Život
BAJKAONICA

Završena NIVEA-ina Bajkaonica

objavljeno prije 9 dana

Završena je šesta godina održavanja projekta društvene odgovornosti „Neka odrastanje bude dječja igra" kojem je glavna tema i ove godine bila važnost… više »

NOVOSTI

MMD predstavlja Philips Moda 276C8 monitor

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner za Philips monitore predstavlja Philips Moda monitor LCD monitor s USB-C ulazom. Ovaj 27 inčni 276C8 Quad HD monitor je… više »

ISPROBAJTE

Apsolutna iskrenost održava vezu

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Parovi u ozbiljnoj vezi navikli su dijeliti sve - ili gotovo sve. Dok većina parova nema problema s dijeljenjem hrane, kupaonice i računa, s dijeljenjem najintimnijih misli mnogi su puno… više »

PRIPAZITE

Svađa ili verbalno zlostavljanje?

objavljeno prije 9 dana i 20 sati

Svađe i konflikti normalna su pojava u svakom ljubavnom odnosu, a rasprave između partnera često su rezultat nakupljenih frustracija i bijesa. No postoji granica preko koje mnogi prelaze a da… više »

SAVJETI

Najbolja zabava za praznike

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Praznici su pred vratima, a s njima dolaze i poslovično tmurni dani, no jednako tako i višak vremena. Najgore što možete napraviti jest ležati na kauču i gledati televiziju, jer… više »

SJAJNO!

Huawei stvara zajednicu za razvoj umjetne inteligencije

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Huawei će u sljedećih pet godina uložiti 100 milijuna eura u razvoj zajednice koja broji 200.000 programera, 500 nezavisnih proizvođača softvera te 50 istraživačkih instituta i… više »

ZABAVNO

Kakvog partnera tražimo? Plodnog!

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Stanovnici zapadnjačkih kultura češće će tražiti partnera koji želi djecu u usporedbi s onima iz orijentalnih zemalja, pokazalo je istraživanje znanstvenika sa Sveučilišta… više »

STVARNO?

5 loših navika koje će otjerati partnera

objavljeno prije 10 dana i 20 sati

Loše partnerove navike u vezi se mogu podnijeti ako ne izbijaju na vidjelo prečesto, u protivnom mogu postati vrlo iritantne te čak i narušiti odnos. Istodobno, ona strana koja… više »

PUTOVANJA

Putovanja su najbolja novogodišnja odluka

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Tri su univerzalne novogodišnje odluke, tvrde psiholozi. Ljudi prije svega žele smršavjeti, pronaći pravu osobu, partnera za sebe i više uživati u životu. Uživanje u… više »

PRIPAZITE

Twitter kreće u zimsko čišćenje neaktivnih računa

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

Twitter namjerava neaktivne korisničke račune tijekom dugog razdoblja  obrisati tijekom velike akcije koju za prosinac ove godine pripremaju u toj društvenoj mreži. Kako su naveli… više »

TAJNE

Povjerenje je tajna uspješne veze

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Povjerenje u vezi znači da vjerujete da je vaš partner pouzdan i da želi samo najbolje za vas. Uz njega se osjećate emocionalno i fizički sigurnom, baš kao i on s vama.… više »

ČUVAJTE SE

Danas je Svjetski dan AIDS-a

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

Cilj i svrha je da se različitim aktivnostima i medijskim događajima podigne svjesnost javnosti o infekciji HIV-om koji uzrokuje AIDS, dostupnosti liječenja antiretrovirusnim lijekovima,… više »

SUD

Google tužen Europskoj komisiji

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

Skupina europskih kompanija za usporedbu cijena zatražila je u četvrtak od Europske komisije da poduzme mjere protiv Googlea zbog navodnog ignoriranja naloga o poštivanju načela… više »

HE HE

Što je muškarcima najvažnije u seksu?

objavljeno prije 12 dana i 20 sati

Muškarci tijekom seksa postižu orgazam u 95 posto slučajeva, dok kod žena taj postotak iznosi od 50 do 70 posto. Istovremeno, neke žene se žale kako je muškarcima bitan samo… više »

ZABLUDE

Opasnost od zračenja: rjeđe telefonirajte i češće provjetravajte!

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

Kada sjedite na suncu, telefonirate, boravite u svom stanu, gledate televizor - posvuda ste izloženi zračenjima. No mnogi Nijemci ne znaju koji su najvažniji izvori zračenja u svakodnevnici i… više »

skrolaj na vrh