Život
NOVOSTI

iPhone Xs i iPhone Xs Max: A12 Bionic, bolje kamere, vrtoglave cijene

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

iPhone Xs i iPhone Xs Max dijele gotovo isti dizajn s iPhone X, osim što je usjekom na vrhu zaslona nešto manji. Prednja i stražnja strane kućišta su od stakla izuzetno… više »

RESTLESS PETRA

Putopisi u Ljetnom vrtu: Doživljaji iz Papue

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Čuli ste za ljudoždere? E pa, restless Petra Fruk je provela neko vrijeme s njima, a što joj se događalo i što ovakav put stavlja pred putnika, saznajte u četvrtak 13. rujna u… više »

NOVOSTI

Samsung Messages i Android Messages su kompatibilni zahvaljujući RCS-u

objavljeno prije 13 dana i 7 sati

RCS ili interaktivni protokol Rich Communication Services,korisnički nazvan Chat, kombinira najbolje od Facebook Messenger, iMessage i WhatsAppa u jednu platformu. U biti mijenja stari SMS i… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
MA DA?

Žene se pale više od muškaraca

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

Muškarci stalno misle na seks i uvijek su napaljeni... glasi mit koji je valjda jedini primjer dobrog PR-a muškog roda iz jednostavnog razloga što - dokazano nije istina!… više »

ZAPAMTITE!

7 osobina sjajne partnerice

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Savršena partnerica baš i ne postoji - jednako kao i savršen partner, uostalom. No, nitko to ne prihvaća odmah na početku već kreće u potragu... i često zaluta u mračne… više »

selo sre?a priroda
ZNATE LI?

Što trebate kupiti da bi bili sretni?

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Novac ne donosi sreću i slične stvari slušamo gotovo svakodnevno, ponajviše od onih koji novaca - nemaju. Oni koji ga imaju, barem u dovoljnim količinama, znaju na što ga… više »

STANJE

Europljani su pretili i previše piju

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Ljudi u Europi žive dulje, rekla je u srijedu u izvješću Europska zdravstvena agencija, ali i upozorila da napredak ugrožavaju čimbenici rizika među kojima pušenje i sve veća… više »

BRAVO

Najnovije otkriće znanstvenika s IRB-a

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

Na konferenciji za medije održanoj danas na Institutu Ruđer Bošković, tim znanstvenika predvođen prof. dr. sc. Ivom Tolić s Instituta Ruđer Bošković (IRB) i prof. dr. sc.… više »

SAZNAJEMO

Prirodnim elementima za čas se riješite jesenskog bluesa

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Da još dugo ostanete u pozitivnom ljetnom raspoloženju, zadržite visoku razinu energije i motivacije te pod svaku cijenu izbjegnete jesenski blues ili - kako ga još zovu - … više »

Glavna inovacija OnePlus 6T je senzor otiska prsta u zaslonu

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

ID senzor otiska prsta u zaslonu nadolazećeg OnePlus 6T postao je poznat kao njegova glavna inovacija. Sada su službeno potvrđene glasine koje su kružili već nekoliko mjeseci. U… više »

OPA :)

Sve blagodati orgazma za zdravlje

objavljeno prije 14 dana i 19 sati

Oksitocin, hormon sreće koji se luči u trenutku orgazma preplavljuje nas od glave do pete i izaziva kemijske procese koji našem tijelu čine višestruku korist. Neke žene… više »

MMMM

Jogom do boljeg seksualnog života

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Joga, drevna indijska praksa ima mnoge koristi za zdravlje, od kojih većinu zapadna moderna znanost još uvijek nije otkrila. Za sad je sigurno da joga pomaže kod depresije, stresa,… više »

WOW!

GeForce gameri spremno dočekuju Shadow of Tomb Raider

objavljeno prije 14 dana i 22 sata

NVIDIA je objavila novi Game Ready driver za igru Shadow of the Tomb Raider, koji dodaje Ansel i Highlights podršku za ovu igru. On također donosi i poboljšano gameplay iskustvo… više »

COOL

Provedite noć u tradicionalnoj kućici napravljenoj od čokolade

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

Buđenje u tradicionalnoj kućici napravljenoj u potpunosti od čokolade možda zvuči kao fantaziranje, no Booking.com, vodeća svjetska tvrtka za povezivanje putnika s najvećim izborom… više »

DOĐITE

Besplatne provjere vida u Knjižnicama grada Zagreba

objavljeno prije 15 dana i 7 sati

Problemi s vidom mogu se pojaviti bilo kada, bez obzira na godine. Zato su redoviti pregledi od izuzetne koristi. Essilor kao lider u optičkoj industriji ulaže iznimno velike napore kako bi… više »

skrolaj na vrh