Život
STVARNO?

Uber nije dio rješenja, već dio problema zagađenja?

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Organizacija za promociju čistog prijevoza 'Transport & Environment' objavila je istraživanje po kojem Uber, umjesto da bude dio rješenja zagađenosti gradskog prijevoza možda tome… više »

ANALIZA

Ulaganje u digitalne tehnologije povećava BDP

objavljeno prije 21 dan i 6 sati

Kontinuirane investicije u najnaprednije tehnologije poput umjetne inteligencije mogu digitalno razvijenim državama podići BDP za više od 1 posto, dok se u manje digitalno razvijenim… više »

5 savjeta za lakši san

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Budite se brinući o računima, obiteljskim problemima i nadolazećim društvenim događajima. Ili možda ustajete nekoliko puta kako biste provjerili djecu? Zvuči poznato? Američko… više »

EH, DA... :)

Kakve poruke šaljete partneru?

objavljeno prije 21 dan i 20 sati

Komunikacijske navike partnera u vezama nisu više što su nekad bile - umjesto razgovora uz čaj ili kavu, pokazalo se da moderna tehnologija i dostupne komunikacijske aplikacije,… više »

PUTOVANJA

Naveliko se planira skijanje

objavljeno prije 22 dana

Uoči mnogima najljepšeg doba godine, već su pomno isplanirana različita putovanja i izleti van granica zemlje. To potvrđuju i rezultati redovnog istraživanja MasterIndex koje je za… više »

MA DA?

Nobelovac protiv terije Velikog praska

objavljeno prije 22 dana i 2 sata

James Peebles osvojio je ovogodišnju Nobelovu nagradu za fiziku jer je pridonio tomu da se kozmologija pretvori u respektabilnu znanost, ali ako postoji naziv koji mrzi čuti -  to… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
EHHH...

Google pogoduje velikima?

objavljeno prije 22 dana i 6 sati

Google je postao jedan od nosećih stupova modernog interneta pretvorivši se iz jednostavnog sustava za pretragu u regulatora sadržaja koji je presudan za internetsko iskustvo velike… više »

MA DA?

Koliko su česte seksualne maštarije

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Parafilija je termin koji opisuje neuobičajene seksualne maštarije koje je Freud nazvao perverzijama. Pokazalo se da su mnoge takve maštarije ustvari vrlo česte i… više »

FORA

Zašto trebamo postavljati božićne ukrase ranije?

objavljeno prije 22 dana i 20 sati

Jeste li među onima koji gledaju svoje susjede kao da su ludi kada su im božićne lampice već upaljene mjesec dana ranije. Zašto? Naime, prema riječima stručnjaka,… više »

UŽIVANCIJA

Čarobni spa svijet koji ćete obožavati ove zime

objavljeno prije 22 dana i 23 sata

Dolaskom u Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra teško da vam pogled koji puca na more neće izazvati uzdah oduševljenja. Pa onda fantastična lokacija,… više »

Svemirskog otpada ima napretek
LOŠE...

Svemirski otpad je sve veći problem za satelite

objavljeno prije 23 dana

Kako bi izbjegli sudare ili oštećenja sateliti u svemiru sve češće moraju izvoditi manevre izbjegavanja zbog sve većeg rizika od svemirskog otpada, upozorio je astronaut… više »

Mi Note 10 stigao u hrvatski Mi Store

objavljeno prije 23 dana i 2 sata

U hrvatski Mi Store premijerno je stigao Xiaomijev Mi Note 10, prvi pametni telefon u svijetu koji posjeduje peterostruku stražnju kameru od 108MP. Ova kamera, koja podržava i dvostruki OIS… više »

WOW!

Quantum Stealth čini nas - nevidljivima

objavljeno prije 23 dana i 2 sata

Kanadska tvrtka koja proizvodi vojne uniforme kreirala je savitljivi materijal koji može učiniti ljude i predmete nevidljivim, a predviđa da bi praktičnu primjenu mogao imati kroz godinu… više »

NOVOSTI

MMD lansira novi 43 inčni SuperWide Philips monitor

objavljeno prije 23 dana i 6 sati

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitora najavljuje novi Philips 439P9H SuperWide zakrivljeni LCD monitor. Nakon uspješnog 49 inčnog formata,… više »

HE HE

3 savjeta za prirodno orošavanje.. znate već čega :)

objavljeno prije 23 dana i 18 sati

Već u 20-im godinama možete izgubiti masnoću na svojim vanjskim stidnim usnama. "Ta područja mogu početi propadati - to je gubitak volumena, baš kao što biste imali u… više »

skrolaj na vrh