Život
FORA

Dio tijela koji žene mrze, a muškarci obožavaju

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Suprotno općem (ženskom) mišljenju, jedan dio tijela koji žene skrivaju zbog nesigurnosti upravo je ono što se jako sviđa muškarcima. Jedna poznata inozemna web stranica… više »

SAVJETI

Kako spriječiti krizu u braku

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Na početku svake veze parovi žele svaki slobodan trenutak provesti zajedno. Zaljubljivanje je faza u kojoj nam se vrlo teško rastati od partnera, makar i na kratko. Međutim, kada prođe… više »

UŽIVANJE

Recept za savršene wellbeing blagdane

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Krenite s uživancijom od jutra. Dugo spavanje i razbuđivanje u velikom krevetu u lijepo dizajniranom prostoru neutralnih boja s mirisom ruža i orhideja garantira dan za pamćenje. Jutro… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Prekretnica, okrenula sam se sebi

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Draga moja imaš pravo, promijenila sam se, i to drastično za kratko vrijeme. Jednostavno sam se odlučila igrati sa svojim mozgom i maštom. Naredim si i ispunjavam… više »

STVARNO?

Ospice i dalje ubijaju

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Nakon više desetljeća bitnog napretka, borba protiv ospica stagnira i broj smrtnih slučajeva se 2018. povisio, upozorile su u četvrtak Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i… više »

WOW!

Sonda Parker šaje iznenađujuće podatke o solarnom vjetru

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

Obilje podataka koji su rezultat bliskog susreta NASA-ine sonde sa Suncem daje znanstvenicima jedinstveni uvid u Sunčev vjetar i općenito u vrijeme u svemiru dok letjelica prolazi kroz… više »

SJAJNO!

Rakuten Viber slavi 9. rođendan s poklonima za sve

objavljeno prije 7 dana i 7 sati

Rakuten Viber, messaging aplikacija koju koristi više od milijardu ljudi diljem svijeta, s ponosom vam predstavlja ekskluzivnog darovnog bota - kako bismo dokazali da je bolje davati… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
LOOL

Humor je preduvjet sjajnog seksa

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Prema studiji koju je objavio dnevnik "Socioaffective Neuroscience & Psychology", jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao biti dobar ljubavnik. Stručnjaci su… više »

I TAK...

Najvažnije pitanje partneru prije nego počnete živjeti zajedno

objavljeno prije 7 dana i 20 sati

Koja je to stvar zbog koje parovi u vezi najviše žale kada je riječ o početku zajedničkog života? Na to je pitanje stranica rent.com potražila mišljenje svojih posjetitelja, a… više »

ZANIMLJIVO

5 osobina inovatora

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

Kako bi odgovorili na pitanje kako inovacije pokreću poslovanje, Mastercard i Harvard Business Review Analytic Services su predstavili Become 2020 - prvo izdanje istraživačke inicijative… više »

GENEALOGIJA

Habsburška čeljust rezultat incesta

objavljeno prije 8 dana i 4 sata

Facijalni deformitet poznat kao "habsbuška čeljust", dobro poznata u španjolskoj i austrijskoj lozi te dinastije, može se pripisati brakovima unutar obitelji, kažu znanstvenici.… više »

ra?unalo laptop
ISTRAŽIVANJE

Primjena ICT-a u hrvatskim kućanstvima

objavljeno prije 8 dana i 7 sati

Osobno računalo ima 74 posto hrvatskih kućanstava, što je za dva postotna boda manje nego u 2018., dok ih 81 posto ima pristup internetu i to svi širokopojasni brzi pristup,… više »

Po jutru se dan poznaje / Pexels
MA DA?

S kim žene najbolje spavaju?

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Žene se bolje naspavaju kada dijele krevet sa psom, nego kada spavaju kraj muškarca, pokazali su rezultati jednog zanimljivog istraživanja. U istraživanju su sudjelovale 962… više »

ZANIMLJIVO

7 stvari koje ne treba dijeliti s partnerom

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Veza je stvar kompromisa i dijeljenja, rekli bi realisti, a što dijelimo s partnerom osim proverbijalnog stola i postelje?  Naime, ne postoje dva ista para, pa ono što je… više »

SAZNAJEMO

Najslađi smještaj do sada: Candy Cane House

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

Booking.com, vodeća svjetska tvrtka za povezivanje putnika s najvećim izborom jedinstvenih smještajnih objekata, u pravom trenutku za ovu blagdansku sezonu pripremio je najslađi dom na… više »

skrolaj na vrh