« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana
NESPRESSO

Čarobni svijet blagdana uz Nespresso

Nova kampanja poziva ljubitelje kave da uđu u svijet nezaboravnih ukusa

Nespresso radi čuda
Nespresso radi čuda (Arhiva)
Više o

Nespresso

,

blagdani

Ove blagdanske sezone, Nespresso je u suradnji s ekskluzivnim francuskim brendom skijaške odjeće i dodataka Fusalp želio očarati ljubitelje kave lansiranjem blagdanske kolekcije - ovaj put inspirirane snježnim vrhovima Alpa.

Nespresso partner Fusalp, čija chic sportska garderoba slavi umjetnost pokreta i francusku eleganciju na i van skijaških staza, nudi najbolje iz oba svijeta. Moderan, sofisticiran izraz i stil ono su što spaja dva brenda, crpeći inspiraciju iz Fusalpovog simboličnog uzorka u obliku dijamanta.

Otvarajući vrata suvremenog blagdanskog svijeta, Nespresso vas uz limitirane kolekcije poziva da iskusite trenutke radosti uz šalicu omiljene kave. Ljubitelji kave mogu probati niz limitiranih serija za oba sistema, Original i Vertuo - tijekom pauze između spuštanja niz staze ili dok jednostavno uživaju u prelijepom pogledu na prirodu. Kolekcija također sadrži niz Alpine Chic dodataka, uključujući Barista Festive koktel čašu za one koji žele uživati u koktelu ili moktelu s kavom.

Od slatke do začinjene, asortiman kave Nespresso x Fusalp uključuje četiri kave s aromama i dvije crne kave, dostupne za Original i Vertuo sustem.

Uz Festive Black Espresso i Festive Black Double Espresso, mješavinu Arabike iz Hondurasa i Ugande, zakoračite u začarani svijet okusa koji istinski donose blagdanski osjećaj. Uživat ćete u prženim drvenastim notama, u kombinaciji s toplim slatkim notama začina, s iskričavim notama džema koje će oduševiti vaše nepce.

Otkrijte nove arome uz Seasonal Delight Spices Flavoured, kavu koja je inspirirana klasičnim kuhanim vinom i koja vas vodi u prizore, zvuke i čari klasičnog adventskog sajma. Ova mješavina Arabike dobiva divnu začinsku i vinsku aromu uz cimet i karanfil.

Putovanje u srce praznika omogućuje vam Frosted Caramel Nuts Flavoured. Nježne i tople arome karamele i badema krase mješavinu Arabika kako bi donijele blagdansku atmosferu koju smo čekali cijelu godinu. Dok nota slada i žitarica u kavi postaje jedno s toplim aromama karamele, pojavljuje se nota biskvita od badema i vanilije, pozivajući vas da odvojite trenutak da sjednete i uživate.

Za svaku od kava koje su razvijene kao dio kolekcije limitiranih edicija, Nespresso eksperti su također kreirali ukusne recepte za kavu. Potrošači mogu otkriti ili isprobati svoju kreativnost uz recepte za koktele i moktel na bazi kave, uključujući Nespresso twist s klasičnom recepturom Espresso Martini. Svi recepti se mogu naći na www.nespresso.hr/hr/recepti.

Kao dio kolekcije, Nespresso x Fusalp nude i niz limitiranih serija dodataka, koju čine divna i inspirativna iznenađenja za obitelj i prijatelje. Neka se vaši pokloni ove godine ističu po stilu.

Vrijeme je da započnete blagdansku sezonu i svakog dana raspakirajte po jedno iznenađenje uz Nespresso x Fusalp advent kalendara. Pozivamo vas da otkrijete nezaboravne okuse kave svakog dana i odbrojavate do Božića sa stilom. Ove godine ljubitelje kave obradovat će i šalica iz limitirane edicije koja je skrivena iza 24. polja.

Nazdravite prazničnoj sezoni i uživajte u koktelu ili moktelu uz čašu Barista Festive Glass, na kojoj je utisnut Fusalpovim uzorak dijamanta. Unaprijedite svoje rituale kave i osjetite nezaboravne okuse ove sezone.

Oni koji žele uživati u Nespresso blagdanskoj ponudi svojim voljenima pored kave mogu pokloniti Nespresso x Fusalp Festive šalicu za kavu. Slično kao i Barista Festive koktel čaša, šalica je inspirirana modernim i sofisticiranim simboličnim uzorkom brenda Fusalp, dijamantom, koji dočarava elegantan duh suradnje.

23.11.2023. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh