Život
BRAVO

Chang'e 4 spustio se na tamnu stranu Mjeseca, evo i fotke

objavljeno prije 13 dana i 9 sati

Chang'e 4, kineska lunarna sonda uspješno se spustila na tamnu stranu Mjeseca, što je prvi takav pothvat u cijeloj povijesti čovječanstva, javlja BBC. Sonda, nazvana po… više »

NAJAVE

Xiaomi Mi9 - poznate gotovo sve specifikacije

objavljeno prije 13 dana i 9 sati

Xiaomi, kojeg često zovu kineskim Appleom, priprema se za lansiranje Xiaomi Mi 9 modela u prvom tromjesečje 2019. Zahvaljujući procurjeloj studiji koju je objavila Hong Kong Securities… više »

MA DA?

Što je muškarcima važnije od seksa?

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Seks je muškarcima često na pameti, a još češće govore o njemu - ili nam se samo tako čini? Priča o tome da imaju ili nemaju dovoljno seksa je stalno aktualna, no izgleda… više »

ZAPAMTITE!

5 kvaliteta pravog partnera

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Na početku veze često smo slijepi na nečije sitne mane i nedostatke, no ne bismo trebali jer je ponašanje partnera na samom početku odnosa dobar indikator toga kakav će biti… više »

WOW!

New Horizons poslala snimke Ultima Thule

objavljeno prije 14 dana i 9 sati

New Horizons, NASA-ina sonda lansirana pred 12 godina uspješno je prvi put u povijesti izbliza snimila do sada najudaljeniji svemirski objekt, asteroid nazvan Ultima Thule, koji se… više »

TRENDOVI

Rast cijena smartphona se nastavlja u 2019.

objavljeno prije 14 dana i 9 sati

Ne tako davno mnogi su kritičari vjerovali da je gotovo zanemariv postotak kupaca spremnih platiti pametni telefon koji košta gotovo isto ili više od prijenosnog računala. Kako… više »

ZNATE LI?

Koliko traje seks u dugotrajnim vezama?

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Dužina trajanja seksa oduvijek je predmet prijepora - ženama je prekratko jer ne stignu do orgazma, muškarcima je taman u trenutku kad im to uspije... no o kojim mi tu brojkama… više »

ZNATE LI?

Zašto se ne držimo novogodišnjih odluka?

objavljeno prije 15 dana i 4 sata

Novogodišnje odluke postale su IN u zadnje vrijeme, jer mnogi će novu stranicu života i ulaska u novu godinu obilježiti i nekim prigodnim idejama kako bi poboljšali svoj život.… više »

NOVOSTI

USB-PD brzi punjač iz Sonyja

objavljeno prije 15 dana i 9 sati

Tvrtka Sony dobro nam poznata ponajviše po pametnim telefonima i pametnim televizorima, lansirala je na tržište vlastiti brzi punjač pod imenom USB-PD. Glavna odlika novog… više »

OBIČAJI

Kako privući sreću u Novoj godini?

objavljeno prije 16 dana i 2 sata

Stara i Nova godina trebaju biti dani veselja i zabave, no narodni običajikoji se tih dana provode nisu šala - nastali su kao izraz želje da se sve loše ostavi u… više »

EH, DA...

5 razloga zašto ženama nije do seksa

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Manjak orgazama kod heteroseksualnih žena nije novost, no znate li da se ionako ne baš pohvalna brojka drastično smanjila u zadnjih deset godina? Ne čudi stoga ni činjenica da je… više »

SJAJNO!

Chang'e-4 se priprema za slijetanje na Mjesec

objavljeno prije 17 dana i 2 sata

Chang'e-4, kineska lunarna sonda priprema se za prvo slijetanje na drugu stranu Mjeseca u nadolazećim danima, izvijestila je državna televizija CGTN. Sonda, nazvana po kineskoj božici… više »

SAVJETI

Hrana koja ne ide u zamrzivač

objavljeno prije 17 dana i 5 sati

Blagdanski stolovi obično su na kraju priče puni raznoraznih ostataka koje najčešće samo utrpamo u hladnjak "za poslije" ili "sutra"... no, kako nas muče fizikalni zakoni pa sve… više »

WOW!

Indija planira tri astronauta u svemiru za tri godine

objavljeno prije 17 dana i 6 sati

Indija će do 2022. u svemir poslati troje astronauta, što će biti njezina prva svemirska misija s ljudskom posadom, objavila je u petak indijska vlada. Vlada je odobrila 1,2… više »

RECENZIJA

Samsung Galaxy A9 (2018) recenzija

objavljeno prije 17 dana i 9 sati

Činjenica je da pojedine robne marke iz Kine postižu sve veći uspjeh , a poznati proizvođači pokušavaju držati korak s njima ili biti korak ispred. Ovaj posljednji godišnji… više »

skrolaj na vrh