Život
SAZNAJEMO

Uštedite na troškovima ispisa, vremenu i potrošnji energije

objavljeno prije 21 dan i 10 sati

Nastavno na uspjeh EcoTank asortimana, Epson je objavio dva nova modela kako bi kompletirao svoj portfelj jednobojnih tintnih pisača (M1170, M2170). Pružajući svu korist laserskog pisača, ali… više »

MOLIM?!

Procijenite vjernost osobe po - prstima

objavljeno prije 21 dan i 22 sata

Vjernost je vrlo tražena osobina, naročito kad ste u potrazi za životnim partnerom, a stručnjaci tvrde da postoji vrlo jednostavan znak- dužina prstiju.  Naime, prema znanstvenicima sa… više »

EH, DA... :)

Muškarci su narcisoidniji od žena

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Muškarci su narcisoidniji od žena, pokazala je analiza američkih znanstvenika nakon što su proučili podatke iz 355 znanstvenih članaka, disertacija i tehničkih priručnika u… više »

NOVOSTI

HONOR predstavio "SHARP TECH" koncept

objavljeno prije 22 dana i 10 sati

HONOR, vodeći brand pametnih telefona pod Huawei Consumer Business Grupom objavio je "HONOR viziju" koja predstavlja inteligentni čipset "Honghu 818" i pametnu pop-up kameru za velike… više »

STVARNO?

Punašnije žene usrećuju muškarce

objavljeno prije 22 dana i 22 sata

Velik broj ljudi će pri odabiru svog partnera glavnu pozornost obratiti na izgled, no mnogi će i reći kako je izgled zapravo najmanje bitna stavka. Ljepota je u očima promatrača, a i sreća.… više »

OTVORITE OČI

Znakovi da vam je veza u problemima

objavljeno prije 22 dana i 23 sata

Ljubav je predivan osjećaj koji vas diže u nebesa i čini sretnom osobom, ispunjenom srećom i veseljem... sve dok ne prestane biti tako... Naime, ljubav nas jednako tako vrlo često čini… više »

WOW!

Otkriveno 9 tisuća godina staro naselje kraj Jeruzalema

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Izraelski arheolozi su nedavno, prije početka izgradnje autoceste otkrili veliko 9000 godina staro neolitičko naselje pet kilometara od Jeruzalema, pišu izraelski mediji pozivajući se… više »

NOVOSTI

ADATA predstavlja SATA SSD formata

objavljeno prije 23 dana i 10 sati

ADATA Technology proizvođač DRAM modula visokih performansi, proizvoda s NAND flashom i dodataka za mobilne uređaje, predstavlja M.2 2280 SATA SSD ADATA Ultimate SU650. Taj je SSD opremljen… više »

Foto: Pexels
OPA :)

Razgovor može poboljšati i seks!

objavljeno prije 23 dana i 22 sata

Nedavno istraživanje pokazalo je da su parovi koji imaju seks jednom tjedno sretniji od onih koji to prakticiraju češće, ali i rjeđe. Ipak, još jedna činjenica utječe na to… više »

EHHH...

Muška navika koja izluđuje žene

objavljeno prije 23 dana i 23 sata

Neovisno je li riječ o avanturi za jednu noć ili potencijalnoj vezi, većina žena se složila da im se nikako ne sviđa kada je muškarac neuredan jer ih to odmah navodi da se zapitaju o… više »

PRESTANITE!

Puši se manje, ali još uvijek previše

objavljeno prije 24 dana i 7 sati

Svjetska zdravstvena organizacija je na predstavljanju svojeg izvješća o potrošnji duhana u čitavom svijetu objavila kako njene preporuke djeluju: sve manji je udio… više »

REZULTATI

Optima Telekom nastavlja rast

objavljeno prije 24 dana i 10 sati

Optima Telekom Grupa je prvu polovicu 2019. godine ostvarila rast operativne dobiti (EBITDA) prije jednokratnih stavki a nakon najmova za 19,2 posto. Nastavlja se i rast EBITDA marže prije… više »

OPA :)

Što žene zapravo traže kod muškaraca?

objavljeno prije 24 dana i 22 sata

Što je ženama ključno na muškarcu - je li u pitanju izgled, odličan smisao za humor ili karizma? Sve to može igrati ulogu biranju partnera, ali te stvari nisu… više »

RIJEŠITE TO!

Hrkanje će vas postarati

objavljeno prije 24 dana i 23 sata

Hrkanje je zacijelo jedna od najgorih stvari koja može omesti miran san ukućana, no osim neugodne buke hrkanje bi moglo biti krivac za ubrzano starenje hrkača, pokazuje studija američkih… više »

WOW!

Turistički Sojuz za letove na Mjesec - 400 milijuna dolara

objavljeno prije 25 dana i 2 sata

Trošak nadogradnje svemirskog broda modela "Sojuz" za letove na Mjesec preliminarno se procjenjuje na 400 milijuna dolara, izjavio je izvršni direktor ruske svemirske agencija… više »

skrolaj na vrh