Život
PRVAŠIĆI

Kako pripremiti dijete za prvi dan škole

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

Prvi dan škole je na vratima, a vi imate malca koji nestrpljivo, ali i sa zebnjom očekuje svoj prvi susret sa školskim klupama? Vjerujemo da želite djetetu ovaj važan korak u… više »

WOW!

Neka umjetna inteligencija predvidi budućnost vaše veze

objavljeno prije 17 dana i 5 sati

Predviđanje budućnosti veze nekad je bilo prepušteno slučaju ili mašti - trgale su se latice jadnog cvijeća ili pružalo dlanove Romkinjama u kafiću, ali kako smo stigli u… više »

SAVJETI :)

Kako pronaći Gospodina Najboljeg Mogućeg

objavljeno prije 17 dana i 6 sati

Savršen muškarac je, baš kao i savršena žena, neuhvatljiva pojava o kojoj se može sanjati u tinejdžerskoj dobi, no nakon toga je to kontraproduktivno - svaka žena… više »

otac i sin
ZNAMO VEĆ :)

Najvažnija stvar u odgoju zdrave i kreativne djece

objavljeno prije 17 dana i 8 sati

Djeca se u zadnje vrijeme doživljavaju kao novi gadget u kući, no s jednom velikom manom - dolaze bez uputa za uporabu... pa slijedom toga i vrtimo glavama u nevjerici kad vidimo kako se… više »

BROJKE

Vlak protiv zrakoplova - koliko nas stvarno košta letenje?

objavljeno prije 17 dana i 9 sati

Potrebno je tek nekoliko klikova na Internetu i odmah možete saznati koliko košta, primjerice, avionska karta iz Londona za Berlin. Niskobudžetni letovi su sve primamljiviji za sve… više »

IFA 2018

Honor Magic 2 - novi flagship smartphone predstavljen u Berlinu

objavljeno prije 17 dana i 11 sati

Honor Magic 2, novi flagship Honora predstavljen je iznenada na kraju predstavljanja Honora Play u sklopu IFA-e u Berlinu. Nastavljajući na uspjehu prve generacije Honor Magica predstavljenog… više »

AHA!

Kako odabrati školsku torbu da sačuva zdravlje djeteta?

objavljeno prije 17 dana i 11 sati

Školske torbe svake godine su jednako nevjerojatno teške i prepune bespotrebnih knjiga koje služe jedino za zaradu izdavačima, a mala i nejaka leđa trebaju ih tegliti svakoga… više »

RECENZIJA

Huawei P20 Pro recenzija - 4 mjeseca kasnije

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Huawei P20 Pro, model osme generacije u liniji P, proglašen je najboljim pametnim telefon u 2018. Prema riječima stručnjaka pruža najbolju kombinaciju tehničke opreme, kvalitete… više »

HE HE

4 igrice za razbijanje dosade u krevetu

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Ljubavne igrice su pravi način za oživljavanje strasti kad vam se u ljubavnom životu dogodi ono najgore - dosada u krevetu. Kako ona vodi prema problemima van spavaće sobe, evo spasa -… više »

SAVJETI :)

Znakovi da vam je veza u krizi

objavljeno prije 18 dana i 6 sati

Veze imaju svoje uspone i padove, što je potpuno normalno i očekivano, no kad se počnete osjećati nezadovoljno i nesigurno - vrijeme je za uzbunu. Naravno, ne treba odmah početi… više »

IFA 2018

Philips u punom sjaju - veliki izbor monitora i inovacija na IFA sajmu u Berlinu

objavljeno prije 18 dana i 9 sati

Na ovogodišnjem IFA sajmu koji se održava od 31. kolovoza do 5. rujna u Berlinu, Philips će svoje monitore predstaviti u dvorani 22 gdje će se svi posjetitelji sajma imati priliku… više »

COOL

Highlander Velebit počinje 1. rujna

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

Od rujna svi putevi vode na Velebit. Za to je zaslužno drugo izdanje najvećeg hrvatskog planinarskog događaja - Highlander Velebita koje počinje 1. rujna te traje sve do 5. rujna. Highlander… više »

COOL

GeForce gameri spremno dočekuju Battlefield V otvorenu betu

objavljeno prije 18 dana i 12 sati

NVIDIA je objavila najnovije Game Ready drivere za Battlefield V otvorenu betu, koji će ujedno donijeti i najbolje gameplay iskustvo u naslovima F1 2018, Immortal: Unchained, Pro Evolution… više »

IFA 2018

Honor Play predstavljen u Berlinu

objavljeno prije 18 dana i 15 sati

Honor je u Berlinu predstavio Honor Play, prvi u seriji revolucionarnih proizvoda koji donosi izuzetno brzu igru i zabavu kakvu je globalna gaming industrija čekala. Honor Play je zvijer po… više »

GAMESCOM

Samsung se hvali CJG5 - zakrivljenim monitorom za gamere

objavljeno prije 18 dana i 17 sati

Prateći gaming scenu i ovogodišnji Gamescom, ne možemo ne primjetiti kako ova godina ljubiteljima igara omogućuju da vide i rade stvari koje nikada ne biste zamišljali. Naravno,… više »

skrolaj na vrh