« Putovanja
objavljeno prije 8 godina
PREPORUKA

Kamo za 1. maj? Imamo odgovor!

Tražite ideju kako provesti vikend? Ukoliko volite prirodu, kupanje u termalnoj vodi, wellness opuštanje i druženje s prijateljima, odaberite Terme Tuhelj

Provedite prvomajski vikend kupajući se i uživajući!
Provedite prvomajski vikend kupajući se i uživajući! (Terme Tuhelj)
Više o

1. maj

,

Terme Tuhelj

,

Međunarodni praznik rada

Svake godine postavlja se isto pitanje: „Kamo za praznik rada?" Ove godine nemamo sreću s produženim vikendom, ali to nije razlog da ne proslavimo najzabavniji praznik u godini i malo se opustimo prije ljetnih praznika.

U Termama Tuhelj pripremili smo bogatu animaciju za sve dobne skupine... najmlađima će društvo praviti maskote dok sudjeluju u kreativnim radionicama, obiteljskim sportskim aktivnostima, pikniku na otvorenom, vodenim atrakcijama, opuštanju u wellness centrima u home made tretmane, a nikako ne smijemo zaboraviti i odličan obiteljski bonus u All inclusive light paketu: GRATIS boravak za 2 djece!

Praznik rada u Termama Tuhelj možete doživjeti po cijeni već od 1.149,00 kn na bazi 3 dana/2 ALL INCLUSIVE LIGHT.

Za sve one koji nemaju vremena za odmor od nekoliko dana, na raspolaganju je velik broj dnevnih aktivnosti koje morate doživjeti.

Evo prijedloga za dnevni izlet na Praznik rada:

  • Jutarnja kava u Terra lounge baru na najpoznatijom terasi s pogledom na Vodeni planet

  • kupanje u termalnoj vodi Vodenog planeta uz zabavu na vanjskom kupalištu uz bazen s valovima, cocktail barom, brzom rijekom, toboganom te dječjim gradom za najmlađe goste. Pripremili su i bogatu animaciju i zabavu za sve uzraste.

  • Popodnevni ručak na bazenima uz posebnu ponudu graha s kobasicama koje je sada već postalo tradicionalno jelo Praznika rada ili zabava uz roštilj na Bazenima na izvoru

  • Još malo kupanja ili trk na brzo saunanje u Svijet sauna uz posebne sauna programe

  • Večera u restoranu Dvorac Mihanović uz posebnu proljetnu ponudu jela već od 20,00 kn


Naravno, nemojte zaboraviti ni izlete u okolici i zabavu na sportskim terenima Terma Tuhelj jer nezaboravni trenutci su zagarantirani.

19.04.2016. 10:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh