Život
NOVOSTI

Nokia 2 dobila Android 8.1 Oreo

objavljeno prije 14 dana i 8 sati

Na pisanje ovog članka natjeralo nas je što u posljednje vrijeme IT portali pišu samo o MWC sajmu, flagship modelima pametnih telefona, mogućnostima, značajkama stoga želimo… više »

MA DA?

Žene najviše vole... kakve muškarce? Ovakve!

objavljeno prije 14 dana i 20 sati

Poslovično već spominjemo istraživanja, iako se radi samo o anketama, ali sadašnje koje ćemo spomenuti nam je malo prodrmalo temelje muškosti jer kod žena je… više »

EH, DA...

Spavanje čisti mozak, nemojte se igrati...

objavljeno prije 14 dana i 22 sata

Spavanje je ključno za funkcioniranje sustava za 'čišćenje mozga' (drenažnog sustava), a ova studija pokazuje da što dublje spavamo to bolje", kaže voditeljica… više »

STVARNO?

Zašto su stariji ljudi sretniji?

objavljeno prije 15 dana

S godinama postajemo sve sretniji, barem tako tvrde znanstvenici. Naime, istraživanje koje se bavilo emocijama i emocionalnim percepcijama, pokazalo je kakostarenjem prestajemo… više »

BRAVO

FDA odobrila lijek proizveden u Hrvatskoj

objavljeno prije 15 dana i 2 sata

Xellia Pharmaceuticals, farmaceutska tvrtka i globalni lider u proizvodnji specijaliziranih anti-infektivnih lijekova, objavila je kako je američka agencija za hranu i lijekove FDA (Food and… više »

EHHH...

Što se NE naručuje u kafićima

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Kafići su nam, ponekad, drugi dom - znamo konobare, gazdu, cijene napamet, a i što možemo i trebamo napraviti kako bi nam bilo što ugodnije... naručiti omiljeno piće. No, jeste… više »

BRAVO!

Studenti FER-a i ove godine kreću u napad na odličja STEM Gamesa 2019

objavljeno prije 15 dana i 7 sati

Fakultet elektrotehnike i računarstva ima dugu tradiciju slanja studenata na različita međunarodna natjecanja u sportu i znanju. Odbor za sportska i znanstvena natjecanja (OZSN) FER-a,… više »

RECENZIJA

Xiaomi Mi Mix 3 recenzija – povratak kliznog mehanizma

objavljeno prije 15 dana i 8 sati

Xiaomi Mix linija, već od predstavljanja 2016. godine, bila je zanimljiva u pokazivanju kreativnosti. Mi Mix osvojio me novim konceptom dizajna, poboljšan Mi Mix 2S nije izazvao… više »

HE HE

Zašto su noćne erekcije dobra stvar?

objavljeno prije 15 dana i 20 sati

Jeste li se u zadnje vrijeme probudili usred noći, a vaš mali prijatelj stoji uspravno i ponosno? Ako jeste (nadamo se da jeste), vjerojatno ste se pokušali sjetiti što… više »

DA?

Nevjera je znanstveno objašnjiva?

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

Nevjera se najčešće objašnjava lošim karakterom osobe koja ju je počinila, no postoji i drugačije mišljenj - znanstvenik Kenneth Rosenberg koji se bavi… više »

EHHH...

Zašto rastu cijene Samsung, Xiaomi, OnePlus, Huawei, Apple i ostalih smartphona?

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Posljednjih godina potrošačke cijene Samsung, Xiaomi, OnePlus, Apple i drugih marki pametnih telefona rastu i ne nazire se tome kraj. Nisu krive samo trgovačke marže ili tečajne… više »

ZNATE LI?

Tko su i kakvi su današnji gentlemani?

objavljeno prije 16 dana i 3 sata

Tko su, što su, kakvi su i gdje su gentlemani 21. stoljeća? Jesu li ostali u filmovima iz 20. stoljeća ili su među nama, samo su gentlemanski nenametljivi? Uvriježena mišljenja… više »

BRAVO

HONOR 8X prodan u 10 milijuna primjeraka

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

HONOR, vodeći proizvođač pametnih telefona, objavio je danas da je HONOR 8X postigao izvanredan uspjeh u prodaji - na globalnom tržištu isporučeno je 10 milijuna primjeraka.… više »

ZNATE LI?

Mame i uspjeh djece u školi

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

Roditelji obično tvrde da su djeca naslijedila neke osobine koje imaju i oni, a najčešći su dokaz anegdote iz djetinjstva. Međutim, nova studija objavljena u znanstvenom… više »

SAVJETI

Pogledajte kako iznutra izgledaju Samsung Galaxy S10, S10e i Galaxy S

objavljeno prije 16 dana i 8 sati

Zanima vas kako izgledaju Samsung Galaxy S10, S10e iznutra? Koliko je ultrazvučni skener otiska prsta tanak i kompaktan? Sve to možete doznati iz videa rastavljanja modela njemačkog blogera… više »

skrolaj na vrh