Život
Koliko imamo pravih Facebook prijatelja? / Pexels
ZNATE LI?

Kako Facebook utječe na vašu vezu?

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

Facebook, nažalost, ima jako veliku ulogu u ljubavnim vezama mladih, potiče i olakšava nadzor nad partnerima te vodi pojačanoj ljubomori i nepovjerenju što može… više »

ZANIMLJIVO

Gledate li sugovornika u oči kad razgovarate? Ne uvijek, izgleda...

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Gledanje sugovornika u oči jedno je od prvih pravila pristojnosti koje učimo kao mali, pa nije čudo da se osjećamo zbunjeno i neugodno kad našem sugovorniku oči bježe na sve strane… više »

SAZNAJEMO

HT ulaže u infrastrukturu - svima internet s minimalno 20Mbit/s!

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

Na konferenciji za medije održanoj u Splitu, Uprava Hrvatskog Telekoma predstavila je planove ulaganja u mrežnu infrastrukturu i razvoja novih inovativnih telekomunikacijskih i ICT usluga u… više »

NOVOSTI

Objavljena 69-verzija Chrome s kojom Google slavi 10 godina web preglednika

objavljeno prije 18 dana i 7 sati

Chrome web preglednik izgleda bolje nego ikada prije. U dizajnu prevladavaju bijele i svijetlo sive boje, a cijelo sučelje je više mekih glatkih linija i zaobljeno. Oblik kartica s… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

Dobar san jednako dobar seks - i obrnuto

objavljeno prije 18 dana i 19 sati

Dobar san je osnova za mnogo toga - od dobrog raspoloženja do dobrog zdravlja, pa je valjda jasno da ga treba imati u dovoljnim količinama. S druge strane, jednako dobar učinak na zdravlje… više »

FORA :)

Znakovi da ste zapravo jako privlačni

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Svi se mi ponekad osjećamo, hajmo to nekako fino reći - neprivlačno. Znate ono kad se pogledate u ogledalo i ništa vam se ne sviđa na vama - ni oči, ni nos, ni frizura, ni… više »

STVARNO?

Ljubavne svađe stvarno bole - i fizički!

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Svađe su normalna stvar u vezi, to bi trebalo biti svima jasno - teško da je moguće slagati se baš u svemu s partnerom i ostati barem malo svoj, tako da povremene nesuglasice ne… više »

NOVOSTI

Wiko lansirao View 2 Go, View 2 Plus s AI i osnovni model Harry 2

objavljeno prije 19 dana i 7 sati

Francuski proizvođač pametnih telefona Wiko, poznat i na našim prostorima, lansirao je novu liniju uređaja tijekom IFA 2018: View 2 Go i View 2 Plus solidnih značajki i pristupačne… više »

Za naše dečke koji svakodnevno riskiraju život bez potrebne opreme
MYTHBUSTERS

Tko stvarno privlači žene, a tko muškarce?

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Aplikacije i stranice za upoznavanje niču kao gljive poslije kiše, a neke poput Tindera su već zaradile kultni status (i gomile novaca svojim osnivačima). Na takvim je mjestima… više »

BRAVO

Honor Play od vodećih svjetskih medija dobio priznanje „Best of IFA 2018“

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Honor, mladi, inovativni e-brand pametnih telefona koji postavlja trendove, osvojio je niz priznanja na sajmu IFA 2018 za svoj „Ludo Brz, Ludo Pametan" Honor Play. GPU Turbo i pametne… više »

EH, DA...

Godišnji samo djelomično uklanja stres

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Godišnji odmor obično smatramo najboljim lijekom protiv stresa koji nas na poslu tlači zbog, najčešće, malih plaća te nedostatka prilika za napredovanje i osobni razvoj. Istina,… više »

BIZNIS

Kako povećati produktivnost pomoću AOC prijenosnog USB-C monitora

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Specijalist za monitore AOC nedavno je predstavio svojim korisnicima jednostavno rješenje za povećanje produktivnosti - novi prijenosni USB-C monitor AOC I1601FWUX. Ovaj monitor u… više »

HE HE

Najdosadniji poslovi na svijetu su...

objavljeno prije 20 dana i 4 sata

Dosadan posao je kao promašen život - svakoga dana idete nekamo sjediti/stajati barem 8 sati i pritom se dosađivati... ima li što gore? E sad, koji je posao najdosadniji?… više »

NAJAVE

Stiže aptX Adaptive tehnologija za Bluetooth audio prijenos

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Qualcomm je najavio aptX Adaptive proširenu tehnologija audio kodeka koja donosi novu razinu za Bluetooth prijenos. Time su pokazali definitivni odmak  od analogne audio… više »

STVARNO?

Izmjenjivanje nježnosti u javnosti nije samo ljubav...

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

Parovi koji se drže za ruke, ljube i izmjenjuju nježnosti u javnosti odavno više nisu javna sablazan (zapravo, nisu dok se radi o hetero parovima, barem u Hrvatskoj...), no jedna je… više »

skrolaj na vrh