Život
NAJAVE

Google 19. ožujka predstavlja novu uslugu Project Stream za online igranje

objavljeno prije 24 dana i 8 sati

Google je odlučio lansirati novu platformu za streaming igara - Project Stream, u sklopu Game Developers konferencije (GDC) , koja će se održati 19. ožujka. U osnovi, Project Stream ne… više »

Seksualni odnosi bude emocije htjeli mi to ili ne
EHHH...

Zašto je ženama seks za jednu noć gori nego muškarcima

objavljeno prije 24 dana i 20 sati

Neobavezan iliti seks za jednu noć ženama je u pravilu gore iskustvo nego muškarcima - oni se njime hvale, a one obično šute kao zalivene jer ih je sram... iako je za takav… više »

ZNATE LI?

Što je muškarac s bradom?

objavljeno prije 24 dana i 22 sata

Brade su ponovno u modi, nakon što su hipsteri krenuli u igranje s facijalnim dlakama i počeli ih uzgajati, njegovati te paziti i maziti... no, koja je zapravo njihova evolucijska… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy S10 5G neki mogu dobit potpuno besplatno

objavljeno prije 25 dana i 8 sati

Novom generacijom Galaxy S10 pametnih telefona Samsung ponovno uspostavlja imidž marke usmjerene prema tehnologiji. Uz Samsung Galaxy Fold, koji je zasebna kategorija, najnapredniji model… više »

MA DA?

Kakve aute voze nevjerni muškarci?

objavljeno prije 25 dana i 20 sati

Nevjerne muškarce može se prepoznati po raznim znakovima, a jedan od njih je i - marka automobila koji voze, barem tako tvrti britanski portal IllicitEncounters.com koji je proveo… više »

Foto: Pexels
ZNATE LI?

Kada je vrijeme za prekid?

objavljeno prije 25 dana i 22 sata

Ljubav dođe i ode... barem tako kažu, iako nas mediji vrlo često bombardiraju primjerima "vječne ljubavi" poznatih. No, što kad ljubav stvarno ode? E, tada je vrijeme za prekid veze, i… više »

WOW!

Hayabusa 2 sletjela na mali asteroid

objavljeno prije 26 dana i 4 sata

Hayabusa 2, japanska svemirska sonda nazvana po jastrebu sletjela je na asterorid udaljen više od 300 milijuna km od Zemlje u misiji traženja tragova o podrijetlu života, rekla je u… više »

NOVOSTI

Galaxy Watch Active i Galaxy Fit nosivi gadgeti u kojima se stil susreće sa sportom

objavljeno prije 26 dana i 4 sata

Galaxy Watch Active sat posjeduje tanak elegantan dizajn i izgubio je rotirajući kontrolni okvir poznat nam iz Galaxy Watch modela. Kućište uređaja može izdržati tlak do 5 atmosfera,… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy Fold mobitel i tablet donosi 7.3 viziju

objavljeno prije 26 dana i 8 sati

Glavna zvijezda Samsungove konferencije Galaxy Unpacked u Bill Graham Municipal Auditorium u San Franciscu, nema sumnje bio je Galaxy Fold sa sklopivom značajkom koja donosi kombinaciju… više »

ZNATE LI?

Koliko seksa je - normalno?

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

Postavljaju se pitanja koliko često prosječni parovi  imaju seksualne odnose u čvrstim vezama? Odgovor je obično od jednom tjedno do jednom mjesečno. Kad stručnjaka Ian Kernera… više »

STVARNO?

5 bijelih laži koje neće uništiti vezu

objavljeno prije 26 dana i 22 sata

Laži obično vode prema novim lažima i, na kraju priče, do kraja veze, no postoje neke "bijele laži", u koje spada i neizricanje istine, koje neće napraviti nikakav problem, čak i ako se… više »

BRAVO

Genska terapija spašava od sljepila?

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

Janet Osborne iz Oxforda prva je osoba u svijetu na kojoj je primijenjena genska terapija kojom će znanstvenici pokušati spriječiti razvoj najčešćeg oblika sljepoće kod ljudi u… više »

WOW!

Bereshet, izraelska bespilotna letjelica kreće na Mjesec

objavljeno prije 27 dana i 7 sati

Izrael je bacio oko na Mjesec, pa u petak lansira bespilotnu letjelicu s Cape Canaverala. Uspije li letjelica Bereshet (Postanak) sletjeti na Mjesec, Izrael će postati četvrta zemlja kojoj je… više »

NOVOSTI

Xiaomi Mi 9 SE: elegantan dizajn, tri kamere i Snapdragon 712

objavljeno prije 27 dana i 8 sati

Nakon objave Xiaomi Mi 9 modela, Xiaomi je predstavio Mi 9 SE, sličnog dizajna, ali znatno niže cijene pristupačnije za širok raspon kupaca. Xiaomi Mi 9 SE ima dimenzije elegantnog i… više »

OZBILJNO?

Hormoni su ključ dobrog seksa?

objavljeno prije 27 dana i 20 sati

Jeste li znali da vaši hormoni mogu biti ključni za dobar seks i redovito postizanje orgazama? Naime, vaši se hormoni mijenjaju tijekom čitavog menstrualnog ciklusa, a upravo… više »

skrolaj na vrh