Život
NOVOSTI

LG i LUMI postali partneri

objavljeno prije 7 dana i 11 sati

LG Electronics (LG) i LUMI United Technology, pružatelj rješenja za internet stvari (IoT) i pametna kućanska rješenja, potpisali su memorandum o razumijevanju kako bi razvili… više »

HE HE

Kako spriječiti dragog da zaspe nakon seksa?

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

Žene se neprestano bune kad im dragi zaspe nakon seksa jer smatraju kako nakon seksa treba doći na repertoar intimno vrijeme zbližavanja. Vjerovali ili ne, postoji znanstveno… više »

EH, DA... :)

Zašto ne treba miješati ljubav i posao

objavljeno prije 8 dana

Ujutro zajedno ustanete, a prije ručka vam se putevi ukrste na istom projektu. Popodne ste oboje na istom sastanku. Parovi koji rade u istoj kompaniji mnogo vremena provode zajedno.  U… više »

PRIPAZITE

Veza pretilosti i karcinoma

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

Višak kilograma drugi je među uzrocima raka, odmah nakon pušenja, u razvijenim zemljama, zaključak je studije kojom je utvrđeno da je veličina rizika dosad pripisivana debljini… više »

IMATE LI GA?

Walkman slavi 40 godina

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

U ljeto 1979. svijet je prolazio kroz drugu naftnu krizu, a japanska tvrtka Sony na tržište je izbacila uređaj plave i srebrne boje u obliku ciglice - Walkman TPS-L2. Premda su… više »

NOVOSTI

HONOR predstavio HONOR Vision

objavljeno prije 8 dana i 11 sati

HONOR, vodeći brand pametnih telefona, 10. kolovoza službeno je na ovogodišnjoj Huawei Developer konferenciji (HDC) predstavio seriju HONOR Vision. Riječ je o Honorovom prvom pametnom… više »

OPA :)

Kada je seks najstrastveniji?

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Početak veze najuzbudljiviji je period, jer tada otkrivamo šta nam odgovara u odnosu s novim partnerom, a što ćemo morati nekako prilagoditi jedno drugome... Nakon toga, kada… više »

MA DA?

Očevi su sretniji od majki?

objavljeno prije 9 dana

Očevi su u patrijarhalnom društvu poput našeg osuđeni uglavnom na minornu ulogu u odgoju djece, što je definitivno pogrešno - mitovi o očinstvu davno su se… više »

COOL

Vožnja vlakom za Hogwarts postala stvarnost!

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Vlak Jacobite koji se koristio za snimanje filmova vozi po Škotskoj dva puta dnevno, sve do listopada. Kreće iz grada Fort William, a putovanje traje šest sati. Posljednja… više »

PROBLEMI

I Australci žele jači nadzor Googla i Facebooka

objavljeno prije 9 dana i 11 sati

Australska agencija osamnaest je mjeseci istraživala utjecaj digitalnih platformi na vijesti i oglašavanje te je identificirala određene prakse upravljanja podacima koje mogu… više »

ISPROBAJTE :)

Ne možete zaspati? Pustite si Bacha!

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Nesanica je jedna od pošasti modernog doba koja ugrožava i zdravlje i produktivnost, pa ne čudi da postoji cijeli niz savjeta za uspješno uspavljivanje, među kojima se ističe… više »

EH, DA... :)

Žene su zapravo jači spol

objavljeno prije 10 dana

Jači spol je izraz koji, iz nekog nebjašnjivog razloga, vežemo za muškarce... a istina je, kako to obično biva, poptpuno drugačija. Naime, statistika je dokazala da u gotovo… više »

NOVOSTI

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera

objavljeno prije 10 dana i 10 sati

Dell Technologies ponudit će cjelovit portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije. Kroz optimizirani dizajn, novi Dell EMC PowerEdge poslužitelji u potpunosti… više »

ZANIMLJIVO

Žene se brže oporavljaju od prekida

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Oporavak od prekida veze, bez obzira na to je li u pitanju kraća afera, dulja veza ili razvod braka, emotivno teže pada ženama. Međutim, istraživanje je otkrilo da im za oporavak od prekida… više »

ODLIČNO

Bolje je biti oženjeni muškarac

objavljeno prije 11 dana

Oženjeni muškarci su pristojniji i bolji jer im brak pomaže da poprave svoje ponašanje. Osim što su neminovno pod utjecajem svoje nježnije polovice, oni koji su u braku… više »

skrolaj na vrh