« Putovanja
objavljeno prije 8 godina
WOW!

Posao iz snova - obiđite svijet besplatno!

WOW Air, islandska aviokompanija specijalizirana za jeftine letove, objavila je vrlo primamljiv oglas za posao

Obišli bi svijet besplatno? Nema frke!
Obišli bi svijet besplatno? Nema frke! (WOW Air)
Više o

posao iz snova

,

Snapchat

,

najbolji posao

,

WOW air

WOW Air objavio je potragu za ljudima kojima će omogućiti posao iz snova - traže četvero ljudi koji će s njima putovati po svijetu i priče s putovanja objaviti na Snapchatu.

Aviokompanija će svojim 'Snap putnicima' platiti posjet svih 28 destinacija, koje uključuju i Barcelonu, Berlin, Edinburgh, London, Kopenhagen, Varšavu, San Francisco, Boston i brojne druge objavljene na njihovoj stranici

Putovanja će se održati u razdoblju od lipnja do kolovoza. Troškovi leta, smještaja i različitih aktivnosti pokrivat će aviokompanija, a putnici će dobiti i džeparac koji će moći potrošiti na putovanjima. Putovanja će trajati između tri i osam dana, a uključivat će barem dvije vrijedne priče, koje će biti objavljene na Snapchatu. 'Snap putnici će također dobiti i jak utjecaj na društvenim mrežama i vjerojatno neke vrijedne uspomene', kazali su iz kompanije.

Iako će aviokompanija u konačnici odlučiti koje će sve aktivnosti ovi 'Snap putnici' raditi, i oni će sami moći predložiti plan puta i aktivnosti.

Prijaviti se mogu svi stariji od 18 godina, koji jako dobro govore engleski te su dobroga fizičkog i psihičkog zdravlja. Kako biste se prijavili, morat ćete snimiti dvominutni video na svom telefonu i do 8. svibnja ga uploadati na stranici za prijavu aviokompanije. Uz video, naznačite i osobne podatke, poput e-maila, profila na Instagramu, Twitteru i Snapchatu te način na koji baratate njima.

WOW Air će 17. svibnja na svojim profilima na društvenim mrežama objaviti tko je dobio posao. Sretno!

01.05.2016. 15:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh