« Putovanja
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
TERME TUHELJ

Osjeti ritam Vodenog planeta

Temperature su nam konačno prave ljetne tako da je sada pravo vrijeme za uživanje na Vodenom planetu, vašem najomiljenijem kupalištu u Hrvatskoj

Uživajte u Termama Tuhelj
Uživajte u Termama Tuhelj (Arhiva)
Više o

Terme Tuhelj

,

vodeni planet

„Ne paše ti vrućina i gradski tresh, dođi na bazene na ljetni splash" - pjevaju Saša Lozar i Sanja Doležal koji su se uživjeli u ljetnu priču Terma Tuhelj. Temperature su nam konačno prave ljetne tako da je sada pravo vrijeme za uživanje na Vodenom planetu, vašem najomiljenijem kupalištu u Hrvatskoj kojeg vrlo često nazivamo „Zagorsko more."

Vanjska vodena rivjera je otvorena pa za sve one koji su zaboravili što ih tamo očekuje evo malog podsjetnika. Vodeni planet nudi pravo osvježenje u brojim vodenim atrakcijama od kojih je još uvijek gostima najdraži bazen s valovima na čiji zvuk sirene koji označava početak valova, nitko ne ostaje ravnodušan. Tu je naravno i tobogan i vodena rijeka s gumonima kao i najpoznatiji koktel bar u vodi.

Za obitelji i naše najmlađe posjetitelje tu je i pravo malo carstvo za djecu - vodeni grad i bazen s vodenim životinjama. Ako baš želite u potpunosti uživati u blagodatima termalne vode, zaplivajte u unutarnjim bazenima ili se uputite do Bazena na izvoru te se prepustite prirodnim bogatstvima termalne vode s izvora i termalnog blata.

A da ne biste bili gladni i žedni, u Termama Tuhelj uživajte u bogatoj ponudi restorana Lati s dnevnim menijima, nezaobilaznim jelima s roštilja u Grill baru i najboljoj pizzi u Element baru. Što vam više treba? Suncobrani i ležaljke? I to imaju, samo pronađe mjesto na plaži i doživljaj ljeta može početi.

Pakirajte stvari, uzmite prijatelje i obitelj i pravac Terma Tuhelj jer Vodeni planet čeka na vas.

27.05.2016. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh