Putovanja
ZA SAMO 2.150 KUNA

Skijanje u Francuskoj najljepše je u ožujku

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Svi se slažu da je skijanje u Francuskoj nešto posebno. Također, slažu se da je skijanje najljepše u ožujku kad su dani dulji, vrijeme toplije i ljepše, a žičare rade sat… više »

BIG APPLE

New York - 5 atrakcija koje najčešće viđamo u filmovima

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

U New Yorku je snimljeno više stotina filmova i serija, od Kuma do Seksa i grada. Među lokacijama koje su u Velikoj jabuci doista nezaobilazne, kako za posjetitelje, tako za… više »

ZLATO I DRAGULJI

Posljednji otoci s blagom

objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Na otocima kojima su se nekoć služili gusari i danas postoji vrlo vrijedno blago. Poseban kalendar "Vladi Private Islands'" za 2011. otkriva posljednja mjesta na Zemlji za koja se vjeruje da… više »

RYANAIR

Od travnja jeftini letovi za Pariz iz Zadra

objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni avioprijevoznik otvara u travnju 2013. svoju bazu u Zadru uz financiranje izgradnje od strane Hrvatske turističke zajednice i tijela lokalne samouprave. To… više »

SJAJAN IZLET

Advent u Klagenfurtu

objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci

Klagenfurt ima jednu od najljepših  starogradskih jezgri u Austriji te je zbog toga već tri puta odlikovan diplomom „Europa Nostra". U prekrasnim renesansnim… više »

SUPERPUTOVANJA

Najpovoljniji Advent u Beču

objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci

Počeli su hladniji dani i već misli idu prema prvim pahuljama snijega, a prvi znakovi zime odmah asociraju na Advent.  Okićene ulice, blještavilo sa svih strana, izlozi prepuni… više »

ZIMSKA IDILA

Top 5 zimskih odredišta iz bajke

objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci

Trebate savjet kamo otputovati za blagdane? Želite otići na mjesto koje će vam najbolje dočarati zimsko raspoloženje? Novinarka Metro World Newsa za vas je odabrala pet savršenih… više »

ZABAVA

Provedite nezaboravnu subotu u Gardalandu

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Gardaland je zabavni park smješten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji. Gardaland broji tisuće posjetitelja godišnje, a turisti dolaze iz cijelog svijeta. Park je otvoren… više »

BILI SMO NA SAVRŠENOM SKIJANJU

Skijanje vam je skupo? NIJE! Priuštite si najljepše skijanje u Francuskoj za samo 1995 kuna!

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Brine vas da ove godine nećete moći na skijanje? Zaboravite na dosadna austrijska skijališta na kojima morate "klipsati" do žičare u pancericama, ili nedajbože, voziti se kilometre… više »

MLJAC!!

Čokoladni izlet u tvornicu Zotter i Graz

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Bio jednom u 1990-ima jedan slastičar, kojemu su do tada poznate čokoladne kreacije bile jednostavno predosadne. Stoga se nakon radnog dana povukao u stražnju prostoriju svoje slastičarnice u… više »

ČUDA SVIJETA

Skradinski buk u Nacionalnom parku Krka

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

U vapnenačku zaravan, između gradova Knina i Skradina, duboko usječeno nalazi se korito rijeke Krke. Ovaj prirodni i krški fenomen u svom toku gradi sedam sedrenih slapova:… više »

PIVA I TO...

Svi na Oktoberfest!

objavljeno prije 12 godina

Ljubitelj ste piva i dobre zabave? Pa što se još čeka, osigurajte svoje mjesto na sajmu piva u Mὕnchenu pravovremeno. Svi znamo da je Oktoberfest najstariji sajam… više »

ČUDA SVIJETA

Kopački rit, baranjski park prirode

objavljeno prije 12 godina

Područje Parka prirode Kopački rit nalazi se na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Republike Hrvatske, odnosno dio je širega geografskog područja istočne Hrvatske. To je ravničarski dio… više »

ČUDA SVIJETA

Plitvička jezera, hrvatski prirodni biser

objavljeno prije 12 godina

Plitvička jezera jedno su od najljepših mjesta na svijetu, možemo vam reći s velikom sigurnšću. Tražeći materijale za rubriku Čuda svijeta prosurfali smo stotine popisa i… više »

ČUDA SVIJETA

Nevjerojatni Fly Geyser u Nevadi

objavljeno prije 12 godina

Kad pogledate ovu fotografiju, moglo bi vam pasti na pamet da se neko dijete zaigralo Photoshopom ili da se radi o scenografiji za novi nastavak Avatara. Ipak, niti jedno nije točno, radi se… više »

skrolaj na vrh