« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
MLJAC

Savršeni napitci za mršavljenje

Kad razmišljamo o skidanju kilograma, jedino su nam na pameti dijete i voda, a ima nekoliko napitaka koji će vam itekako pomoći istesati liniju do ljeta

Hladni čaj od svježe metvice - genijalno
Hladni čaj od svježe metvice - genijalno (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

tamna čokolada

,

flavonoidi

,

skidanje kilograma

,

čaj od metvice

,

frape od ananasa

,

apsorpcija masnoća

,

bromelain

Mršavljenje je nezaobilazna tema u ovo doba godine kad se pripremamo za ljeto, a lagani komadi odjeće koje nosimo pokazali su nam viškove na nezgodnim mjestima. Naravno, prve na red dolaze razne dijete, no jeste li razmišljali kako novom režimu prehrane pomoći u spaljivanju viškova - napitcima?

Recimo, tamnu čokoladu svi hvale zbog njenih zdravih sastojaka, pa što ne biste napravili ukusan napitak od tamne čokolade? Bogatstvo flavonoida, antioksidansa koji će se boriti za vas protiv visokog tlaka i viška kilograma najbolje ćete iskoristiti ako u blender ulijete jedan jogurt, dvije žlice meda, pola banane i 5 dkg tamne čokolade. Doručak za pet!

Probavu će nam definitivno poboljšati frape od ananasa koji ima minimum kalorija i puno vlakana, minerala i vitamina. Enzim bromelain pomoći će u probavljanju proteina, stoga, pola ananasa smiksajte s dvije žlice lanenog ulja koje je puno nezasićenih masnih kiselina koje će smanjiti nadutost i neka vam to bude međuobrok. 

Tijekom dana nađite vremena za dvije šalice hladnog čaja od metvice koji smiruje probavne smetnje i pomaže želucu da brže apsorbira masnoće. Najbolje vrijeme - nakon ručka i večere.

Uvrstite ova tri napitka u svoju dijetu, zbrojite im kalorije i rezultati će garantirano biti bolji.

23.05.2014. 16:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh