Lifestyle BODY&SOUL
UKLJUČITE SE!

Pokrenite se i donesite održive odluke za spas planeta za buduće generacije

objavljeno prije 5 dana i 21 sat

Povodom Dana planeta Zemlje 22. travnja, Booking.com, jedna od vodećih svjetskih online platformi za rezervaciju smještaja, objavljuje izvješće s rezultatima svog… više »

LJUBIMCI

Mačke se definitivno drže u kući

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Mačke su drugi najomiljeniji kućni ljubimac, a za njih dileme nema - bolje je da su u kući i opravdaju svoje ime u potpunosti, objavili su američki znanstvenici.  Mačke kojima je… više »

limunova korica odlična je za čišćenje
SAVJETI :)

Prirodni sastojci koji su opasni za kožu

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Internet su preplavile ideje za kremice ili tonike koji bi trebali osvježiti lice, smanjiti pore i uništiti akne iz kućne radinosti, no stručnjaci tvrde da treba biti izuzetno oprezan… više »

STVARNO?

Hormoni vam ne dozvoljavaju da smršavite?

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Hormoni imaju veliku kontrolu nad našim svakodnevnim funkcioniranjem. Oni određuju kako se osjećamo, kako razmišljamo, pa čak i u određenoj mjeri kako izgledamo. Dakle,… više »

STVARNO?

I jedno piće dnevno je - previše?

objavljeno prije 6 dana i 18 sati

Jedno ili dva pića dnevno su OK, glasila je radna teorija sve donedavno kad je završena velika studija objavljena u časopisu Lancet. Naime, rezultati su pokazali da čak i umjereno… više »

MA DA?

Čemu služe snovi?

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Snove imamo svi, nekoliko puta tijekom noći, no rijetko se sjetimo i jednoga, a kamoli svih. Najčešće su u pitanju zbirke isječaka, slika, osjećaja i sjećanja koja se nehotice javljaju… više »

PRIPAZITE

Stres nas ubija od djetinjstva

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Stres u djetinjstvu povezan je sa stresom koji osjećamo u odrasloj dobi, pokazalo je vrlo zanimljivo istraživanje. Rezultati istraživanja, objavljeni u časopisu "Psychological Science",… više »

STVARNO?

Želite uspjeti u životu? Morate biti - grozni

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

Uspjeh u životu ono je čemu se svi, makar potajno, nadaju - a on obično podrazumijeva priličnu količinu novaca s kojim možete ugodno živjeti. No, rijetkima to uspijeva, a psiholozi tvrde da… više »

ZAPAMTITE!

3 savjeta za sprječavanje glavobolje

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Glavobolje su postale neizbježna posljedica ubrzanog tempa života i stresne svakodnevnice, toliko da nekima mogu postati nešto više od povremene gnjavaže -… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
SAVJETI :)

Zlatna pravila odmjerenog ponašanja

objavljeno prije 7 dana i 21 sat

Spadate li u one koji lako eksplodiraju i teško kontroliraju svoje reakcije? Ako je odgovor da, znate i sami da je to nešto s čim bi se trebali pozabaviti i smanjiti broj… više »

MMMM

Zaustavite vrijeme i odlutajte mislima uz šalicu kave

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Čini li se i vama da vrijeme ponekad kao da curi kroz prste pa vam ga ponestane za sve one stvari u kojima uživate ili ih uživate dijeliti s drugima? Prvi je to znak da treba napraviti predah… više »

LOOL

Tko traži smijeh, taj će ga i naći

objavljeno prije 8 dana i 3 sata

Tijelo i psiha su tijesno povezani jedno s drugim. Ako još netko sumnja u ono što je pisao i tvrdio Sigmund Freud prije čitavog stoljeća, onda je tu i najnovija američka… više »

ZAPAMTITE!

Prirodni lijekovi protiv bolova i upala

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Priroda nam je osigurala lijekove za sve, tvrde stručnjaci, a iako smo navikli na brza rješenja u vidu tableta, nije na odmet znati koji to prirodni lijekovi ublažavaju bolove te… više »

SAVJETI

Najbolji trening za duh i tijelo bez teretane

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

Vježbanje, teretana, fitness... sve su to riječi koje slušamo sve češće kako se približava ljeto i želja za dobrim izgledom u laganoj odjeći, no sve je to možda i previše… više »

LOŠE...

Kako rad vikendom utječe na depresiju?

objavljeno prije 9 dana i 1 sat

Vikend je dio tjedna koji većina zaposlenih obožava jer je to jedino vrijeme kad se može pošteno odmoriti i povratiti snagu, no oni koji rade tih dana ne osjećaju se baš tako… više »

skrolaj na vrh