Život
ZAPAMTITE :)

Kako muškarci gledaju žene?

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Znate li onaj, često neugodan osjećaj kada vas muškarac skida pogledom? E, pa postoji vrsta pogleda koja će vam jasno dati do znanja da ga ne zanimate u seksualnom smislu. Naime,… više »

STRAŠNO!!

Svako treće dijete u Hrvatskoj je prekomjerno teško

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

Trećina djece u Hrvatskoj prekomjerne su težine ili debela, a djeca u Bosni i Hercegovini su na trećem mjestu u Europi po pretilosti, što je jedan od najvećih javno-zdravstvenih… više »

NOVOSTI

MMD predstavlja novu seriju monitora Philips E1

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore, predstavlja novu seriju monitora Philips E1 Line. Nova obitelj monitora, impresivna iznutra i izvana,… više »

DA?!

Ima li dobrog seksa bez orgazma?

objavljeno prije 18 dana i 22 sata

Ljudi koji imaju problem s postizanjem orgazma reći će da je on važan za dobar seksualni odnos, no ako osobe nemaju probelma s doživljavanjem vrhunca prilikom seksualnog čina, bez obzira… više »

ZAPAMTITE :)

5 znakova da ste preboljeli bivšeg

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Prekid veze nikad nije lagan, i to za oba partnera. Suočeni ste s promjenama u svom životu i to mnogima može značiti dulje vrijeme oporavka. Bilo kako bilo, ovo su znakovi da ste se konačno… više »

NAJAVE

LG uvodi Apple AirPlay 2 na svojim ThinQ AI televizorima

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

LG Electronics (LG) objavio je da su Apple AirPlay 2 i HomeKit dostupni za njihovu liniju AI televizora za 2019. godinu, što LG ujedno čini prvim globalnim proizvođačem televizora s… više »

NOVOSTI

Sony predstavio RX100 VII kompaktni fotoaparat

objavljeno prije 19 dana i 10 sati

Koristeći tehnologije koje su razvijene za fotoaparat punog formata bez zrcala Alpha 9, RX100 VII postiže nove razine performansi u kompaktnom fotoaparatu, i za fotografije i za video snimke,… više »

ZAPAMTITE :)

Kad se najbolje seksati?

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Loš seks se i najboljima dogodi s vremena na vrijeme, a stvari su krenule krivim tijekom kada se zareda, a partneri ne razgovaraju o problemima pod plahtama. Takve stvari mogu… više »

STVARNO?

Nevjeru je nekad bolje prešutjeti?

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Nevjera se ne isplati priznati partneru u određenim situacijama - u nekim slučajevima je 'okrutnije' reći partneru za aferu umjesto je zadržati za sebe, kaže seksualni terapeut Susan Winter.… više »

EH, DA... :)

Selfie je obuzeo svijet

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Ludilo selfieja puno govori o vremenu u kojemu živimo: slike koje začas obiđu globus i dominiraju javnim diskursom, izazivajući snažne emocije te nerijetko zamagljujući granice stvarnosti.… više »

NOVOSTI

AOC i MMD predstavljaju nove gaming monitore na gamescomu 2019

objavljeno prije 20 dana i 3 sata

Specijalistima za monitore, AOC-u i MMD-u, brend licenciranom partneru Philips monitora, ove će godine gamescom biti izvrsna prilika za predstavljnje njihovog širokog spektra gaming… više »

COOL

Smještaj koji nije s ovog svijeta

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

 Istraživanje Booking.com-a, globalnog predvodnika u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještaja, pokazuje da je gotovo jedna petina putnika diljem… više »

EHHH...

Operacija je najmanje rizični dio postupka?

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Najopasnije vrijeme za mnoge kirurške pacijente nije na operacijskom stolu, nego kasnije, dok se oporavljaju u bolnici ili kod kuće, pokazala je kanadska studija. Znanstvenici su… više »

SAZNAJEMO

ADATA predstavlja superizdržljive microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice

objavljeno prije 20 dana i 10 sati

ADATA Technology predstavlja MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice ADATA Premier Pro koje krasi velika robusnost - to su memorijske kartice klase 30 brzine videozapisa (V30) posebno namijenjene… više »

Žene su najčešći korisnici društvenih mreža
FORA

Što privlači ljude na društvenim mrežama

objavljeno prije 20 dana i 23 sata

Što bi bilo zanimljivo i pametno podijeliti na profilima kako bi privukli što više ljudi? Odgovor je zapravo vrlo jedostavan - hrana, piše Independent. Sudeći… više »

skrolaj na vrh