Život
STVARNO?

Gladna crna rupa je svemirska karika koja je nedostajala?

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

Koristeći podatke svemirskog teleskopa Hubble i dva opservatorija radijacije utvrdili su da je ta crna rupa 50.000 veće mase od Sunca i da je na udaljenosti od 740 milijuna svjetlosnih godina… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy J2 Core (2020) bez značajnijih nadogradnji

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Samsung je za ovu godinu osvježio pametni telefon Galaxy J2 Core s vrlomalim promjenama u odnosu na izvorni model iz 2018. godine. Samsung Galaxy J2 Core 2020 dio je Android Go, Googleove… više »

KINGSTON

Kingston Technology najbolji u distribuciji SSD diskova u 2019

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

Kingston Digital, Inc., podružnica zadužena za Flash memoriju u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških… više »

ISS

SpaceX će na ISS dovesti dvojicu astronauta na dulji boravak

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Dvojica astronauta NASA-e pripremaju se svemirskom letjelicom SpaceX poletjeti do Međunarodne svemirske postaje (ISS) kako bi tamošnjoj malobrojnoj posadi pomogli u zamjeni baterija,… više »

ODLIČNO

Izgojili koralje otporne na više temperature

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

U nastojanju da spriječe izumiranje koralja, tzv. "izbjeljivanje koralja" koje je posljedica globalnog zatopljenja - tim australskih znanstvenika uspješno je u laboratoriju razvio… više »

GARMIN

Garmin pametnog sata pratite svoje zdravlje

objavljeno prije 16 dana i 2 sata

Praćenje zdravlja važno je za održavanje cjelovite slike o vašem fizičkom i psihičkom stanju. Kad se ujutro probudite, zapitate li se koliko ste se dobro naspavali? Zašto se… više »

NOKIA

Nokia 125 i Nokia 150 dva su nova modela

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

Nokia 125 i Nokia 150 imaju jednostavan dizajn, veliku tipkovnicu, dugotrajnu bateriju i nastavljaju s Series 30+ operativnim sustavom. Značajke uključuju 2,4-inčni TFT LCD ekran s 320… više »

FORA

Viber uvodi poruke s rokom trajanja

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za jednostavnu i besplatnu komunikaciju, najavila je nadogradnju svih oblika chata porukama s rokom trajanja. Poruke sa zadanim… više »

COOL

Huawei nagrađuje kreativnost

objavljeno prije 17 dana i 2 sata

Huawei je odlučio pokazati da brine za svoje korisnike u današnje vrijeme kada je velik dio njih kod kuće te je odlučio nagraditi njihovu neograničenu maštu. U Speak Imagination… više »

MI

Mi Note 10 Lite od danas dostupan u sklopu hrvatskog online Mi Storea

objavljeno prije 18 dana i 3 sata

Nakon što je u studenom i prosincu prošle godine na hrvatsko tržište lansirao Mi Note 10 i Mi Note 10 Pro, svoje prve pametne telefone s peterostrukom 108MP kamerom,… više »

ŽIVOTNA MUDROST

Ne tragajte za srećom, već pronađite mir i riješite se tjeskobe

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Većina ljudi čezne za sigurnosti, osjećaju da su sigurni na zemlji. Svoje nade u sigurnost usmjeravaju na sretnu vezu, kuću, djecu, uspješnu karijeru, poštovanje zakona i… više »

COOL

Viber uvodi nov način razgovora

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za sigurnu ibesplatnu komunikaciju, najavio je skorašnje predstavljanje nove funkcionalnosti - grupnih video pozivaza do 20 osoba,… više »

NOVOSTI

MMD predstavavio novi monitor

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner Philips monitorsa predstavlja novu B1 liniju Philips monitora i tri nova modela - 24 inčni (23.8" / 60.5 cm diag.) Philips 245B1, 24… više »

OPREZ

Nikako ne preskačite obroke

objavljeno prije 21 dan i 2 sata

Ako ste među onima koji preskaču obroke u namjeri da izgubite višak kilograma, onda trebate znati da takav režim može imati više negativnih nego pozitivnih učinaka. Prejedanje… više »

RANO SE SJETILI

Tinder uvodi video chat

objavljeno prije 23 dana i 4 sata

PC Press piše da Tinder najavljuje uvođenje video chata s obzirom na to da se brojni korisnici nakon razmjene tekstualnih poruka zbog mjera izolacije ne mogu naći uživo. Međutim, svi… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh