Seks
ULALA! ;)

Zajedno bez ekrana: isključite se i povežite s partnerom

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

U svijetu gdje većinu dana provodimo pred ekranima, a dolazeće obavijesti na mobitelu neprestano zahtijevaju našu pozornost, ponekad nam treba podsjetnik da se oslobodimo digitalnih… više »

SAVJETI

Svi pričaju o jutarnjem seksu, a večernji je možda i bolji!

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Večernji seks, ili seksualna aktivnost koja se događa u kasnijim večernjim satima, često je tema rasprava među parovima i stručnjacima. Dok neki preferiraju jutarnji seks, drugi se… više »

SAVJETI

Seks koji je loše isprobavati ;)

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Tracey Cox je otkrila popis seksualnih pozicija i drugih maštarija koji su gotovo uvijek ljudima na vrhu popisa želja za isprobati, a za koje Cox smatra da se ipak ne isplate.… više »

ZANIMLJIVO :)

LSD poboljšava seksualne funkcije

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Imate problema sa seksom? Nema frke, čvaknite si LSD ili neke gljive i problem riješen, kažu stručnjaci... vjerovali ili ne. Naime, poboljšanja se mogu vidjeti i mjesecima nakon… više »

OPA ;)

Orgazam u ritmu muzike za ples

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

S vremena na vrijeme otkrijete seks igračku koja je toliko savršeno u skladu s vama da se pitate zna li što želite i prije nego što to znate sami. To je često napola… više »

SAVJETI

Seks nam definitivno treba

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Seks dvaput tjedno ili više bio je povezan sa smanjenim rizikom od srčanih bolesti u usporedbi s osobama koje su imale spolne odnose jednom mjesečno ili rjeđe. U međuvremenu, studija… više »

LOOL

Seks i mitovi kojima se treba smijati

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Seks je na sve strane, toliko ga ima da jednostavno ne može pobjećii od njega (pitamo: tko bi želio pobjeći od seksa?!). No, unatoč svemu, mitovi povezani s njim šire brže od… više »

SAVJETI

Je li važan velik ili tehničar?

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Kroz godine, veličina penisa je često bila predmetom fascinacije i rasprava među muškarcima, ali i izvorom anksioznosti i nesigurnosti. Popularna kultura i mediji često sugeriraju da… više »

SAVJETI

Jeste li se odrekli seksa u korizmi?!

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Ako i niste neki vjernik, ipak se tijekom korizme odreknete nečega, tek toliko da nešto promijenite... no, bolje se riješiti slatkiša ili brze hrane nego - seksa (a ima… više »

OPA :)

Spoj strasti i romantike: afrodizijaci

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Dolaskom Valentinova, praznika ljubavi, mnogi se parovi odlučuju na posebne geste kako bi izrazili svoje osjećaje. Uz tradicionalne poklone poput cvijeća, čokolade i romantike, mnogi su… više »

COOL

Od malih trenutaka do velikog učinka - oživljavanje strasti u vezi

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Živimo u društvu koje se brzo mijenja tako da je održavanje iskre u dugoj vezi ponekad zastrašujući zadatak. Međutim, ne morate strahovati jer smo istražili kako vratiti strast… više »

PITANJA...

Žene i seks - žele li ga i koliko?

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Seksualnost je jedan od najkompleksnijih aspekata ljudskog života, a percepcija o tome tko više voli seks, muškarci ili žene, često je predmet rasprava. I dok stereotipi… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
HE HE

Trebamo li se seksati češće?

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Eto, dokazalo se razoraznim načinima u raznoraznim ispitivanjima - seks dvaput tjedno ili više bio je povezan sa smanjenim rizikom od srčanih bolesti u usporedbi s osobama koje su… više »

VALENTINOVO

Uživajte u romansi bez obzira na menstruaciju

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Približava se Valentinovo, ljubav je u zraku, a mnogi se pripremaju da im ovaj dan bude ispunjen romantikom i strašću. Intimina vjeruje u proslavu ljubavi tijekom cijelog ciklusa, te… više »

ZNANOST

Parovi koji se smiju zajedno, ostaju zajedno

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

U redu, zaljubljeni golupčići, pripremite se za putovanje u svijet gdje smijeh nije samo najbolji lijek; on je i ultimativni ljubavni napitak! Intimnost i smijeh idu ruku pod ruku, čineći… više »

skrolaj na vrh