« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
IMAJTE NA UMU

Romantične geste koje žene mrze

Iako mnogi muškarci misle kako žene obožavaju romantiku, postoje geste koje one naprosto ne podnose i bolje ih je izbjegavati

Ruža i bombonijera dio su jednog drugog vremena
Ruža i bombonijera dio su jednog drugog vremena (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

romantika

1. Iznenađenje sexy donjim rubljem - postoji mnogo načina zašto ovo može poći krivo. Za početnike, ovakvo rublje doista spada u katerogiju ˝dar za nju, koji je zapravo dar za njega˝. Svaka djevojka treba grudnjak i gaćice, no sexy donje rublje je obično nepraktično, što znači da ga baš neće često koristiti. Osim toga, ulazite u opasan teritorij kupovanja nečeg što je vama sexy, a ne i njoj. Drugim rječima, mogla bi se čak i uvrijediti.

2. Pjevanje ljubavnih pjesama u javnosti - ili bilo kada, čak i privatno, osim ako niste neotkriveni pjevački talent. Ako baš morate pjevati, nemojte biti ozbiljni, i pokušajte sve okrenuti na šalu.

>> 10 stvari koje žene mrze kod muškaraca

3. Plagiranje bilo čega iz romantičnih komedija - mnoge žene vole romentične komedije, no ono u čemu uživaju je fantazija, a ne realnost.

4. Zvati je ˝curom˝ prije nego se ona sama odluči - možda smatrate da će, ako ju predstavite kao ˝svoju curu˝, pasti u delirij od zanosa? Međutim ako oboje niste sigurni da je vaša veza došla na taj viši nivo, možete samo učiniti da joj bude užasno neugodno. Nažalost, mnogi muškarci misle kako običan izlazak znači da djevojka automatski želi ozbiljnu vezu, te da je ulazak u odnos cura/dečko njihova odluka. Krivo!

5. Izljevi nježnosti u javnosti - ponekad muškarci misle kako sve žene vole ljubakanje u javnosti, te da joj na taj način šalju poruku: ˝Vidiš dušo, ne sramim se da cijeli svijet vidi kako sam lud za tobom!˝ Ipak, mnogo je onih koje smatraju kako je to neprikladno i naporno.

20.09.2012. 10:41:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  lol
  20.09.2012. 12:12
  preseravanje koje muškarci mrze
 2. avatar
  Sao
  20.09.2012. 17:27
  Ne slazem se s ovim za donje rublje, to mi je sexy. Ali sve ostalo je tocno, i fali najbitnije : sladunjavost! Uzas, jedno je bit drag ali bacat klisej za klisejem je neiskreno i pateticno.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh