Život
EH, DA...

WWW napunio 30 godina, no otac mu nije sretan...

objavljeno prije 12 dana

Tim Berners-Lee otac je World Wide Weba, onoga po čemu svi danas surfaju do besvijesti, no ne može se reći da je pretjerano sretan s načinom na koji se njegovo dijete razvilo - naime, on… više »

COOL

NASA organizira svemirsku šetnju samo za žene

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

NASA je za 29. ožujka  zakazala prvu šetnju svemirom samo za žene, priopćili su u utorak iz te američke organizacije. Astronautkinje Anne McClain i Christina Koch predvodit će… više »

NOVOSTI

Sony najavio izmjenjivi 135mm f/1.8 G MP objektiv punog formata

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

Sony 135mm f / 1.8 G MP objektiv punog formata je alat visokih performansi napravljen da zadovolji izuzetno visoke standarde G Master serije i usmjeren prema profesionalnim fotografima.… više »

NOVOSTI

Proljetna ponuda HONOR mobitela

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Proljeće samo što nije stiglo i već se osjeti u zraku, a vi ćete napokon moći odjenuti nešto iz nove kolekcije za proljeće/ljeto - najotmjenije visoke potpetice ili omiljene… više »

NOVOSTI

Apple Music uskoro na Google Home i ostaloj konkurenciji

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Prodor „pametnih zvučnika" odnosno glasovnih asistenata u posljednje vrijeme itekako je uzelo maha. Jedan od poznatijih je Google Home i njegova inačica Mini. Osim mogućnosti… više »

EH, DA...

5 najčešćih razloga nevjere

objavljeno prije 12 dana i 20 sati

Nevjera nije rijetkost, a iako možemo osuđivati takvo ponašanje s punim pravom, ipak nije loše znati koji su to razlozi natjerali neke ljude na varanje partnera...… više »

MA DA?

Što se može pročitati s lica? Sve!

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Lice govori sve, čak i ono što ne želite reći, tvrdi seksologinja Tracey Cox. Proučavajući drevna kineska učenja, ona je zaključila da se s lica precizno može pročitati kakvi smo u… više »

it tvrtka mre
HAKOM

Veća ulaganja u pokretnu mrežu

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Na tržištu elektroničkih komunikacija u Republici Hrvatskoj u 2018. operatori su nastavili s investicijama u pokretne mreže, a ulaganja su gotovo 13 posto viša u odnosu na… više »

COOL

Beresheet poslao selfie sa Zemljom u pozadini

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Beresheet, izraelski svemirski brod koji leti prema Mjesecu poslao je prvu fotografiju na kojoj se vidi zastava Izraela, snimljenu u svemiru selfie kamerom, 37,600 kilometara daleko od… više »

NOVOSTI

Sada znamo sve o još neviđenom Samsung Galaxy A60

objavljeno prije 13 dana i 8 sati

Samsung Galaxy A10, Galaxy A30 i Galaxy A50, 19. travnja bi trebali dobiti pojačanje u liniji s Galaxy A60. Sada su postale poznate njegove specifikacije putem internog dokumenta tvrtke, koji… više »

MA DA?

Žene koje žele više seksa trebaju - vježbati!

objavljeno prije 13 dana i 20 sati

Vježbanje će vam donijeti puno blagodati za zdravlje, no i još jednu stvar o kojoj vjerojatno niste ni sanjali - više seksa! Naime, studija provedena u Velikoj Britaniji, na… više »

PRIPAZITE :)

Emocionalna nevjera je smrt za vezu

objavljeno prije 13 dana i 22 sata

Afere, nevjere, prevare... kako god to zvali, radi se o udarcu na vezu koji je izuzetno teško izdržati i nadvladati. No, iako je svima jasno da seksualna prevara prava prijetnja… više »

NOVOSTI

Redmi Note 7 debitirao u Europi po cijeni od 179 eura za osnovnu verziju

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Od početka ove godine, Xiaomi je već predstavio nekoliko novih modela pametnih telefona među kojima je Xiaomi Note 7. Njegova globalna verzija upravo je osvanula u Španjolskoj po… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy S10 ima gotovo savršen zaslon

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Samsung Galaxy S10, svrgnuo je iPhone XS Max s trona kao pametnog telefona s najboljom AMOLED-matricom na svijetu. Prema stručnjacima tvrtke DisplayMate, koja pruža softver za kalibraciju… više »

OBIČAJI

Pepelnica je danas, što znate o tome?

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

Pepelnica svojom simbolikom poziva vjernike na dublje promišljanje i promjenu srca. Naziv joj potječe iz obreda pepeljenja, kad svećenik vjernike posipa pepelom po glavi ili im, već… više »

skrolaj na vrh