Seks
UPS!

3 znaka da vam je seks - savršen!

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Seks je važan dio veze, neki bi rekli i najvažniji, ali ipak ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja. Stoga, ako se… više »

ZAPAMTITE :)

Najbolje i najgore vrijeme za seks

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Loš seks nikome nije drag, no i takav se dogodi s vremena na vrijeme... Loše je kada se zareda, a partneri ne razgovaraju o problemima pod plahtama. Takve stvari mogu… više »

HE HE

Par prednosti igranja sa sobom...

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Masturbiranje se uobičajeno smatra više muškom nego ženskom navikom, što je zapravo toliko daleko od istine da je smiješno... No, ako i vi tako mislite, vjerujte… više »

MMMM

Poze u seksu koje smanjuju tjeskobu

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Stavljanje seksa sa strane tijekom stresnih razdoblja života nije dobro rješenje. Ove četiri pozicije su odlične za smirivanje, bolje povezivanje s partnerom, a zbog… više »

UPS!

Što napraviti kada vam pukne kondom?

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Neželjena trudnoća i spolno prenosive bolesti rizici su koje prihvaćaju sve seksualno aktivne osobe, a moguće ih je značajno smanjiti… više »

MA DA?

Seks je stvarni smisao života?

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Seks je sjajna stvar, no koliko je važna njegova uloga u životu? Ako spadate u umjerenjake, vjerojatno ćete pokušati dati "logičan odgovor" i reći da nije nevažan, no zapravo ćete… više »

ZNATE LI?

Što je to mrtva spavaća soba?

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Mrtva spavaća soba novoskovani je izraz koji opisuje vezu u kojoj par nema seksualne odnose na duži vremenski period - u pitanju mogu biti i mjeseci ili godine. I, vjerovali ili ne, to… više »

HE HE

Kako do više seksa? Jednostavno!

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Osobe koje više koriste emotikone imaju bogatiji seksualni život, pokazalo je najnovije istraživanje. Institut Kinsey i Odjel za psihologiju Sveučilišta u Chicagu zajedno su… više »

STVARNO?

Zašto su muškarci češće nevjerni?

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Iako su žene strože kada je u pitanju definicija nevjere, blaže su kada treba oprostiti istu, pokazalo je istraživanje koje je proveo portal Ilicit Encounters na 1200 ispitanika.… više »

EHHH...

Žene skrivaju preljub bez problema

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Žene mogu utvrditi je li vjerojatno da će muškarac biti nevjeran samo gledajući u njegovo lice no muškarci ne posjeduju te sposobnosti da otkriju preljubnicu. Znanstvenici sa… više »

EH, DA... :)

Oproštajni seks - da ili ne?

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Oproštajni seks neće spasiti vezu, a ako se dogodi vjerojatno će trajati samo nekoliko tjedana. Zašto onda imamo toliku želju da nam kraj veze bude… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
UPS!

Kada je seks najluđi?

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Seks ima dosta mitova, a jedan od češćih je da su adolescenti 'najluđi', a osobe srednje dobi 'najdosadnije.' Međutim, istraživanja tvrde potpuno suprotno. Naime, upravo ljudi u… više »

MA DA?

Kako bliskost u vezi stvara probleme u krevetu?

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Manjak seksualne privlačnosti čest je problem u vezama, čak i onim najbolim - iako se parovi vole, komuniciraju i slažu u svim poljima života, seksualna želja ne postoji. Takva situacija je… više »

HE HE

Kako spriječiti dragog da zaspe nakon seksa?

objavljeno prije 4 mjeseca

Žene se neprestano bune kad im dragi zaspe nakon seksa jer smatraju kako nakon seksa treba doći na repertoar intimno vrijeme zbližavanja. Vjerovali ili ne, postoji znanstveno… više »

OPA :)

Kada je seks najstrastveniji?

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Početak veze najuzbudljiviji je period, jer tada otkrivamo šta nam odgovara u odnosu s novim partnerom, a što ćemo morati nekako prilagoditi jedno drugome... Nakon toga, kada… više »

skrolaj na vrh