Lifestyle BODY&SOUL
SAVJETI

7 kaloričnih namirnica koje morate jesti

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Zdrava prehrana bazira se na jednostavnom principu uravenoteženog unosa svih grupa namirnica, s naglaskom na prirodne namirnice. Masna i pržena hrana sigurno ne spadaju u tu kategoriju,… više »

SAVJETI

Ulje avokada za zdravu i lijepu kosu

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Avokado je dobro poznat kao vrlo zdrava namirnica, no može li ovo voće biti korisno i u kozmetičke svrhe?  Naime, davno je obično pranje kose samo šamponom izašlo… više »

EH, DA... :)

5 navika koje vas čine nesretnim

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Nema osobe koja se ponekad ne osjeća nesretno, to bi stvarno bilo previše, aii na žalost ima sve više onih koji se stalno tako osjećaju, pa bi im trebali pomoći. U većini… više »

SAVJETI

10 minuta dnevno dovoljno je za mršavljenje

objavljeno prije 6 dana

Jačanjem intenziteta vježbanja može skratiti vrijeme provedeno u tjelovježbi, dokazali su znanstvenici, pa nakon toga američki fitness stručnjaci preporučuju 10 minuta intenzivnog… više »

STVARNO?

Novac i sreća nisu povezani, a što jest?

objavljeno prije 6 dana i 2 sata

Novac nema nikakve veze s osjećajem sreće - za taj osjećaj najzaslužniji dobar san i dobar seks, pokazalo je novo istraživanje! U studiji je sudjelovalo 8.250 Britanaca, a većina ih je… više »

ZNATE LI?

5 plodova koje ne trebate guliti

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Neke vrste voća i povrća ne samo da ne morate, već ne bi ni trebalo guliti, iako nam je to ustaljena praksa. Osim što ćete uštedjeti vrijeme, zadržat ćete i mnoge hranjive… više »

ZABAVNO

Kako zapravo razmišljaju inteligentni ljudi?

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Inteligentni ljudi razlikuju se od drugih na više načina, a naročito po tome što nek stvari rade drugačije, što je posljedica činjenice da je inteligencija povezana… više »

SAVJETI

5 sastojaka koje mora imati svaka vaša krema

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Kreme za suhu kožu prilično su veliko tržište prepuno, baš kao i ostala, raznih "čudotvornih" pripravaka koji bi trebali oporaviti vašu kožu. Naravno,u njima se nalazi… više »

ZNATE LI?

Klinčić - jedan od najzdravijih začina svijeta

objavljeno prije 7 dana i 21 sat

Klinčić, poznat i pod latinskim nazivom Syzygium aromaticum ili clavus, što znači čavao, na koji oblikom i sliči, ima plod koji je zapravo cvjetni pupoljak sa stabla karanfilovca,… više »

SAVJETI

7 savjeta za preživljavanje vrućina bez klime

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Paklene temperature mnoge tjeraju da ostanu u kući. Vrijeme je posebno opasnoo za starije osobe i trudnice, a oni bez klima uređaja gotovo da ne mogu funkcionirati. Srećom, postoje prirodni i… više »

ISPROBAJTE :)

Kombinacije namirnica koje su nevjerojatno zdrave

objavljeno prije 8 dana i 1 sat

Hrana je izvor zdravlja, to su do sada već svi vjerojatno shvatili (naravno, prirodna i organska), a način na koji kombinirate hranu može značajno utjecati na korist koju dobivate… više »

MMMM

Lavanda - sve blagodati čudesne biljke

objavljeno prije 8 dana i 4 sata

Lavanda je mirisna grmolika biljka potječe s grčkih otoka te se učestalo koristi u liječenju unutarnjih i vanjskih tjelesnih boljki, a zahvaljujući svojim blagotvornim umirujućim… više »

STVARNO?

Trčanje produžuje život?

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Dug život je cilj vake osobe, makar i nesvjesno, a jedna od glavnih stvari u njegovom produžavanju nije niti zdrava prehrana niti zdrave navike, već - trčanje, vjerovali ili ne.  Naime,… više »

SAVJETI

Zdrava i lijepa kosa uz malo truda

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Zdrava prehrana i pravilna njega mogu održati vašu kosu lijepom, stoga vam donosimo 7 savjeta kojih bi se trebali držati kako bi vam kosa bila uvijek onakva kakvu želite imati.… više »

SAVJETI :)

Psihološki trik za lakše mršavljenje

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Mršavljenje je mnogima noćna mora, a jedinim načinom rješavanja viška kilograma smatraju rigorozne redukcijske dijete. One jesu učinkovite, tu nema dileme, no jednako… više »

skrolaj na vrh