Život
IZBJEGAVATI

3 najgora tipa muškaraca za brak

objavljeno prije 15 dana i 16 sati

Brak više nije ono što je nekad bio za dosta ljudi, no tiha većina i dalje ga smatra važnim životnim postignućem - uglavnom žene, da budemo iskreni. Zbog braka nerijetko se… više »

otac i sin
ZAPAMTITE!

Mobitele dalje od sebe, igrajte se djecom

objavljeno prije 15 dana i 18 sati

Djeca bez odgovarajuće potpore ili pažnje roditelja odrastaju frustrirana i hiperaktivna, pokazala je studija koju objavljuje časopis Paediatric Research. Oni se dure, cvile i imaju… više »

Philips Momentum monitor: Idealan partner igraćih konzola

objavljeno prije 15 dana i 20 sati

Pravo uranjajuće iskustvo igranja video igara teško je postići. U potrazi za najboljim iskustvom igranja, ljubitelji igranja na igraćim konzolama danas se često odlučuju na igranje na… više »

RECENZIJA

Xiaomi Mi Mix 2S recenzija

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Sjećate li se ekstravagantnog Xiaomi Mi Mix pametnog telefona kojim je pokrenut smjer dizajna s uskim okvirima oko zaslona? Na testu imamo treću iteraciju - Mi Mix 2S, koji još uvijek… više »

WTF?!

Nevjera je zapravo znanstveno objašnjiva?

objavljeno prije 16 dana i 15 sati

Nevjeru obično povezujemo s karakterom osobe koja to rai, kunući se da nama tako nešto ne bi ni u ludilu palo na pamet, ali izgleda da to nije slučaj, barem tako tvrdi Kenneth… više »

ZNATE LI?

Što žene žele?

objavljeno prije 16 dana i 16 sati

Što žene žele? Nema muškarca na ovome svijetu koji se to nije pitao barem jednom, a dobar dio ih svakodnevno postavlja to pitanje u nevjerici... a odgovor je zapravo toliko… više »

Foto: Pexels
ODGOJ

Što kad dijete - laže?

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Polaskom u školu djeca se suočavaju s mnogim brojnim novim iskustvima i situacijama, a prije ili kasnije 'ispipat će' teren što se tiče… više »

ZANIMLJIVO!

Kome prvome dojadi seks u dugoj vezi?

objavljeno prije 17 dana i 15 sati

Dobro se zna da i muškarci i žene s godinama gube strast, no to je uočljivije kod žena u dugim vezama. Lošije zdravstveno stanje i pomanjkanje emotivnih veza utječu na… više »

Vrijeme je da krenete dalje / Pixabay
MA DA?

Kako zaljubljenost utječe na duljinu veze?

objavljeno prije 17 dana i 16 sati

Zaljubljenost obično rezultira vezom, nakon toga bi trebala uslijediti prava ljubav i "happily ever after", baš kao u filmovima, no izgleda da postoji prilično neočekivana veza između… više »

SAZNAJEMO

Honor AI u mobilnoj fotografiji

objavljeno prije 17 dana i 19 sati

Umjetnost fotografiranja nastaje kada ulovimo pravu svjetlost čiji su rezultat prekrasne fotografije. Dnevna svjetlost dopire do leće kamere bez ikakve kontrole, stoga dobrim poznavanjem… više »

ZANIMLJIVO

Ima li ograničenja u trajanju života

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

Dugovječnost zanima ljude oduvijek, a pitanje koje se postavlja u zadnje vrijeme je jednostavno - ima li zapravo ograničenja u duljini trajanja ljudskog života? Istraživanje, objavljeno u… više »

NOVOSTI

AOC najavljuje novu elegantnu V2 seriju monitora

objavljeno prije 18 dana i 3 sata

Specijalist za monitore AOC najavljuje novu seriju monitora V2 predvoÄ‘enu s tri nova modela u veličinama od 21.5, 23.8 i 27 inča. Ovi elegantni i ultra tanki monitori opremljeni su tankim… više »

Foto: Pexels
YEAH!

Seks izvan spavaće sobe je najbolje osvježenje

objavljeno prije 18 dana i 15 sati

Kad govorimo o najboljim mjestima za seks, zacijelo vam padaju na pamet raznorazna mjestaizvan spavaće sobe. Nova istraživanja i pokazuju da seksanje izvan spavaće sobe može poboljšati… više »

UPS!

Kada brak postaje - prava stvar?

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Brak zapravo nije najsretniji na početku, ma koliko se to vama činilo istinitim - američki znanstvenici tvrde da treba proći jedno dvadeset godina da stvari sjednu na svoje mjesto... U… više »

ZANIMLJIVO

Minimalizam umjesto materijalizma? Što kažete?

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Minimalizam se često opisuje kao jednostavnost i elegancija u praksi. On je zapravo pokušaj da živimo isključivo sa stvarima koje su nam nužno potrebne. On predstavlja namjerni korak… više »

skrolaj na vrh