Život
Mentalno snažni ljudi vesele se tuđem uspjehu /Foto: Pexels
EH, DA...

Kako se nositi s partnerovom karijerom?

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

Karijera nerijetko potpuno obuzme čovjeka, pa iako je posvetiti se uspjehu pohvalno, što kada zbog toga počnu patiti privatni odnosi? Biti u vezi s radoholičarom nosi svoje nedostatke,… više »

SAVJETI

Kako promijeniti funkciju tipke za Bixby na Samsung Galaxy Note9

objavljeno prije 17 dana i 8 sati

Samsung od 2017. godine dodaje zasebnu Bixby tipku odabranim Galaxy pametnim telefonima kako bi se pokrenuo glasovni asistent. Spreman je uvijek pomoći, ali ovaj pomoćnik bez internetske veze… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK

3 vrste seksa koje morate isprobati

objavljeno prije 17 dana i 20 sati

Seks se vrlo često pretvori u rutinu i iste situacije, koje posljedično stvaraju istu energiju. No,  rutina oduzima uzbuđenje i dinamiku u seksu i ponekad se pretvara u pasivnu… više »

ZAPAMTITE :)

6 navika koje ugrožavaju brak

objavljeno prije 17 dana i 22 sata

Brak se temelji na povezanosti i međusobnom povjerenju, a ključ uspjeha je u usvajanju dobrih navika koje će to omogućiti. No, kako smo svi ipak samo ljudi, često nam ostaju neke loše… više »

EH, DA...

Sve više robota u američkim tvrtkama

objavljeno prije 18 dana i 1 sat

Američke kompanije prošle su godine instalirale više robota nego ikad prije jer si sve jeftinije i fleksibilnije strojeve može priuštiti sve više poduzeća i jer se… više »

GROZNO

Što nam može napraviti nezaposlenost?

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

Zdrava i raznovrsna prehrana, dovoljno fizičke aktivnosti i sedam do osam sati sna potrebni su za zdrav život, no postoje dokazi da na naše zdravstveno stanje utječe i to imamo li… više »

BRAVO

SpaceX uspješno lansirao Crew Dragon

objavljeno prije 18 dana i 6 sati

SpaceX Crew Dragon lansiran je rano jutros po našem vremenu iz svemirskog centra Kennedy na Floridi na vrhu rakete Falcon 9. Lansiranje je prošlo bez problema, a probni let do… više »

MWC 2019

Xperia 10 i 10 Plus - zaslon iz snova

objavljeno prije 18 dana i 8 sati

Sony je danas najavio Xperia 10 i Xperia 10 Plus i donio 21:9 doživljaj u super srednju kategoriju. „Naša linija uređaja iz super srednje kategorije predstavlja vrhunske Sony… više »

AHA!

5 ključeva bržeg orgazma

objavljeno prije 18 dana i 20 sati

Orgazam je nekima nedostižan, drugima treba duugo do njega, a ima i onih koji bi to malo ubrzali, barem u situacijama kad nemaju previše vremena. E, za takve, evo pet savjeta: Bez… više »

EH, DA...

Koliko šteti izlazak uz alkohol?

objavljeno prije 18 dana i 22 sata

Izlazak bez alkohola teško je zamisliv, barem u našim krajevima - svako druženje počinje i završava (nekad i fatalno) obaveznom cugom, kratkim, gemom, pivkanom...… više »

NAPOKON

Hrvatska službeno pridružena članica CERN-a

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

Republika Hrvatska postala je u četvrtak i službeno pridružena članica najvećeg istraživačkog laboratorija na svijetu - Europskoga laboratorija za fiziku čestica CERN nakon što je… više »

MWC 2019

Xperia L3 oduševljava zaslonom

objavljeno prije 19 dana i 6 sati

Sony je najavio Xperia L3 i u svoj portfolio smartphonea fokusiranih na zabavu dodao novi osnovni model. „Xperia L3 dodatno unaprijeđuje ponudu onog što naši korisnici… više »

MWC 2019

Lenovo Tab V7, Energizer Power Max P18K Pop, OnePlus 5G prototip

objavljeno prije 19 dana i 8 sati

Među izlagačima na MWC 2019, Lenovo je predstavio Tab V7 pametni telefon sa zaslonom od 6,95 inča, Energizer proizvođač baterija se pohvalio Power Max P18K Pop pametnim telefonom impresivnog… više »

EHHH...

Kad veza postaje ozbiljna?

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Veza postaje ozbiljna nakon što partneri počnu razgovarati o neugodnim stvarima koje su im se dogodile u životu, jer osjetljive teme čine vezu jačom, a odnos s partnerom iskreniji… više »

10 navika dugovječnih ljudi

objavljeno prije 20 dana i 2 sata

Dugovječnost je svima san, barem podsvjesno - nitko od nas nije baš u potpunosti pomiren s činjenicom da je smrtan i grčevito se drži za svaku sekundu svjesnog života. E, pa ako želite… više »

skrolaj na vrh