Život
O, DA!

5 razloga zašto višak kilograma utječe na seks

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Seks i višak kilograma jednostavno ne idu zajedno, jer je pretilost pravi ubojica seksa. No, bez obzira koliko se vi i vaš partner volite, neke je stvari puno jednostavnije… više »

SAVJETI

Strah od napuštanja u ljubavnom odnosu

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Od brojnih strahova koji se mogu pojaviti u čovjeku, ovaj se nekako najviše manifestira u intimnim, bliskim, ljubavnim odnosima. Osoba ga može biti potpuno nesvjesna sve dok ne uđe u… više »

WOW!

Počeo projekt mapiranja genetskog koda svih oblika života

objavljeno prije 11 dana

Projekt mapiranja genetskog koda svih milijun i pol poznatih oblika složenog života na Zemlji pokrenut je prošli tjedan, a znanstvenici se nadaju da će ga završiti za deset… više »

NOVOSTI

Lenovo Z5 Pro: pristupačan smartfon s 4 kamere i 95 % površine zaslona

objavljeno prije 11 dana i 5 sati

Lenovo slijedi korake Xiaomi i Honora. Predstavili su Z5 Pro pametan telefon s 4 kamere, kliznim mehanizmom, čitačem otisaka prstiju u zaslonu površine čak 95% u odnosu na… više »

ZAPAMTITE!

Pogreške koje ubijaju strast

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Veze su krhka biljka, a dobar seks je ono što im daje pogonsku snagu kad ništa drugo ne može, stoga se vrijedi potruditi da strast uvijek bude na razini... a ne da nestane i… više »

MA DA?

Najbolje piće za smirivanje stresa

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

Koliko ste puta nakon napornog dana uz rečenicu "zaslužio/la sam" ili " baš mi sad treba" natočili čašu vina, piva, mali kratki... vjerujući da će vam upravo to smanjiti stres i… više »

COOL

Smart City Challenge hackathon u Splitu

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

Smart City Challenge hackathon je maratonsko natjecanje koje će se održati od petka 16. studenog do nedjelje 18. studenog na Sveučilištu u Splitu u sklopu Global Entrepreneurship… više »

SRAMOTNO

Hrvate se trpa jeftinim lijekovima protiv depresije

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Depresija je prerasla u epidemiju, što u Hrvatskoj niti ne čudi previše kad se uzme u obzir stanje države i gospodarstva te općeg nepovjerenja u mogućnost rješenja svih… više »

EHHH...

WhatsApp uvodi oglase

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

WhatsApp je jedna od najomiljenijih aplikacija za dopisivanje, ali izgleda da je došlo vrijeme naplate popularnosti i besplatnog korištenja - planiraju uskoro svojim korisnicima… više »

5 pravila protiv monotonog seksa

objavljeno prije 12 dana i 17 sati

Seks mora biti zabavan i željen, a ne odrađivanje "bračnih dužnosti", reći će vam svaki razočarani član bračne zajednice s barem desetljećem staža - no kako nakon toliko vremena i dalje biti… više »

STVARNO?

Koliko je seksualnih partnera - idealno?

objavljeno prije 12 dana i 18 sati

Broj seksualnih partnera nezgodna je stvar - neki ne žele znati što je partner/ica radio/la prije njih, drugi odmah traže brojku... a prevladavajući mit je da ih muškarci imaju… više »

FORA :)

Djed Mraz/Božićnjak se cijepio protiv gripe

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

Božićni blagdani su sve bliže, no uz njiho obično stiže i sezona gripe, pa su se ove godine farmaceuti pobrinuli za dobru promociju - naime, neki se dan cijepio i Djed Mraz iliti Božićnjak! U… više »

PREVARE

Prevara se širi Facebookom, ne nasjedajte!

objavljeno prije 13 dana

Prevare na internetu pojavljuju se stalno, u valovima, pa ne čudi da je MUP izvijestio da su zaprimili više prijava građana o lažnim nagradnim igrama na Facebook stranicama čiji je… više »

EHHH...

Ruski hakeri pustili osobne podatke s Facebooka na web

objavljeno prije 13 dana i 5 sati

Osobni podaci 257 tisuća korisnika Facebooka, uključujući privatne poruke 81 tisuće korisnika, dostupne su online od početka rujna, a podijelili su ih navodno ruski hakeri, izvijestili su iz… više »

ZAPAMTITE :)

Tri najveće muške pogreške u krevetu

objavljeno prije 13 dana i 17 sati

Seks je veliki problem upravo onima koji misle da nije - muškarcima koji smatraju da se u krevetu trebaju dokazivati. Naravno, na taj su način sami sebi napravili pritisak koji im ne… više »

skrolaj na vrh