Život
COOL

Apple i Google razvijaju tehnologiju koja će upozoravati na koronavirus

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Njihova metoda djelovat će tako da će se koristiti signal Bluetootha na pametnim telefonima pomoću kojega će se pokazati s kime je vlasnik nedavno bio u kontaktu, dovoljno dugom i bliskom da… više »

BRAVO

Nijemci povećali prava korisnika društvenih mreža

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Njemačka vlada donijela je u srijedu nove mjere za zaštitu korisnika društvenih mreža koje vlasnike tih mreža obvezuju na bržu reakciju u slučaju uvreda ili prijetnji… više »

OPREZNO

Treba li vam novi kućni ljubimac za karantenu?

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Zaštitnici životinja poručuju ljudima da odole izazovu da nabave životinju kao rješenje za usamljenost u trenutku dok su na snazi mjere socijalnog distanciranja zbog… više »

ČESTITAMO

Proglašene dobitnice nagrade Technology Playmaker Awards 2020

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Booking.com, jedna od najvećih online tvrtki za putovanja i jedan od predvodnika na području digitalne tehnologije, proglasio je dobitnice nagrade Technology Playmaker Awards 2020. Radi se o… više »

COOL

Borba protiv korone - seksualnim igračkama

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Prodaja seks igračaka u Danskoj se više nego udvostručila nakon što je njezinim stanovnicima naloženo da ostanu doma kako bi se ograničilo širenje koronavirusa, podaci su… više »

EH, DA...

Imate čudne snove? Ništa neobično... u ovom vremenu

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Možda ste primijetili da su vam snovi u posljednje vrijeme pomalo neobični i definitivno nisu dio vašeg normalnog uzorka spavanja. Mnoštvo čimbenika može utjecati na vaš… više »

BRAVO

WhatsApp uvodi mjere protiv širenja dezinformacija o COVID-19

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Korisnici WhatsApp će odsada moći proslijediti poruku samo jednom korisniku kako bi se ograničila njihova cirkulacija. "Znamo da brojni korisnici prenose korisne informacije, kao i… više »

HE HE

Treba li zajedno gledati porniće u izolaciji?

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

U izolaciji ljudima svašta pada na pamet jer imaju previše previše vremena, pa ako ste od onih koji se u ovoj nemiloj situaciji osjećaju osobito napaljeno, vjerojatno… više »

ZAPAMTITE!

Čarobna riječ koja omekšava muška srca

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Veze su živi organizmi koji, ponekad, izgledaju kao idu korak naprijed, dva nazad - a sigurni smo da i vi znate da možete biti odgovorni za taku vuci-guraj situaciju. Naime, iako vam se na… više »

POMOĆ

Savjetujte se sa stručnjacima

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar" uveo je osam telefonskih linija na kojima građani mogu dobiti psihološku pomoć ukoliko se nalaze u samoizolaciji… više »

INICIJATIVE

Airbnb osigurao još milijardu dolara ulaganja

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Airbnb je objavio da je osigurao milijardu dolara novih ulaganja za ublažavanje posljedica pandemije koronavirusa. Investicijski fondovi Silver Lake i Sixth Street Partners uložili su u… više »

HMMM...

Je li gledanje pornjave - nevjera?

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Nevjera kroz godine postaje sve zamršenija priča, pa tako nekad jasna crta između seksualne vjernosti i varanja na mnogo je načina postala nejasna. Među najčešćim sivim zonama… više »

OPUŠTENO

Čaša vina na kraju dana - recept protiv stresa izolacije?

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Debata o alkoholu i pandemiji koronavirusa dotiče se zdravlja, ekonomije, sigurnosti radnika i pitanja - može li čaša vina na kraju dana uistinu pomoći ublažiti stres? Policija u… više »

NAVALA

Viber zabilježio 4x više poziva tijekom pandemije

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Rakuten Viber, jedna od najvećih svjetskih komunikacijskih platformi, povećala je kapacitete svojih primarnih usluga i pokrenula brojne inicijative kako bi potaknula zajedništvo i… više »

NOVOSTI

Redmi Bend je jeftinija alternativa Xiaomi Mi Banda 4

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Nakon što je postao neovisna marka, Redmi ne samo da proizvodi pametne telefone, već je lansirao i IoT uređaje, usmjerivače, a sada je su lansirali prvu pametnu narukvicu pod nazivom… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh