Život
EVENTI

Tele2 PlayDay event okupio rekordan broj igrača

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

Snaga esport scene pokazala se i na nedavno održanom Clash Royale turnir, Tele2 Play day za koji su interes pokazali igrači različitih dobnih skupina, njih preko 500. Gaming organizacija… više »

lubrikant ulje seks
OPA :)

5 seksualnih pomagala za vatreniji seks

objavljeno prije 19 dana i 14 sati

Seksualne igračke u većini su veza tabu tema, no ako se ipak odlučite poslušati one iskusnije, upravo je to ono što vam nedostaje da bi vaš seks bio sjajan. Uz to,… više »

MA DA?

Afrodizijaci koji vam stoje u frižideru

objavljeno prije 19 dana i 16 sati

Dovoljno je malo pažnje za rasplamsati libido i strasti kako bi vaš seksualni život ponovno procvao. U tom može pomoći hrana koja radi kao prirodni afrodizijak. Iz tog razloga donosimo… više »

Djeca moraju naučiti da svaki problem ima rješenje (Pexels)
ZNATE LI?

Zašto se djeca trebaju igrati

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Djeca kroz igru uče, otkrivaju, istražuju i upoznaju svijet oko sebe, a ona je sama sebi svrha. Intrinzično je motivirana i lišena je bilo kakvih vanjskih kazni, a provodi se bez… više »

NAJAVE

Domaći inovatori, svjetski avanturisti i Facebook znanstvenici stižu na TEDxZagreb

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Uz već poznata imena - Nenad Bakić, Ante Vrban, Dina Levačić, Igor Barberić, Ivan Vidaković, Krešimir Dolenčić, Željka Fuchs, Nik Oroši, Igor Mikloušić, Damir Gobec -… više »

OVO NIJE ŠALA

Dolazi nam pametan telefon s 9 kamera

objavljeno prije 20 dana i 2 sata

Dvostruke kamere na prednjoj ili stražnjoj strani smartfona postale su priličan standard. Trostruke koje uključuju RGB senzor, jednobojni senzor i telefoto objektiv, pokazao je Huawei s P20… više »

ZAPAMTITE :)

Ženama su ove stvari grozne u krevetu

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Iako mnogi samoprozvani guri tvrde da su je provalili, čarobna formula za usrećivanje žena jednostavno ne postoji. No, možda ni zaobilazni put nije loša ideja: pitat ćemo žene… više »

ZNAKOVI

Kako znati da ste pronašli pravog partnera

objavljeno prije 20 dana i 16 sati

Bez obzira vjerujete li da srodne duše postoje samo u ljubićima i bajkama, ili se možda tek negdje duboko u sebi potajice nadate da negdje postoji netko samo za vas, ima pouzdanih… više »

BRRR

Norman je umjetna inteligencija i - psihopat

objavljeno prije 20 dana i 23 sata

Norman je umjetna inteligencija, a da budućnost može biti tmurna svjedoči i njegova sklonost - naime, on/a je prvi AI koja pokazuje znakove psihopatskog ponašanja, objavili su američki… više »

UFF

Što zapravo pali žene?

objavljeno prije 21 dan i 14 sati

Što žene žele? Pitanje je koje okupiralo misli mnogih, recimo Sigmunda Freuda pa Mela Gibsona, itd. Tema je to bezbrojnih postova, blogova, knjiga, romana, znanstvenih i neznanstvenih… više »

SAVJETI :)

5 pravila prvog spoja za muškarce

objavljeno prije 21 dan i 16 sati

Bez obzira da li imate 18 godina i bliži vam se prvi izlazak s vašom simpatijom, ili pak ste već u godinama kada su vam sva umijeća dobrog zavođenja daleko iza vas, recimo ostala su… više »

Foto: Pexels
STRAHOVI

Čega se sve djeca boje i kada?

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Djeca odrastaju u obiteljskom okruženju koje jest na prvi pogled sigurno, no to ne znači da nemaju svoje strahove koji se nama odraslima ponekad čine neopravdanima.  No, dječji um radi… više »

STVARNO?

Mars je mogao imati život puno prije Zemlje

objavljeno prije 21 dan i 19 sati

Čvrsta kora Marsa formirala se jako brzo nakon nastanka Sunčeva sustava, ističe se u studiji u kojoj se pretpostavlja da su se uvjeti za nastanak života pojavili na Crvenom planetu veoma… više »

BROJKE

Turista je sve više

objavljeno prije 21 dan i 22 sata

Broj turista postojano raste - svijetom ih je u prva četiri mjeseca ove godine putovalo 6 posto više nego u isto vrijeme lani i više nego što se očekivalo, a nastavak tog… više »

SAVJETI :)

Kako se jednostavno i brzo spakirati za godišnji

objavljeno prije 21 dan i 22 sata

Rijetki su oni koji vole pakirati kofere, no to su, složit ćete se, slatke muke godišnjih odmora čije sezona uskoro kreće. Kako biste se što bolje i praktičnije spakirali, imamo… više »

skrolaj na vrh