Seks nema prethodne stranice
MMMM

Predanost je ključ fantastičnog seksa

objavljeno prije 6 sati i 45 minuta

Seks sa strancem ili novim partnerom može biti jako uzbudljiv, ali treba nešto reći o intimnom, ugodnom i duboko povezujućim seksom koji možete imati s dugogodišnjim… više »

ZANIMLJIVO

Klitoris je ipak ključan za reprodukciju?

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Klitoris nije stvoren samo da ženi priušti užitak, već je ključan za reprodukciju, zanimljiva je pretpostavka znanstvenika kojom su pobili teoriju da klitoris ima jednu jedinu… više »

OPA :)

Orgazam u snu - kako do njega?

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Mokri snovi vežu se obično uz muškarce, koji se pokoji put probude "mokrih gaća" od noćne polucije, no znate li da orgazam u snu mogu doživjeti i žene? Ako nikad niste doživjeli noćno… više »

HE HE

Libido ovisi o - dijeti?

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

Dijeta je vjerojatno najtraženiji pojam na internetu, no pritom morate paziti na jednu, vrlo važnu stvar - kako će dijeta djelovati na vaš libido! Promjena prehrane itekako utječe na… više »

ZANIMLJIVO :)

Meditacija poboljšava seks

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Meditacija dobro utječe na duh i tijelo, oslobađa nas anksioznosti, umanjuje depresiju, opušta nas, rasterećuje briga i time dobro djeluje i a naše fizičko tijelo. No,… više »

SAVJETI :)

Riješite se plavih pilulica na prirodan način

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Ništa toliko jako ne utječe na samopouzdanje muškaraca koliko problemi s erekcijom u ključnom trenutku. Većinom ovakve probleme imaju oni koji pate… više »

I JEDNI I DRUGI...

Koliko često fejkamo orgazam?

objavljeno prije 17 dana i 7 sati

Da se razumijemo - orgazme fejkaju i žene i muškarci, gotovo podjednako... iako nam baš i nije pretjerano jasno kako to frajerima uspijeva... Istraživanje koje je uredila… više »

MA DA?

Je li orgazam znak dobrog seksa? Ne, nije

objavljeno prije 18 dana i 7 sati

Loš seks je nešto što ste vjerojatno doživjeli, ali i pokušavate zaboraviti. Znate one trenutke kada ste previše umorni, pod stresom ili vam… više »

STVARNO?

Ženama je seks bolji u vezi ili braku?

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

Seks u vezi nakon nekog vremena prelazi u rutinu, čak i u dosadu, no istraživanje je pokazalo prilično zbunjujuć zaključak - žene u dugogodišnjim vezama ili u bračnoj zajednici… više »

HE HE

Zašto žene prestaju glumiti orgazme?

objavljeno prije 22 dana i 7 sati

Glumljeni orgazmi događaju se i dalje, iako su istraživanja pokazala da negativno utječu na seksualno zadovoljstvo. Naime, ako se ponašamo kao da su nam dodiri i tehnike našeg… više »

SAVJETI :)

5 savjeta za genijalan seks

objavljeno prije 24 dana i 7 sati

Nekad vam je seks bio vrhunski, a danas je tek njegova sjena. I dalje volite svog partnera, volite i seks, no stvari jednostavno nisu iste. "Postoji mnoštvo emocionalnih prepreka do… više »

MA DA?

Neiskustvo podrazumijeva sreću - u braku?

objavljeno prije 26 dana i 7 sati

Iskustva u seksu prije braka nisu nevažna za sreću, tvrde stručnjaci iz Utaha - njihovo je istraživanje pokazalo da su ljudi koji su imali manje partnera prije ulaska u brak puno sretniji od… više »

ZAPAMTITE :)

5 muških erogenih zona

objavljeno prije 29 dana i 7 sati

Erogena zona može zapravo biti svaki dio tijela ako je uzbudljivo i pravilno dirate, no ipak postoje neka područja koja su osjetljivija od drugih. Donosimo vam najseksi mjesta… više »

ZANIMLJIVO :)

4 važne činjenice o klitorisu

objavljeno prije 1 mjesec

Klitoris je jedan od najčudesnijijih djelova ljudske, odnosno ženske anatomije i jedini organ koji služi isključivo za užitak. 1998. liječnica Helen O 'Connell objavljuje knjigu Anatomija… više »

STVARNO?

Ženski orgazam je evolucijski poklon

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Zašto žene doživljavaju orgazam? Ono u što smo sigurni je to da mu reprodukcija definitivno nije svrha...  Klitoris, o kojem orgazam ovisi, udaljen je od "zone"… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh