« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana
SAVJETI

5 poklona koji će razveseliti svakog ljubitelja kave

Ovih blagdana čarolija je u zajedničkim trenucima i prilici da uživamo u toplini i harmoniji doma

Ako ste pravi ljubitelj kave...
Ako ste pravi ljubitelj kave... (Arhiva)
Više o

pokloni

,

kava

,

De'Longhi

Prosinac je jedini najhladniji i najtopliji mjesec u godini. Čak ni minusi, snijeg ili magla ne mogu nas natjerati da zaboravimo kako je najtopliji zbog zajedničkih trenutaka, zagrljaja, smijeha, darivanja, veselja, šarenih ukrasa i lampica. Omiljena aktivnost, druženje i slavlje u toplini doma gdje nas uvijek čeka kava po vlastitom ukusu i miris omiljenog kolača, postaje posebna.

Prije nego krene groznica traženja idealnih poklona za blagdane predlažemo nekoliko ideja za ljubitelje kvalitetnih gutljaja kave. Ovisno o tipu osobe, imamo za svakog poneki prijedlog, a nismo isključili ni samodarivanje :)

Dar unutar dara

Kad niste sigurni je li poklon savršen za dragu osobu onda se uvijek možete voditi izrekom: „Dva su poklona uvijek bolja od jednog". Odaberite aparat za kavu s potpisom De'Longhi uz koji dolazi ekskluzivni paket užitaka. Komplet Venchi razveselit će one koji vole jednostavnost.

Entuzijast za rituale

Rituali su prilika da se u svakodnevicu unese dašak harmonije. Zašto ih ne bismo slavili svaki dan i uljepšali trenutke za kavu. Za to je savršen izbor La Specialista Arte linija aparata za kavu. Ovaj mjesec uz taj aparat dolazi paket u kojem su 2 čaše za cappuccino, 2 male čaše za Cold Brew i 2 paketa De'Longhi kave u zrnu. Ovo je jako dobar razlog da se prigrli entuzijazam za ritualima.

Zaposleni ljubitelj kave

Kategorija zaposlenih ljubitelja kave naizgled je najlakša jer se svatko može u njoj naći, međutim kod kupnje poklona lako se može izgubiti nit vodilja. Zato predlažemo da se stvari pojednostavne. Darivanje treba biti ugodno i za onog koji poklanja, ali i za onog koji prima poklon. Aparat za kavu Magnifica iz obitelji De'Longhi prava je zvijezda kad je jednostavnost u pitanju jer pripremu kave pretvara u čisti užitak. Uz Magnificu dolaze ručno rađene čaše za espresso za pravu čaroliju blagdanskog darivanja.

Vlasnici malih životnih prostora

Mali životni prostor zahtijeva pametna rješenja. I tu nema kompromisa. Kad je to na umu onda je logičan izbor Dedica iz De'Longhi obitelji kao i ostali asortiman aparata za kavu koji štede prostor, ali nikako ne štede na ritualu pripreme kave i kvalitetnom okusu u kojeg se iznova zaljubljujemo svaki dan.

Obožavatelji stila

Svaki obožavatelj stila cijeni estetiku i sve što ona u uređenju doma može postići. Ovdje ona znači udobnost prostora, harmoniju, osjećaj lakoće i ugode te još mnogo toga. Odabir iz ove blagdanske ponude De'Longhi proizvoda neće biti lak, ali će biti čisti užitak. Poklon iz ove ponude donijet će pravu notu luksuza svima koje darujete.

Ovdje pronađite ideje za darivanje koje će oduševiti svakog ljubitelja kave.

14.12.2023. 16:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    14.12.2023. 16:25
    bravo
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh