Lifestyle BODY&SOUL
SAVJETI

Kako dovesti sreću u svoj dom

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Znate li da u svom domu možda imate stvari koje loše utječu na vašu auru i koje privlače negativnu energiju, a upravo se zbog tih stvari ne osjećate dobro u svom domu?… više »

ZAPAMTITE!

3 savjeta za učinkovito mršavljenje

objavljeno prije 3 dana i 22 sata

Godine nisu problem kada je u pitanju gubitak kilograma, tvrdi  Liječnica integrativne medicine Amy Shah. "Svaki tjedan u svojoj praksi i zajednici razgovaram s bezbroj žena i… više »

LOŠE...

Zdrave hrane nema dovoljno za sve

objavljeno prije 4 dana

Svijet ne proizvodi dovoljno voća i povrća kako bi svi ljudi vodili zdrav način života, potvrdila je nova studija. Studija je objavljena u časopisu PLOS One, a vodio ju je Univerzitet u… više »

STVARNO?

Piletina nije zdravija od crvenog mesa

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Kolesterol izaziva kontroverze već neko vrijeme, a svi savjeti na tu temu počinju s odricanjem od crvenog mesa i prelaskom na piletinu... koji, tvrde znanstvenici, nisu točni.  Prema… više »

SAVJETI

Koliko voća je nezdravo?

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Voće je zdravo, tu dileme nema, i treba ga jesti svakodnevno... no pravo pitanje je - koliko? Time se pozabavio njemački liječnik Carsten Lekutat i podsjetio na osnove. Voće sadrži… više »

STVARNO?

Muškarcima pretilost više škodi

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Posljedice pretilosti opasnije su za muškarce nego za žene jer debljina upućuje na postojanje nekih bolesti koje nerijetko završavaju preuranjenom smrću, pokazalo… više »

ZAPAMTITE!

7 loših navika koje trebate hitno mijenjati

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

Svatko od nas ima neke svoje male rituale i navike zbog kojih mislimo da se osjećamo bolje, ali su zapravo štetne. Neke više, druge manje, no kad se sve stavi na hrpu,… više »

ZANIMLJIVO :)

5 faktora visoke inteligencije

objavljeno prije 5 dana

Visoka inteligencija obično se pripisuje genima, pa tražimo bistriće po obiteljskim stablima roditelja, no izgleda da teško griješimo... Naime, istraživanja su pokazala da… više »

ZDRAVO!

Sve prednosti integralnih žitarica

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Unos integralnih žitarica povoljno djeluje na krvne žile i smanjuje rizik od srčanih bolesti, objavili su znanstvenici. Prema novijim studijama, za to povoljno djelovanje zaslužan je magnezij… više »

MLJAC :)

Kupine - šaka dnevno čuva zdravlje

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Kupine, zdrave crne bobice osvježavaju i ujedno blagotvorno djeluju i na naše zdravlje. Pune su vitamina i minerala, vlakana te antioksidansa koji su vrlo učinkoviti u prevenciji… više »

OPREZ

Što toplinski val čini našem organizmu?

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Naše tijelo nastoji održati unutarnju temperaturu na oko 37,0 Celzijevih stupnjeva bez obzira na to nalazimo li se u snježnoj oluji ili usred toplinskog vala. To je temperatura na… više »

SAVJETI

Važnost zaštite od sunca

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Dugotrajno izlaganje suncu izaziva smeđe mrlje, crvenilo, ljuštenje, isušivanje, prijevremeno starenje i rak kože. Nosite adekvatnu odjeću i pokrivala za glavu i ne zaboravite… više »

PRIPAZITE :)

Vrućine donose i - svađe!

objavljeno prije 6 dana

Ljeto obično jedva dočekamo kako bi se odmorili na godišnjem, no nerijetko se dogodi da ga upropaste - svađe... a znate li zašto? Razlog je jednostavan - dokazano je da se… više »

EH, DA... :)

Gdje vam se lijepi višak kila?

objavljeno prije 6 dana i 2 sata

Višak kilograma obično se vidi na istim mjestima, a važno je znati što to zapravo znači. Primjerice, svaki kilogram vam se vidi na trbuhu ili bokovima? Ako nakupljate neželjene… više »

SAVJETI

Prirodni recept za ispucala i tvrda stopala

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Da bi vaša stopala izgledala lijepo i njegovano u ljetnim sandalama donosimo vam par savjeta za njegu i najbolji domaći recept koji će vam pomoći kod tvrdih i ispucalih peta.… više »

skrolaj na vrh