Život
SLUČAJ

Izjava CEO-a Rakuten Vibera o kršenju privatnosti

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Rakuten Viberov CEO Djamel Agaoua dao je svoj komentar na najnovije kršenje privatnosti korisnika WhatsAppa i naglasio ključne aktivnosti koje pomažu u prevenciji takvih problema… više »

NOVOSTI

Sklopljeno novo dugoročno partnerstvo AOC-a i Red Bulla

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

Specijalist za monitore AOC najavio je dugoročno partnerstvo s Red Bullom. Zahvaljujući ovom partnerstvu od danas će svim timovima i esport igračima koji se natječu na prestižnim esport… više »

AJOJ :)

Glavni razlozi odustajanja od seksa

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Mnogo je faktora koji utječu na količinu seksa u svakoj vezi, a jedno je istraživanje otkrilo i o kojim se sve stvarima radi. Umor, psihičko i fizičko stanje, kao i godine bitno utječu na… više »

ZAPAMTITE!

7 znakova da vam je veza dobra

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

Različitosti se privlače, ali i odbijaju, pa koliko god dobre različitosti karaktera bile, u vezama i brakovima često se javljaju nesuglasice i svađe upravo zbog njih. Bez obzira na to jeste… više »

OPASNO

LATE - sličan Alzheimeru, no ipak različit

objavljeno prije 7 dana i 6 sati

Milijuni starijih osoba boluju od oblika demencije koji se pogrešno dijagnosticira kao Alzheimerova bolest, ustanovili su američki znanstvenici, piše BBC. Smatraju da čak… više »

HMMM...

Facebook uvodi ograničenja za live stream

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Facebook je objavio da će pooštriti pravila za korištenje svoje usluge 'livestream', ususret sastanku svjetskih čelnika kojima je cilj ograničavanje nasilja na internetu… više »

DEČKI, DEČKI...

5 kardinalnih pogrešaka u krevetu

objavljeno prije 8 dana i 1 sat

Žene često trpe određene stvari u krevetu jer misle da ih je sasvim normalno prihvatiti. No, situacija baš i nije takva. Postoje određene stvari koje muškarci često… više »

ZNATE LI?

Zašto muškarci puštaju brade?

objavljeno prije 8 dana i 3 sata

Kada zamijetimo da neki muškarac pazi na svoj izgled, mogli bismo olako zaključiti da samo traži partnericu. No najnovije istraživanje pokazuje da su brade, bar djelomično,… više »

DOĐITE

Kako putovati besplatno! Koliko su stvarno besplatna ta besplatna putovanja?

objavljeno prije 8 dana i 7 sati

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim… više »

Mjesec
ZANIMLJIVO

Mjesec je sve manji

objavljeno prije 8 dana i 10 sati

Premda je gotovo sva vulkanska aktivnost na Mjesecu prestala prije više milijarda godina i riječ je o mrtvome Zemljinom satelitu s rijetkom geološkom aktivnošću, na njemu… više »

NOVOSTI

Tajvanski TSMC započinje proizvodnju A13 chipseta tvrtke Apple

objavljeno prije 8 dana i 13 sati

Svima je već poznato kako će Apple u rujnu predstaviti nove modele iPhone pametnih telefona (među kojima će zasigurno biti i iPhone 11). Nove uzdanice Apple biti će pokretane A13 chipsetom,… više »

ZAPAMTITE!

3 stvari koje muškarci ne praštaju

objavljeno prije 9 dana i 1 sat

Muškarci su obično popustljivi prema svojim partnericama i dozvolit će im svašta, puno više nego što bi dozvolili svojim prijateljima ili roditeljima, no postoje… više »

ZNALI SMO :)

Kasna večera neće vas udebljati

objavljeno prije 9 dana i 3 sata

Poplava mitova o zdravoj prehrani zbunjuje mnoge. Jedna od stvari koje najčešće čujemo je ona da se od kasne večere deblja. Članovi Njemačke udruge za prehranu (DGE) kažu da bi prema… više »

NOVOSTI

HONOR 20 i prvi na svijetu dinamički holografski dizajn

objavljeno prije 9 dana i 9 sati

Globalni brand pametnih telefona HONOR kod svoje će nadolazeće serije HONOR 20 otkriti prvi dinamički holografski dizajn na svijetu. Ova flagship serija prva je serija pametnih telefona koja… više »

NARAVNO!

Instagram će blokirati hashtagove protivnika cijepljenja

objavljeno prije 9 dana i 13 sati

Instagram se uključio u borbu protiv lažnih vijesti najavom da će blokirati sve antivakserske hashtagove putem kojih se šire dokazano lažne informacije o cijepljenju. Na ovoj… više »

skrolaj na vrh