Lifestyle BODY&SOUL
Omega 3

Hrana koja pomlađuje 3.dio

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Masne kiseline iz morske hrane pomažu u suzbijanju kroničnih upala i upalnih bolesti (reumatoidni artritis, astma), prevenciji kardiovaskularnih bolesti (infarkt, iktus), … više »

sexy igračke

Saudijac kupio najskuplji aparat za povećanje penisa

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Seks je, izgleda, najbolji sa zlatom. Poslovni čovjek iz Saudijske Arabije naručio je najskuplji aparat za povećanje penisa na svijetu, napravljen od čistog zlata i optočen draguljima.… više »

korak drugi

Hrana koja pomlađuje 2.dio

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

2. BJELANČEVINE Ključna sastavnica prehrane koja postaje najbitnija nakon 40-te godine kada tijelo počinje gubiti mišićnu masu čak do 1% godišnje. Taj gubitak usporava… više »

stop starenju!

Hrana koja pomlađuje 1. dio

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

1. Plodovi prirode Već je odavno poznato da punjenje tanjura povrćem i voćem blagonaklono djeluje na gubitak težine - niskokalorični su, bogati hranjivim vrijednostima i stvaraju osjećaj… više »

SAVJETI

Zdrav seksualni odnos

objavljeno prije 15 godina

Definicija zdravog seksualnog odnosa je različita za svaki par jer svaki pojedinac ima različite seksualne potrebe i sklonosti. Aktivnosti za vrijeme seksualnog odnosa su uistinu… više »

znala je baka

Čaroban vinski ocat

objavljeno prije 15 godina

Vinski ocat jedan je od najprirodnijih djelotvornih oružja za borbu protiv prekomjernih kilograma. Mnogi su od nas više puta čuli kako se masnoća u krvi uspješno liječi… više »

Wii-habilitacija

Nintendo u staračkim domovima

objavljeno prije 15 godina

Obično se na takvim mjestima provodi rehabilitacija, no Australci su skovali Wii-habilitation, program vježbanja za starije osobe uz korištenje naprednih mogućnosti Nintendove konzole… više »

FITNESS ZA DJECU

Fitness s tuljanom za djecu s previše kilograma

objavljeno prije 15 godina

Bostonski vodeni park ima Isaaca, tuljana koji sa svojih devet godina i 170 kilograma može izvesti takve vratolomije od kojih zastaje dah. Protezanje, izvijanje, skokovi u vodu, trčanje na… više »

zdrav život

Piloxing - vježbe koje ćete voljeti

objavljeno prije 15 godina

Žene su vitke, sexy i snažne u svom svakodnevnom životu, no kako to prenijeti na vježbanje i dobiti potrebno samopouzdanje? Integracija osnovnih elemenata boksa i pilatesa predstavlja zadnji… više »

BUDITE FIT

Muza Madonninih mišića - 2. tjedan

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Čarobnica fitnessa i glavna neprijateljica estetske kirurgije Tracy Anderson prošli je tjedan otkrila svoje male tajne sagorijevanja kalorija, a ovaj se tjedan kako je i najavljeno… više »

JEDNOSTAVNO

Joga za naše oko

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Dosta vam je umornih očiju nakon dana provedenog u vaš monitor? Sljedeće joga vježbe pomoći će vam rastezanjem mišića oko vašeg oka te će ga time opustiti od umora.… više »

BUDITE FIT

Muza Madonninih mišića - 1. tjedan

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Ona je čarobni napitak iza Madonnine snage na stageu, izgleda Gwyneth Paltrow u Iron Manu, a pomogla je i Stelli McCartney da se vrati u pred-porodiljno izdanje. Osobna trenerica Tracy… više »

eliminacija vode

Mala škola zdravog života – 13. tjedan

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Ostalo vam je samo tjedan dana do važnog događaja i napravili ste sve što je u vašoj moći, no ipak je ostala još jedna stvar koja vam može pomoći da izgledate sjajno.… više »

zdrav život

Mala škola zdravog života – 12. tjedan

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Vjerojatno ste čuli da ne postoje prečice, i da je potrebno teško i dosljedno raditi kako bi vaše tijelo bilo u formi. To je istina. „No, ima par trikova koje možete… više »

saznajemo

U Hrvatskoj u prodaji uređaj sposoban vratiti narušeno zdravlje

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Tehnologija danas u svijetu napreduje nevjerojatnom brzinom. Naravno, uvijek su najnovija tehnološka rješenja financirale države koje si takve stvari mogu priuštiti. Tako… više »

skrolaj na vrh