Život nema prethodne stranice
OPA :)

Uz biljnu hranu bolji i ljubavni život

objavljeno prije 5 sati i 28 minuta

Svi su već upoznati s brojnim prednostima veganske prehrane na ljudsko zdravlje: zna se da takva prehrana poboljšava zdravlje srca i pomaže pri mršavljenju, ali i u prevenciji i… više »

SAVJETI

Kako usporiti vrijeme?

objavljeno prije 7 sati i 16 minuta

Važno je prvo razumjeti zašto se mnogima od nas čini da godine brzo prolaze. Jedan od razloga je taj što, kako starimo, kalendarske jedinice poput godine postaju sve manji… više »

EH, DA...

Hrvatska perilica novca nekretninskog biznisa i dalje radi

objavljeno prije 12 sati i 16 minuta

Uskoro će se navršiti godinu dana otkako je Hrvatska, krajem prošlog proljeća, svrstana u kategoriju zemalja rizičnih za poslovanje zbog - pranja novca. Za kategorizaciju je… više »

COOL

C Bridge Design mijenja audio tehnologiju

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Tržište audio opreme najveće inovacije donosi u unutarnjim zvučnim sistemima, dok se po pitanju dizajna pomaci događaju daleko sporije. Za mnoge korisnike slušalice koje se… više »

ZNATE LI?

Umorni ste od jutra... zašto?

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Da biste imali produktivan dan, ključno je osjećati se odmorno i energizirano od samog početka. Međutim, često se možemo probuditi umorni i iscrpljeni, i to iz različitih razloga. Evo pet… više »

STVARNO?

Libido i dijeta - imaju li veze?

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Kroz povijest, veza između prehrane i seksualnog zdravlja bila je predmet mnogih istraživanja i rasprava. Dok se fokus često stavlja na to kako različita hrana utječe na tjelesnu težinu i… više »

SAVJETI

Puno hodate? E pa, pripazite na dvije stvari...

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Tek toliko da znate, simptomi moždanog udara, koronarne bolesti srca i zatajenja srca se mogu pojaviti na najnevjerojatnijim mjestima - uključujući u nogama. Dva su znaka upozorenja na… više »

EH, DA...

Što svaka žena treba znati o prolapsu zdjeličnih organa

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Prolaps zdjeličnih organa je uobičajeno stanje koje pogađa više od 50 % osoba s maternicom tijekom života. Ligamenti, fascije i mišići zdjeličnog dna podupiru zdjelične organe.… više »

SAVJETI

Kad je najbolje ići u dućan po nabavku?

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Istraživanja pokazuju da ako sredinom tjedna uspijete otići u kupovinu namirnica, vaš novčanik i zdrav razum mogu biti uvelike nagrađeni. Imajući to na umu, evo najgorih dana u tjednu… više »

SEKS

A koje su vaše tajne želje u seksu?

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Seksualnost je složen i individualan dio ljudskog iskustva koji često nosi sa sobom neizrečene želje i fantazije. I dok su neki aspekti seksa otvoreno raspravljani i istraživani, postoji… više »

OPA :)

Kakav seks žene stvarno vole?

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Seksualnost je kompleksna i osobna, a preferencije u krevetu variraju među pojedincima. No, istraživanja su pokazala da postoje neki uzorci koji se često pojavljuju kada je riječ o onome… više »

WOW

Pametni telefon koji prepoznaje namjere korisnika uz AI

objavljeno prije 5 dana i 7 sati

Umjetna inteligencija već je neko vrijeme u fokusu brojnih rasprava, dok HONOR Magic6 Pro, novi flagship globalnog tehnološkog brenda HONOR, već sada pokazuje na koji način umjetna… više »

COOL

Pet glavnih kaubojskih odredišta koja nisu samo u Teksasu

objavljeno prije 5 dana i 10 sati

Iako se country glazba pojavila kasnih 1920-ih kao pravi američki žanr s korijenima iz ruralnijih dijelova dubokog američkog juga i zapada, razvila se u masovno omiljenu glazbu zahvaljujući… više »

COOL

Doživite slobodu beskompromisnog zvuka i stila uz FreeClip open ear slušalice

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Duži su period slušalice open-ear koncepta izazivale različite reakcije kod audio zajednice. S jedne strane, nude alternativu za in-ear slušalice koje su do sada dominirale… više »

LELO DOT™ Travel

Ponesite dobre vibracije na odmor

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

Nakon što je uspješno prebrodilo nedavnu krizu, turističko se gospodarstvo počinje prilagođavati izazovima postpandemičnog razdoblja. Potaknuti pandemijom koronavirusa, ljudi… više »

skrolaj na vrh