Putovanja
DOĐITE

Odmor iz snova za sve!

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Doživi sklad iznutra i izvana! U prekrasnoj prirodi, daleko od turističke gužve, možeš uživati u dubokom opuštanju i napuniti baterije u pozitivnom ozračju. To je potpuni odmor… više »

DOMA

Gdje ljetuju Hrvati?

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Hrvati gotovo dva puta češće putuju radi razonode nego poslovno. Prosječni sudionik istraživanja radi odmora je u prošlih godinu dana putovao 3,2 puta, dok je na poslovnom… više »

DOĐITE

Uzbudljivo ljeto u Termama Olimia

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Temperature su sve više i već razmišljamo o mjestu koje će nam pružiti spas od velikih gradskih vrućina. Terme Olimia nude upravo to i još više! Tu u malom… više »

SUPER

Gdje je najjeftinije putovati?

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Internet stranica Hoppa koja se bavi zrakoplovnim prijevozom nedavno je napravila popis najdostupnijih svjetskih turističkih destinacija.  Kako bi našli najjeftinije mjesto u… više »

SAZNAJEMO

Terme Tuhelj dobile nove ambasadore

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

„Ne paše ti vrućina i gradski treš, dođi u Terme Tuhelj na ljetni splash!" - pjevaju poznati pjevači Lozar i Doležal koji su se u potpunosti uživjeli u splash ljetnu priču… više »

TERME TUHELJ

Osjeti ritam Vodenog planeta

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

„Ne paše ti vrućina i gradski tresh, dođi na bazene na ljetni splash" - pjevaju Saša Lozar i Sanja Doležal koji su se uživjeli u ljetnu priču Terma Tuhelj. Temperature su… više »

ODLIČNA!

Kakva je voda na hrvatskim plažama?

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Europska agencija za okoliš (EEA) i Europska komisija svake godine prije početka turističke sezone objavljuju izvješća o kvaliteti vode za kupanje u svim državama članicama te u… više »

COOL

Click & Boat, "Airbnb za brodove" dolazi u Hrvatsku

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

U mnogim europskim lukama nalaze se milijuni brodova koji se koriste samo nekoliko dana u godini. Za te iste brodove, koji pasivno plutaju u marinama, vlasnici brodova plaćaju izdašne… više »

STVARNO?

Turizam ovisi o online ocjenama?

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Prihodi hotela izravno ovise o raznim stranicama tipa TripAdvisora, pokazalo je istraživanje o utjecaju online ocjenjivanja na prihode jadranskih hotela u Hrvatskoj i Crnoj Gori Riječ je o… više »

MA DA?!

Berlin ograničio iznajmljivanje stanova - turistima

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Berlin je uveo ograničenja u iznajmljivanju privatnih stanova turistima, a u pokušaju da se stanovnicima grada osigura stanove koje si mogu priuštiti. Vlasti glavnog njemačkog… više »

WOW!

Posao iz snova - obiđite svijet besplatno!

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

WOW Air objavio je potragu za ljudima kojima će omogućiti posao iz snova - traže četvero ljudi koji će s njima putovati po svijetu i priče s putovanja objaviti na Snapchatu. Aviokompanija će… više »

PREPORUKA

Kamo za 1. maj? Imamo odgovor!

objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Svake godine postavlja se isto pitanje: „Kamo za praznik rada?" Ove godine nemamo sreću s produženim vikendom, ali to nije razlog da ne proslavimo najzabavniji praznik u godini i malo… više »

ZABRANJENO

5 mjesta na koja NE možete otputovati (čak i da želite)

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

Najbolja putovanja su na čudna mjesta, reći će vam svaki svjetski putnik, no ova koja navodimo ne da su samo lagano čudna, već su i - zabranjena. Nema turista. Nikada. E sad, ako ste frajeri… više »

sealand mikronacija
STVARNO?

10 nacija koje će nestati za 100 godina

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

Toptenz.net navodi deset nacija za koje povjesničari tvrde da postoji velika mogućnost da za 100 godina više neće postojati. 1. Kiribati - ovaj tropski raj već je izgubio dijelove… više »

RAZMISLITE!

Putovati solo ne znači putovati sam!

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

Iako vremenske prilike i nisu pretjerano poticajne za planiranje proljetnog ili ljetnog odmora, upravo današnji dan može biti prilika za razmišljanje o neuobičajenom solo… više »

skrolaj na vrh