Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
SAVJETI

Namirnice koje definitivno skidaju kile

objavljeno prije 4 sata i 27 minuta

Salo koje se nakuplja oko trbuha naziva se visceralna masnoća. "Visceralna masnoća je vrsta masnoće koja okružuje vitalne organe na području trbuha. Zdrava količina visceralne masti potrebna… više »

SAVJETI

Kako znati da vam fali vitamina B12

objavljeno prije 9 sati i 27 minuta

Vitamin B12 pomaže u radu nekih od ključnih tjelesnih funkcija koje pomažu u radu metabolizma, živčanog i krvožilnog sustava. Kada ga dijelovi tijela ovisni o njemu prestanu primati to… više »

Foto: Pexels
KAVICA? NE ;)

Jutarnji napitci umjesto kave

objavljeno prije 14 sati

Jutarnja kava je zakon... no, nekima zapravo ne paše, pa evo par jutarnjih napitaka koji će to napraviti bolje od kofeina. Ledeni čaj s timijanom - za vrijeme hladnijih dana… više »

SAVJETI

Voćem protiv lošeg kolesterola

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Takozvani 'dobar kolesterol' pomaže našem tijelu da pravilno funkcionira, ali prekomjerne razine 'lošeg kolesterola' i drugih tvari mogu dovesti do stvaranja plakova u… više »

SAVJETI

Čaj od maslinovg lišća za dug život

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Masline se ističu i bogatstvom vitamina i minerala koje sadrže, što ih čini važnim prehrambenim sastojkom. Od davnina se masline koriste kao lijek za mnoge bolesti, čak za više… više »

SAVJETI

Pripremite kožu za sunčanje prirodnim putem

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Naravno da svi žele otići na more i kupati se i sunčati... no, prije izlaganja kože suncu, treba je potaknuti da aktivira vlastiti zaštitni mehanizam. U površinskom sloju kože… više »

MMMM

Dobre strane jutarnje kave

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Jutarnja šalica kave budi nas za cijeli dan te također daje poticaj milijardama 'prijateljskih' mikroba koji žive u probavnom sustavu. Prema sve većem broju istraživanja,… više »

SAVJETI

Hrana koju treba izbjegavati navečer

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Nadutost je čest problem koji može uzrokovati nelagodu, posebno navečer kada se tijelo priprema za odmor. Razni faktori mogu pridonijeti nadutosti, uključujući prehranu, stil života i… više »

MLJAC

Hrana koja život čini boljim

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Vlakna su iznimno zdrava, to valjda već svi znamo. Osim što pomažu u prevenciji raka i kardiovaskularnih bolesti, sposobna su za sebe vezati nezdrave tvari prisutne u hrani. Prema… više »

STVARNO?

Ksilitol je izuzetno opasan

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Istraživači klinike Cleveland, predvođeni kardiologom Stanleyjem Hazenom, potvrdili su povezanost visoke razine cirkulirajućeg ksilitola s povišenim trogodišnjim rizikom od… više »

MLJAC

Superhrana za svaki dan - maslinovo ulje

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Izraz superhrana često se spominje posljednjih godina kada je u pitanju zdrava prehrana. Neki stručnjaci kažu da tako nešto zapravo ne postoji jer nijedna hrana ne može magično… više »

MLJAC

Najbolji ljetni doručak

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Ljeto je vrijeme kada priroda nudi svoje najsočnije plodove, a to je savršena prilika da svoj doručak učinite zdravim, osvježavajućim i hranjivim. U ovom članku, predstavit ćemo vam… više »

SAVJETI

Dodatna njega stopalima ljeti

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Ako već niste, ljeto i godišnji odmor pružaju pravu priliku da im se napokon posvetite. Svakodnevni samopregledi Stopala bismo svakodnevno trebali brižno pregledati, posebno ljeti kada… više »

SJAJNO!

Svakodnevna navika koja vas može pomladiti

objavljeno prije 5 dana i 7 sati

uključivanje ciljanih vježbi u rutinu može pomoći u održavanju mladolikog izgleda. Postoji mnogo joga poza koje možete raditi potpuno besplatno u udobnosti vlastitog doma. Joga poze… više »

Foto: greatist.com
MLJAC

Dvije slatke stvari koje se mogu jesti ljeti

objavljeno prije 5 dana i 10 sati

Naša želja za slatkim, kornetima i sladoledom ne prestaje. Ipak, za one koji traže zadovoljstvo uz zdravu prehranu, stručnjaci preporučuju određene poslastice koje mogu ubrzati i… više »

skrolaj na vrh