« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
ŽENSKE MUŠICE

Veliki vodič kroz neobjašnjivo žensko ponašanje za muškarce

Nemojte kopati po Wikipediji kako biste pronašli odgovor na neka od čudnih ženskih ponašanja, donosimo vam objašnjenje svake naše zbunjujuće navike

Zašto žene rade to što rade
Zašto žene rade to što rade (Arhiva)
Više o

muškarci i žene

,

ljubavne veze

,

vodič za muškarce

Nema nikakve sumnje da većina muškaraca obožava mnoge stvari kad su žene u pitanju, ali mnogi će vam istovremeno reći kako nas ponekad uopće ne shvaćaju. I doista, razmislite malo, žene vrlo često govore stvari koje ne misle, rade stvari koje ne žele i redovito peru ruke nakon posjeta WC-u. Sasvim je razumljivo da takve stvari potpuno zbunjuju muškarce. Ipak, ne pokušavajte kopati po Wikipediji kako biste pronašli odgovor na neka od naših čudnih ponašanja. Donosimo vam znanstveno objašnjenje svake naše zbunjujuće navike.

1. Zajednički odlasci na WC

Čista klasika. Jedna od prvih stvari koje svaki mladi muškarac nauči o životu jest da ne postaješ muško dok ne pobereš prve dobre batine i da žene uvijek odlaze na WC u parovima. Unatoč činjenici da 73,24 posto tih „pratilja" uopće ne mora na toalet, ženama su grupni odlasci u odaje lišene testosterona svojevrsni ritual kojeg ne mogu objasniti, ali svakako imaju potrebu za njime. Poput muških natjecanja u puštanju vjetrova s kojima se satima mogu dobro zabavljati, ovo je naprosto jedna od onih ženskih stvari koje morate prihvatiti takvima kakve jesu, ne tražeći neko dublje objašnjenje, budući da ga nećete dobiti.

2. Sporo odgovaranje na SMS-ove

Statistički gledano, apsolutno svaka žena mlađa od 85 godina uvijek ima pokraj sebe svoj mobitel i ne odvaja se od njega čak niti za vrijeme tuširanja, spavanja ili kataklizmičkog potresa. Štoviše, svijetom kruže glasine o ženama koje su odlučile da im je tipkanje previše naporno, stoga su kirurški pričvrstile svoje prste direktno za tipke svog Blackberrya. Nažalost, ništa od ovoga ne garantira da ćete odgovor na vaš SMS dobiti u iole razumnom i pristojnom roku. Prema dobro provjerenoj formuli, što se više nekoj djevojci ili ženi sviđate, to će ona manje željeti da vi to saznate, što nužno znači i da ćete svaki njezin SMS odgovor čekati duže nego sljedeći noćni autobus, nakon što vam jedan pobjegne pred nosom. S druge strane, ukoliko vam žena brzinom munje odgovara na poruke, možete biti sigurni da je ta lova koju ste uštedjeli za kondome bila uzaludan trud.

3. Uhođenje na Fejsu

Žene uhode muškarce na Fejsu iz apsolutno manične čiste ljubavi. Što nam se više sviđate, to je važnije da dobro promotrimo i na vrijeme uklonimo svu moguću konkurenciju. Budite sigurni da smo nekoliko puta detaljno pregledali svaku vašu staru fotku i proveli istragu o toj djevojci koja vas nehajno grli na njoj. Isto smo učinili i s bilo kojom porukom ženske osobe ostavljene na vašem Zidu, pa makar to bile vaša sestra ili majka. Na kraju krajeva, nismo mi krive što je vaša šifra jedna od onih 25 najčešćih.

4. Gluma vrijedna Oscara

Možete kriviti naše roditelje, odgoj, društvo ili Modnog Mačka koliko god želite, ali činjenice ne lažu. Od najmanjih nogu svaka je žena pažljivo i brižno odgajana da bude maksimalno ugodna, simpatična i draga prema svim ljudima koji se nalaze u njenom društvu, pa makar ih kasnije do neba proklinjala u svojim najcrnjim molitvama/kletvama. Dobra je vijest da smo takve uglavnom prema drugim kučkama ženama, a ono najbolje i najiskrenije od svoje osobnosti čuvamo isključivo za svog muškarca. Ili barem volimo da to mislite.

5. Izbjegavanje seksa

Vicevi i urbane legende o epskim glavoboljama i ostalim nedaćama u spavaćoj sobi odavno su dio zapadnjače pop kulture, ali većina takvih priča uglavnom nema nikakvog temelja u realnosti. Naime, kao što će vam to reći bilo koji stručnjak za seks, prosječna ga žena voli jednako kao i svaki prosječni muškarac. Ipak, imajte razumijevanja da su naša tijela uglavnom nešto kompliciranija od vaših i ponekad zbog cijelog niza objektivnih razloga jednostavno nismo raspoložene za izmjenu nježnosti. Osobe koje ne znaju što znači svaki mjesec na 5 do 7 dana prolaziti pravi vrtuljak hormona, neželjenih tjelesnih reakcija i vrtloga emocija jednostavno to ne mogu shvatiti.

6. Uzimanje zalogaja s vašeg tanjura

Stavite se u našu kožu i zamislite kako bi vama bilo da vam apsolutni svi časopisi, portali i savjetnici za zdrav život neprestano tupe kako za večeru morate jesti zelenu salatu i iscjeđeni sok od limuna, dok istovremeno gledate kako vaš muškarac uživa u goveđem odresku teškom kilogram i pol. Imajte razumijevanja da je uzimanje komadića vašeg jela jedini način da ne padnemo u nesvijest od gladi, a istovremeno ne „zgriješimo". 

Pratite Metro portal na Facebooku Twitteru.

13.09.2012. 17:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh