Lifestyle GASTRO
SAVJETI

5 poklona koji će razveseliti svakog ljubitelja kave

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Prosinac je jedini najhladniji i najtopliji mjesec u godini. Čak ni minusi, snijeg ili magla ne mogu nas natjerati da zaboravimo kako je najtopliji zbog zajedničkih trenutaka, zagrljaja,… više »

MLJAAC

Danas je Međunarodni dan kakaa

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Kakao mnogima budi sjećanja na djetinjstvo, kada je bio simbol ukusnog doručka ili popodnevnog uživanja u krugu obitelji. Zanimljivo je da je kakao u prošlosti igrao i važnu ulogu u… više »

KOLAČI

Što treba znati o začinima za božićne kolače

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Vrijeme blagdana je pred nama i vrijeme da izvadite sve svoje modle i ostala priručna sredstva, fino ih operete i krenete raditi kolače... božićne, naravno. Keksi i kolači koje sa… više »

SAVJETI

Tri namirnice koje možete jesti navečer

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Dakle, ako slušamo liječnike i nutricioniste, zapravo postoje samo tri namirnice koje biste trebali jesti noću, a koje neće negativno utjecati na vašu težinu ili zdravlje.… više »

NESPRESSO

Čarobni svijet blagdana uz Nespresso

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Ove blagdanske sezone, Nespresso je u suradnji s ekskluzivnim francuskim brendom skijaške odjeće i dodataka Fusalp želio očarati ljubitelje kave lansiranjem blagdanske kolekcije - ovaj… više »

MLJAC!

Otkrijte tajnu ukusnih pub style pita

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Zahladilo je pa su se druženja s terasa prebacila na obiteljska i prijateljska u toplini domova. Ako vas uskoro čeka uloga domaćina, predlažemo da isprobate recept za pub style pite od… više »

SAVJETI

Cimet i vanilija - začini, mirisi i zdravlje

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Vrijeme je da počnete razmišljati o božićnim kolačima - sada to tako ide, sve ranije kreću i ukrasi i sve unaokolo, čekamo već dan kad će krenuti ukrašavanje shopping centara i… više »

ZANIMLJIVO

Hrvatima najdraže kokošja i goveđa juha

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Juha je neizostavni dio naše kulinarske tradicije pa je kao FMCG kategoriju istražujemo svake godine otkrivajući aktualne stavove modernih potrošača ove vrijedne namirnice.… više »

BRAVO

Ribafish pripremao jela za osnovnoškolce

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Za dvije škole koje svake godine od samog početka osvajaju titulu partnerske škole u sklopu projekta „Kaufland škole voća i povrća", poznati trgovački lanac… više »

RECEPTI

Recept za brzinske pileće polpete

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Pileće polpete izvrsna su i zdrava alternativa pilećim medaljonima. Kad treba brzinski pripremiti nešto hranjivo, zdravo i ukusno polpete od piletine su odličan obrok kojeg obožavaju… više »

SAVJETI ;)

Kako doći Kinezima na ručak?

objavljeno prije 10 mjeseci

Kod Kineza je izuvanje cipela takoreći obavezno. Obično domaćin ponudi papuče. Ali, to je tek početak niza „pravila" kako biti dobar gost kod domaćina Kineza. Pekinški stručnjak… više »

MLJAC

Što se može brzo i zdravo spremiti za jelo?

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Danas, u povodu Svjetskog dana hrane, Ledo je u zagrebačkom studiju Enzita, u sklopu kulinarske radionice, predstavio nove proizvode kojima dodatno obogaćuje svoj asortiman zamrznute hrane.… više »

ZANIMLJIVO

Što Hrvati najčešće naručuju?

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Prilikom naručivanja hrane postoji jedna dilema koja je univerzalna za cijeli svijet - pizza ili burger? Prema recentnim podacima platforme Wolt Hrvatska, korisnici prilikom naručivanja… više »

MLJAAAC

Nagradna igra za one koji vole ljuto

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Pripremite se za nevjerojatno iskustvo okusa i šansu za osvajanje vrijednih nagrada jer stiže Nikas nagradna igra, u partnerstvu s brendovima TABASCO®, MexiFoods i Mission! Svi… više »

COOL

bio&bio u “Tjednu zdravlja djece” donosi svoje favorite

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Zdravlje djece je neprocjenjivo i ispravan odabir igra ključnu ulogu u tom procesu, što je premisa za bio&bio koji je uvijek pouzdan partner u brizi za dječje zdravlje. Nudeći samo… više »

skrolaj na vrh