Život
SAVJETI

Kako spasiti vezu od blagdanskog ludila

objavljeno prije 20 dana i 23 sata

Veze su u prosincu najkrhkije - predblagdansko i blagdansko ludilo donosi cijeli niz stresnih situacija, bitno intenzivnijih nego u drugim dijelovima godina, pa nije ni čudo da se u ovo doba… više »

ZANIMLJIVO

New Horizons krenuo prema Ultima Thule

objavljeno prije 21 dan i 2 sata

New Horizons, NASA-ina letjelica usmjerena je u ponedjeljak prema udaljenom kozmičkom objektu , udaljenom kozmičkom objektu skrivenom unutar Kuiperovog pojasa nazvanom Ultima Thule. Razlog… više »

WOW!

50 godina fotografije koja je promijenila svijet

objavljeno prije 21 dan i 4 sata

Fantastična fotografija Zemlje navršila je 50 godina - na Badnjak 1968. godine astronaut William Anders je u sklopu misije Apollo 8, koja je kružila oko Mjeseca, usmjerio… više »

COOL

Napravljen virtualni 3D model tumora

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Virtualni 3D model tumora razvijen je na Sveučilištu Cambridge što će pružiti novi način gledanja na tu bolest koji će poboljšati shvaćanje raka i pomoći u traganju… više »

BRAVO

Huawei omogućio slijepim i slabovidnim osobama da zvukom vide emocije

objavljeno prije 21 dan i 9 sati

Facing Emotions projekt stvoren je kako bi pomaknuo granice mogućnosti umjetne inteligencije. Pitajući se kako može pomoći slijepim i slabovidnim osobama da dožive više, Huawei je… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
ZAPAMTITE :)

3 stvari koje morate raditi u krevetu

objavljeno prije 21 dan i 21 sat

Seks može biti vrlo jednostavna i ugodna stvar, no i problematično komplicirana ako je sami takvom napravite - za pravi i dobar seks potrebno je samo nekoliko vrlo jednostavnih stvari, a evo… više »

EH, DA... :)

Zašto muškarci gledaju druge žene?

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Svaka žena barem se jednom našla u situaciji da njen dragi gleda neku drugu ženu, i obično će se osjetiti ugroženom vjerujući da ih on uspoređuje - no, ako pitamo muškarce, to… više »

EHHH...

Broj srčanih udara veći je za vrijeme blagdana

objavljeno prije 22 dana i 7 sati

Blagdani su opasni za zdravlje, tvrde švedski istraživači koji su uspoređivali datume i vremena za 280.000 srčanih udara zabilježenih tijekom 16 godina u Švedskoj, i… više »

ZNATE LI?

Zanimljivosti o Božiću

objavljeno prije 22 dana i 7 sati

Božić je jedan od onih praznika za koje smo potpuno sigurni da znamo sve o njima, no je li to baš stvarno tako? Vjerojatno ipak ne, jer kad se malo detaljnije prouče podaci, lako se… više »

UPS

Tehnološke tvrtke kojima se najmanje vjeruje

objavljeno prije 22 dana i 9 sati

Povjerenje je osnova svakog zdravog odnosa, kako među ljudima, tako i prema tehnološkim tvrtkama čije proizvode koristimo svakodnevno i sve više ovisimo o njima. Ne čudi, stoga,… više »

HO HO HO

Božićne čestitke na staromodan način - SMSom

objavljeno prije 22 dana i 23 sata

Božićne čestitke nekad smo pisali rukom i trudili se da budu lijepe i čitke, a neki su ih čak i sami radili... sad, naravno, to nije baš nešto - uzme se fotka s neta,… više »

Je li prerano za božićne dekoracije? / Pixabay
ZNATE LI?

Što je zapravo - Badnjak?

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Badnjak - što je to? Znamo, naravno, da je to dan kad kitimo božićno drvce, jedemo ribu i tražimo poklone pod borom, no što je to zapravo? Dakle, ukratko, Badnjak je dan… više »

COOL

Zvjezdarnica Višnjan prati komet 46P/Wirtanen

objavljeno prije 23 dana i 6 sati

Zvjezdarnica Višnjan ovu godinu završava gledajući fluorescentnu zelenu boju posljednje ovogodišnje zvijezde repatice, 46P/Wirtanen, koja se nakon prolaska kraj Zemlje… više »

NOVOSTI

Samsung „A serija” donosi značajke koje nemaju niti Galaxy S modeli

objavljeno prije 23 dana i 9 sati

Naviknuti smo gledati predstavljanja novih značajki Samsung Galaxy pametnih telefona ka „S" predstavnicima klase. Da ne bi ova naša tvrdnja ostala samo puko slovo na papiru… više »

HE HE

Sve o blagdanskom seksu

objavljeno prije 23 dana i 21 sat

Blagdani i seks nekako idu zajedno - atmosfera je toplija, prisnija, svi su veseli i nerijetko malo dodatno nabrijani alkoholom... sve skupa je jednostavno pravi uvod u seks. E sad, kako do… više »

skrolaj na vrh