Život
MA DA?

Muškarci su ženama najprivlačniji kada nose bijele majice

objavljeno prije 8 dana i 21 sat

Zgodan muškarac privlači poglede baš kao i zgodna žena, no i u tom slučaju odjeća igra ključnu ulogu - dok bi neki pomislili da je riječ o trenirci ili, nasuprot tome,… više »

EHHH...

Najčeće novogodišnje odluke Hrvata - edukacija i bolji posao

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Novogodišnje želje su iza nas, a dobar dio njih odnosi se na planove vezane uz karijeru. S kojim su željama i odlukama ispitanici ušli u 2019. godinu istražio je portal MojPosao… više »

NOVOSTI

iPhone zauzima 47 % globalnog tržišta usprkos ekonomskim problemima

objavljeno prije 9 dana i 9 sati

Statistički podaci tvrtke Counterpoint za Q3 2018 pokazuju da iPhone dominira s 47 % tržištem pametnih telefona iznad 600 američkih dolara. Slijede ga Samsung s 22 %, Huawei 12%, vivo… više »

selo sre?a priroda
ZNATE LI?

Koje su to najbolje godine života?

objavljeno prije 9 dana i 23 sata

Svaka godina života ima svoje dobre i loše strane koje treba podjednako cijenii i poštovati, no kako ljudi jako rado generaliziraju stvari, tako se s vremenom uvriježi… više »

NAJAVE

Nova Motorola donosi dugo iščekivane snove poklonika pametnih telefona

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Motorola odnosno Moto kako se sada zove donosi „ono nešto" što korisnici pametnih telefona odmah primjete pri kupovini svojih „gadgeta". Riječ je o dolasku Moto Z4… više »

ZA SOLO EKIPU

Dating Sunday - potražite ljubav online

objavljeno prije 10 dana i 21 sat

Ljubav se sve više traži online, što zbog zauzetosti i nedostatka vremena, što zbog činjenice da se na taj način osoba može prilično dobro upoznati bez osobnog kontakta… više »

STVARNO?

Mirisi utječu na broj i kvalitetu veza

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Mirisi upravljaju našim osjećajima, to je dokazano u više istraživanja, pa nije ni čudo da igraju i veliku ulogu u vezama. Studija u znanstvenom časopisu Biological… više »

ZNATE LI?

Kakve su žene po mjesecu rođenja

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

U siječnju na svijet dolaze žene koju su najizdržljivije i najstrpljivije. Kažu da su ove žene često obdarene crtama muškog karaktera koje se ne žale i koje će samostalno i… više »

NOVOSTI

Potpuno novo iskustvo za korisnike LG televizora

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Predstavljanjem svojih najnovijih flagship televizora s tehnologijom umjetne inteligencije ThinQ na sajmu CES 2019, LG Electronics (LG) je odlučio podići iskustvo kućne zabave na novu razinu.… više »

gripa prehlada bolest mu
OPREZ

Gripa je stigla, glavni udar tek se očekuje

objavljeno prije 11 dana i 5 sati

Gripa se razbuktala, pa je tako dd ukupno 1125 prijava većina pristigla u posljednja tri tjedna. Najveći broj prijava tijekom dosadašnje sezone stigao je iz Dubrovačko-neretvanske… više »

ZNATE LI?

Koji proizvođač Android smartphona najbrže nadograđuje svoje uređaje ?

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

Svakom novom iteracijom Android sustava uvijek postavljamo ista pitanja: hoće li se i kada točno moj uređaj osladiti novom poslasticom? Na ova pitanja mogu nam odgovoriti samo proizvođači… više »

MA DA?

Kako prepoznati da vas partner vara? Ne slaže se s vašim roditeljima...

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Nevjernih ima i dalje kao u priči - broj razvoda to potvrđuje bolje od ičeg drugog. No, kako prepoznati nevjernog partnera? Savjeta je poprilično, a zanimljivo istraživanje provedeno u… više »

SAVJETI

7 znanstveno potvrđenih načina za zdraviji i sretniji život

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Sreća nam treba u životu, no ne smijemo ni pomisliti da je to nešto neuhvatljivo i nemoguće za doseći - sve je na nama samima. Stoga, evo sedam znanstveno potvrđenih načina za zdraviji… više »

NOVOSTI

Android Pie (Beta program) dolazi na starije Galaxy S modele

objavljeno prije 12 dana i 9 sati

Južnokorejski Samsung nakon plasiranja Android 9.0 Pie bete na Galaxy S9/S9+ te Note 9 modela pametnih telefona svoj naum o modernizaciji modela nastavlja postupno širiti dalje. Naime,… više »

DA?

A najbolja razlika u godinama za uspješan brak je...

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

Matematički je izračunata savršena razlika u godinama koja može povećati vaše šanse za uspješan dugoročni odnos.  U istraživanju… više »

skrolaj na vrh