Život
MMMM

Odmor začinjen mirisima i aromama indijske kuhinje

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Najkvalitetnije, prirodno uzgojene namirnice, specifična priprema, mnoštvo začina i prisutnost svih šest okusa (slano, slatko, kiselo, ljuto, gorko i trpko) u jednom obroku,… više »

HVALA NA SVEMU!

Svemirski teleskop Kepler prestaje raditi

objavljeno prije 16 dana

Kepler, svemirski teleskop ostao je bez goriva i bit će umirovljen nakon 9,5 godina duge misije tijekom koje je otkrio tisuće planeta izvan Sunčeva sustava i potaknuo potragu za svjetovima s… više »

BRAVO

„Oživi me“ diploma spašava ljudski život

objavljeno prije 16 dana i 3 sata

Zaklada "Hrvatska kuća srca" u suradnji sa Studentskom udrugom StePP i Gradskim uredom za zdravstvo u sklopu akcije "Oživi me" organizira besplatne radionice o oživljavanju 3.11., 17.11.,… više »

NOVOSTI

Apple iPad Pro (2018): novi dizajn, snažan SoC i punjenje za iPhone

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

Apple iPad Pro (2018) po prvi puta nakon dugo vremena ima radikalno redizajniran izgled koji oblikom sliči na iPhone 5 s glatkim rubovima, zaobljenim kutovima kućišta i zaslona.… više »

POVIJEST

Kako su nastali Noć vještica i Dan Svih Svetih

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

Noć vještica i Dan Svih svetih naslanjaju se jedan na drugi, a mnogima to iskreno smeta - teorija da se poganski rituali i sveti dan ne bi trebali miješati. No, kad pogledamo… više »

EH, DA... :)

Kad je seks najbolji? Kasno... :)

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

Najbolji je seks u... kojim godinama? Tinejderi i oni malo stariji sigurno će navesti svoje godine uz obrazloženje da mogu "do sutra", no istraživanja su dokazala nešto sasvim… više »

MA DA?

Seks s bivšima je - dobra stvar?

objavljeno prije 16 dana i 18 sati

Seks s bivšim je prva stvar na koju će vas upozoriti prijatelji/ce - uglavnom preporučujući kako je to potpuno pogrešno i kako biste trebali izbjegavati apsolutno sve nježnosti,… više »

PROBLEMI?

Studentski dani sve su samo ne zabava?

objavljeno prije 16 dana i 20 sati

Studentsko doba je, prema romansiranim pričama roditelja, najbolje doba života kad se ne radi ništa nego tulumari i provodi po studentskim domovima i opskurnim klubovima... no je li to… više »

INICIJATIVA

(O)siguran online - projekt dobio nastavak

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Ida Prester, Tarik Filipović, Lana Pavić i Bruno Šimleša aktivno su se uključili u projekt (O)siguran online čiji je cilj informirati roditelje o sigurnosti i zaštiti… više »

gripa prehlada bolest mu
DOBRO?

Odobren novi lijek za gripu

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Sezona gripe je počela, a u skladu s tim počinje i borba protiv nje, pa je američka FDA odobrila novi lijek za njezino liječenje generičkog naziva baloxavir marboxil, prvi u gotovo dva… više »

EH, DA...

Bitcoin i ostale kriptovalute ugrožavaju klimu

objavljeno prije 17 dana i 5 sati

Bitcoin i ostale kriptovalute donose mnogo dobroga u tehnološkom smislu, no kad je u pitanju okoliš, polako postaju vrlo značajni neprijatelji klime. Naime, potražnja za… više »

HE HE

Novi kondomi koje ćete obožavati

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Kondom je jedan od preduvjeta sigurnog seksa koji se najčešće koristi, no istovremeno je i jedan od najosporavanijih - muškarci se bune da im otupljuje osjet u penisu, a žene se… više »

ZAPAMTITE!

7 znakova da ste u sretnoj vezi

objavljeno prije 17 dana i 18 sati

Različitosti među partnerima u vezama i brakovima nerijetko izazivaju nesuglasice i svađe. Bez obzira na to jeste li u svježoj vezi ili vaša ljubav traje već godinama, neke je stvari… više »

MA DA?

Ako želite biti stvarno produtivni, na posao ponesite - šlape!

objavljeno prije 17 dana i 20 sati

Produktivnost na poslu ima mnoge uzroke i faktore koji na to utječu, no izgleda da postoji jedan koji se ne vidi na prvu, ali znači jaako puno - šlape! Da, šlape na nogama… više »

WTF

Prva beba rođena u svemiru stiže 2024.?

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

Porođaj u svemiru zvuči kao zaplet iz nekoga znanstveno-fantastičnog filma, no znanstvenici iz tvrtke "SpaceLife origin" vjeruju da bi on za šest godina mogao postati realnost, pa… više »

skrolaj na vrh