu. Nakon skoro godinu dana raznoraznih načina i pristupa obrazovanju, djeca, učitelji i profesori pokušavaju se… više »

HI-TECH

Sony Xperia 10 III Lite 5G

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Sony Xperia 10 III dobio je kompaktnu Lite verziju. U osnovi, ukupne specifikacije i izgled kućišta približno su isti kao i Xperia 10 III modela. Glavna razlika je što Lite… više »

MA DA?

Kako trebaju govoriti muškarci, a kako žene?

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Govor je važna stvar, ne samo kad želite objasniti nešto - jednako tako možete naći ljubav svog života, ali je i propustiti, zavisi od toga kako govorite. Dakle, činjenice su sljedeće… više »

KONFERENCIJE

Počinje odbrojavanje do JumpIT Foruma!

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Tvrtke u Hrvatskoj (i globalno) iza sebe imaju skoro godinu i pol dana poslovanja i funkcioniranja u vremenu i uvjetima koji su do sada bili potpuno nezamislivi. Također, mnogi već sada imaju… više »

skrolaj na vrh