« Putovanja
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
DOĐITE

Odmor iz snova za sve!

Gdje god da si na svom yoga putu, ovaj Retreat će ti pomoći da unaprijediš svoju praksu, nadahnuti te i omogućiti da dođeš u dodir sa svojom pravom prirodom i otkriješ svoj puni potencijal

Ovakav odmor još niste doživjeli
Ovakav odmor još niste doživjeli (Divine Energy Park)
Više o

odmor

,

Istra

,

Silba

,

Divine Energy Park

,

retreat

Doživi sklad iznutra i izvana! U prekrasnoj prirodi, daleko od turističke gužve, možeš uživati u dubokom opuštanju i napuniti baterije u pozitivnom ozračju. To je potpuni odmor za tijelo, um i duh. Gdje god da si na svom yoga putu, ovaj Retreat će ti pomoći da unaprijediš svoju praksu, nadahnuti te i omogućiti da dođeš u dodir sa svojom pravom prirodom i otkriješ svoj puni potencijal.

***

SILBA je ekološki čisti otok na kojem nema automobila, asfaltiranih cesta, pesticida, gužve turista. Idealan za potpuni odmor duha i tijela, u mirnom okruženju izdvojenom od svakodnevne užurbanosti. Idealno mjesto za kompletan odmor.

Vila u ISTRI je smještena u prekrasnoj oazi prirode i mira, u blizini mora, sa velikim vanjskim prostorom veličine 8000 m2 sa puno zelenila, njegovanim vrtom, začinskim vrt, velikim travnjakom s drvećem i bazenom. Izgrađena je u autentičnom istarskom stilu, tradicionalne gradnje u autohtonom kamenu i drvu.

***

/Učitelji koji će vas voditi kroz Retreat su Swami Urgaya, Hana i Kristina/

SWAMI URGAYA je osnivač i vođa internacionalne organizacije Divine Energy Park sa sjedištem u Zagrebu u Hrvatskoj. 2002. godine sreo se sa svojim guruom Šri Šivakumar Swamiji Nasimath-om koji pripada indijskoj lozi kraljevskih gurua sa tradicijom starom preko 2 500 godina. On je Swamiju Urgayji prenio energiju i drevno znanje o tehnikama disanja, meditaciji, Lakšmi puđi (blagoslovu za razvoj i obilje)... 2007. godine Šri Šivakumar Swamiji Nasimath je proglasio Swamija Urgayu Đagad Guruom (svjetski duhovni učitelj) na internacionalnom skupu mira u Karnataki. Swami Urgaya je učitelj i majstor Hatha joge, Kundalini joge, meditacije, Siddha joge i Divine Healing-a.

KRISTINA i HANA prakticiraju i podučavaju jogu i meditaciju preko deset godina te su certificirane učiteljice u Divine Energy Park-u. Podučavaju Hatha jogu, tehnike disanja, meditaciju i akupresuru. Također posjeduju znanje o fitoterapiji, ženskom zdravlje, Su Jok terapiji i kristaloterapiji te redovito održavaju i vode razne radionice.

***
/ RETREAT PROGRAM /

Primjer dnevnog rasporeda:
6:30 Buđenje, detox čaj
7:30 - 9:00 Čantanje, tehnike disanja
Re-balancing & Kozmičko punjenje solarnom energijom
9:00 - 9:30 Meditacija za svjetski mir
9:30 - 10:00 Vegan smoothie time
10:00 Slobodno vrijeme
Sunce - more - pijesak 
11:00 - 14:00 Dodatne radionice
18:00 - 19:30 Whole Body Yoga sat
19:30 - 20:00 Meditacija za svjetski mir
20:00 - 21:00 Večera
21:00 - 21:30 Wellness šetnja
21:30 - 22:30 Edukativno predavanje, Pitanja & Odgovori
22:30 Odlazak na spavanje

***
/ CIJENA /

Cijena uključuje smještaj, joga satove, doručak, večeru, osvježavajuće napitke u neograničenim količinama, razna joga predavanja...

Divine Retreat Silba iznosi 390 € za 7 dana.

Divine Retreat Istra iznosi 840 € za 7 dana.

Prijave i uplate su do 20.7.2016.

Cijena ne uključuje: prijevoz do Zadra i trajekt do Zadra do Silbe (koji iznosi 50 kn u jednom smjeru), parking (u Zadru - za 7 dana 140 kn), putne troškove i putno osiguranje; dodatne obroke (ručak); dodatne aktivnosti i lokalni prijevoz; dodatne radionice i tečajeve. 

14.07.2016. 09:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh